Asigurare RCA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mr.K
    replied
    Cu ce ajuta sa stii evolutia functie de perioada din an, daca nu o poti incheia in avans decat cu maxim 30 de zile, din cate stiu?

Leave a comment:

• gecmc94
    replied
    Are cineva o părere despre evoluția costului asigurărilor? Există perioade din an când este bine să o cumperi? Cred că o să incep să monitorizez săptămânal costul pentru că imi trebuie din martie.

Leave a comment:

• 77sky
    replied
    Polita imi expira in 12.01.2018, am achizitionat-o in 18.12.2017 - 304 lei Allianz T.
    In atasament sunt cotatiile actuale.
    Attached Files

Leave a comment:

• Lucian_2011
    replied
    GabY!
    Este fara decontare directa!
    Imi pare rau ca trebuie sa o spun dar nu are decontare directa. Pretul cu decontare directa la Allianz crestere in medie cu 100 lei.
    Dupa cum se vede pe polita la tariful decontarii directe este trasa linie
    Deci....nu este cuprinsa

Originally posted by aris86 View Post
    rca-ul s-a ieftinit bine

Motivul ieftinirii este faptul ca au crescut procentele de reducere pe clasele de bonus
    Astfel B8 a crescut reducerea de la 32% la 50%

de fapt a revenit la cea dinaintea lui 23.12.2016
    Last edited by Lucian_2011; 10 January 2018, 11:24. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    da,am facut la allianz tiriac-360 lei(1 an) exact la fel cu cea veche,aveam si cu 330 la asirom dar pentru 30 am mers tot pe allianz cu oferta de decontare directa
    Attached Files

Leave a comment:

• aris86
    replied
    rca-ul s-a ieftinit bine

Leave a comment:

• Cherubino
    replied
    Anul trecut am platit 555 lei la Allianz, clasa B2. Saptamana trecuta am reinnoit polita, 542 lei la clasa B3, la care s-au mai adaugat 88 lei pentru sistemul de decontare directa. Ce-mi place este ca acum am putut opta pentru plata in patru transe trimestriale, fara cresterea valorii politei (anul trecut nu se admitea decat plata intr-o singura transa).

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Pentru a pune capăt abuzurilor cu înmatricularea în Bulgaria de automobile din țările vecine, Parlamentul de la Sofia a decis anularea automată a înmatriculării autoturismelor ce nu au asigurare de răspundere civilă auto.
    Citeste stirile de ultima ora de pe Observator News. Fii la curent cu ultimele stiri interne, externe, din sanatate, educatie, economice si politice.
    Last edited by IancuMIC; 22 November 2017, 22:32.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Telefonul, bata-l vina. Autocorectarea, am instalat de curând softul B184 si a ramas in memorie.

Detalii despre sistemul Bonus-Malus : cum functioneaza si regulile evolutiei clasei B/M.

Leave a comment:

• micutzu666
    replied
    Nici 184![emoji23]

Leave a comment:

• aris86
    replied
    B184, scuzați. În fine, preturile sunt normale în acest moment, cred ca își poate permite oricine un RCA și ar trebui sa fie controale mai dese, sa nu mai existe mașini fără asigurare.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    ba parca era pana la B14...

Leave a comment:

• micutzu666
    replied
    Aris,nu a existat b16.Poate b12.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Eu as spune ca scaderea preturilor se datoreaza mai degraba asezarii pietei pe baze mai clare, dupa aparitia noii Legi RCA, precum si a normei care o completeaza. Modificarea claselor bonus malus, face parte din reglementarile cuprinse in noua lege.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    RCA s-a mai ieftinit deoarece au fost iar modificate clasele bonus - malul. Astfel clasa B8 a primit iar 50% echivalentul clasei b16, fata de 32% din decembrie Anul trecut și malul M8 a primit iar 100% fata de 32% anterior.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google