Din cate stiu,chestia cu rudele de gradul intai se aplica si in cazul politei casco.
Asigurare Pe Numele Bunicii?
Collapse
X
-
impacare
trebuie sa intelegem ca aici fiecare isi spune parerea.Originally posted by Razvy View PostPacco, faci asigurari la astra degeaba baiete! Nu cred ca loganul tau are peste 10 ani, ca sa nu-i poti face casco!
Legat de procura, cei care ati comentat mai devreme de ea, cititi legea mai bine! Ultima oara cand am citit-o scria cu negru pe alb ca pentru rudele de grad 1 (sot/sotie, copil/parinte) nu trebuie asa ceva!
nimeni nu detine solutia infailibila. o putem crede sau nu.
pe talonul masinii nu scrie nume si prenume titular si toate rudele de gradul I
proprietarul este unul singur.
ceea ce spui tu e adevarat doar relativ insotit de termenul "se poate...."
nu exista scris negru pe alb nicaieri in lege. sau daca e scris este cu alt inteles
decat cel pe care il banui.
e doar o observatie a mea
o seara frumoasa
Comment
-
Luciane, nu trebuie sa scrie pe talon, scrie pe buletin numele parintilor ;)
Am patit-o inclusiv la vama, m-au intrebat de ce nu am procura, si cand le-am spus frumos ca nu am nevoie ca e mama proprietara, m-au lasat sa plec fara sa spuna pâs.
Narcis, spune-mi ce nu am citit bine din ce a scris el.
Comment
-
eu nu am spus ca nu ai dreptate.
esti o exceptie la fel ca multe altele.
sunt efectuate de oameni cu intelegere.
dar nu e lege asa cum spui tu
daca vamesul nu voia sa te lase nu te lasa. nici o lege nu-l obliga sa te lase sa treci
iar cu intelesul as spune ca intr-un anumit fel ai dreptate.
nu cred ca loganul poate avea mai mult de 10 ani si se poate incheia un casco prima data la o vechime de cel mult 10 ani. sunt totusi societati care limiteaza la 8 sau 7 ani
Comment
-
Masina este din 92, cu motor 1.8. Unde am scris eu ca vreau sa inmatriculez un Logan pe numele bunicii?
Cine iti mai face casco la o masina veche de 21 de ani, si de ce as face cand cei din service-uri nu au de unde lua piese pentru reparatie?
Eu am intrebat doar de rca ca sa stiu pe numele cui inmatriculez masina.
La Astra mi-a dat asigurarea 3309 lei/an...
Ma interesa care sunt etapele care trebuie sa le parcurg pentru a inmatricula masina pe numele altcuiva, imi pare rau daca thread-ul meu te-a deranjat cu ceva.
Te salut, o seara buna.sigpic
Comment
-
Nu m-a deranjat threadul, se pare ca am inteles eu gresit.
Deci nu-mi vine sa cred cand vad sumele astea fabuloase care le obtineti la astra, poate din cauza varstei?
Pai in primul rand, ca sa poti inmatricula o masina pe numele altcuiva, trebuie sa mergi cu acel cineva cand se face contractul de vanzare-cumparare, apoi acel cineva trebuie sa mearga sa rezolve toate actele necesare. Desi indicat ar fi sa mergi cu bunica ta la o firma care se ocupa cu asa ceva, e mai simplu si mai rapid.
Comment
-
Eu sincer nu stiu sa scrie in legislatia asigurarilor ceva in legatura cu chestia asta . Poti indica te rog paragraful ?Originally posted by Razvy View PostLegat de procura, cei care ati comentat mai devreme de ea, cititi legea mai bine! Ultima oara cand am citit-o scria cu negru pe alb ca pentru rudele de grad 1 (sot/sotie, copil/parinte) nu trebuie asa ceva!
Multumesc !
Comment

)
Comment