Sint si nu mai sint urme. Faza e ca eu am observat ce urme mi-a lasat destul de tirziu, macar la vreo 2 zile dupa ce s-a intimplat, pentru ca masina era foarte murdara in zona aia, si nici nu m-am uitat atent. M-am uitat la masina aluia, unde cred eu ca ar trebui sa aiba urme (coltul dreapta fata). Acolo se vede clar ca si-a spoit-o cu vopsea (e un hirb de dacie 1300) pe o portiune chiar mult mai mare decit cea unde i-ar fi ramas urme de la masina mea. Problema e ca mai are macar inca 2-3 locuri la fel, mizgalite cu pensula.
In orice caz, mi-am bagat picioarele, o fac pe CASCO, cu ocazia asta o sa mai rezolv si citeva infundaturi marunte, facute prin parcari de cite un taran care deschide portiera ca pe usa grajdului.
In orice caz, mi-am bagat picioarele, o fac pe CASCO, cu ocazia asta o sa mai rezolv si citeva infundaturi marunte, facute prin parcari de cite un taran care deschide portiera ca pe usa grajdului.

unde trebuie mers prima data?
dar tot trebui sa ajung la chit si la vopsea , si sa indrept si grinda din interiorul usi. Dupa ce voi repara portiera urmatoarea achizitie va fi o alarma .
Comment