Cumparare Logan Sh Care A Fost Cumparat Cu Credit Auto

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cumparare Logan Sh Care A Fost Cumparat Cu Credit Auto

    As avea nevoie de ajutorul vostru pentru a deveni poate posesor de logan. As vrea sa achizitionez o masina care a fost luata cu credit auto de la brd in anul 2006. As vrea sa stiu ce se poate intampla daca actualul posesor nu isi mai plateste ratele, raman eu fara masina? Pot inscrie masina pe numele meu chiar daca ea este gaj la banca? La actualul propritar am vazut actele in original ale masinii atat CI ca sit certificatul de imatriculare, cartea de identitate poate sa o aiba la el chiar daca masina este gaj la banca? Va multumesc anticipat!

  • #2
    depinde de la o banca la alta daca la credit auto iti lasa sau nu cartea in original si ambele chei , am intalnit mai multi care le aveau in original acasa. De obicei la leasing e strictetea mai mare , in cazul leasingului se aresteaza a 2-a cheie si cartea identitate in original. Un vecin al meu a lovit loganul dauna totala pe credit auto si n-a putut sa vanda epava pana nu a inchis creditul . Depinde de tine cum vrei sa o cumperi, daca o iei cu banii jos te duci cu el la banca si inchideti creditul , depinde ce comision de ramburs are specificat in contract, altfel te interesezi la banca daca se pot prelua ratele cu acte in regula pe numele tau , nu lasa pe el proprietar in acte ca cine stie ce probleme se ivesc pe parcurs
    Pain brings out the truth in us all...
    ...how much truth can you stand?

    Comment


    • #3
      E scris clar in contractul cu BRD: masina nu se poate vinde sau instraina fara instiintarea prealabila a bancii. Meri la banca cu ala de mana, el isi stinge creditul si tu devii proprietar.
      La credit persoana fizica este proprietar, dar banca are drept de a confisca masina in cazul in care nu se platesc debitele. La leasing proprietarul este firma si persoana fizica este beneficiar.
      sigpic

      Comment


      • #4
        Eu zic ca te legi la cap fara sa te doara, cum e si vorba aia. Chiar nu gasesti o masina din 2006 sa ii dai banii omului si sa o treci pe numele tau?
        De curiozitate, la cat te duce masina?
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

        Comment


        • #5
          EUGEN2008 eu am leasing la masina si am cele 2 chei acasa in afara de carte!

          Comment


          • #6
            Eu am credit la BRD si am toate actele acasa si 2 chei, un prieten a vandut loganul (credit BRD) acum 2 ani si inca mai plateste rate la el, nu stiu ce se intampla daca nu mai plateste, stiu doar ca a semnat pe proprie raspundere ca masina nu este sub gaj sau alte datorii si a vandut-o fara probleme, actualul posesor nici nu stie ca masina este luata in rate.

            Comment


            • #7
              nasol moment daca ajunge sa nu-si mai permita rata , clar intra in belea
              Pain brings out the truth in us all...
              ...how much truth can you stand?

              Comment


              • #8
                Asculta sfatul lui vitriol. Mai bine sa nu te legi la cap. Masina fiind gajata banca o ia vrand nevrand.
                Cel mai lent 1,6 8v

                Comment


                • #9
                  depinde in ce fel e garantat creditul
                  daca e fara garantie poti sa faci cu masina ce vrea muschi tai
                  daca e cu masina garantie faci ce vrea banca
                  baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

                  Comment


                  • #10
                    Eu am luat un logan cu credit auto brd pe 10 ani in 2007.Anu acesta am vandut masina la un coleg de lucru,fara nicio problema.Daca discutam despre acelasi credit,atunci nu e niciun fel de problema,ptr ca,cel care a facut creditul nu a garantat cu masina,iar in caz ca nu mai plateste ratele,i se va opri din salariu in fiecare luna,suma respectiva de bani,asta in cazul in care la ora actuala lucreaza undeva si are un venit.In caz contrar,banca il va actiona in judecata,si ii va obliga sa achite creditul si chelt de judecata.Daca te uiti atent pe certif de inmatriculare,proprietar e individul si nu banca,asa ca cu masina poti sa faci ce vrei

                    Comment


                    • #11
                      La credit AUTO prin BRD (cazul expus de initiator) masina este pusa gaj si inscrisa in arhiva electronica de gajuri (parca asa se numeste) nu mai induceti lumea in eroare.
                      In cazul in care cel care o vinde nu mai plateste ratele, banca are tot dreptul sa o "salte" si sa o valorifice dupa cum crede de cuviinta. Doar la cumparare prin credit de nevoi personale nu se pune gaj masina.
                      Si la cumpararea prin credit de orice fel proprietar e cel care cumpara masina nu-i ca la leasing. Are 2 chei, in majoritatea cazurilor are cartea de identitate a masinii in original, plateste impozit ca proprietar, etc.
                      Cel mai lent 1,6 8v

                      Comment


                      • #12
                        Şi eu am cumpărat maşina printr-un credit pe 10 ani obţinut de la BRD în decembrie 2006. Până la achitarea creditului maşina nu poate fi vândută. Este singurul aspect din cauza căruia nu te poţi considera proprietar în totalitate. Spre deosebire de leasing unde ba nu ai numai o cheie, ba nu ai cartea de identitate, ba ţi se vâră la plată RCA şi CASCO unde vor muşchii firmei de leasing etc. ......!!!
                        În situaţii din acestea când maşina este gaj în favoarea băncii, ea se poate vinde cu condiţia ca proprietarul să-şi achite creditul şi abia apoi se poate întocmi contractul de vânzare cumpărare. Cei care procedează altfel şi am văzut un exemplu mai sus, s-ar putea mai devreme sau mai târziu să aibe o problemă. Ceva de genul cumpărătorul să rămânâ şi cu banii daţi şi cu maşina luată de bancă. Şi apoi să vezi distracţie!!!!
                        Last edited by Daniel 67; 14 October 2009, 20:48.

                        Comment


                        • #13
                          baietii cu critica,mai invatati putin si mai cititi contracte.Daca pe certif de inmatr figureaza numele meu,e masina mea,si fac ce vreau cu ea.E simplu ca buna ziua.Daca era masina bancii,figura cu numele pe CI.Banca vrea doar ca omu sa isi plateasca ratele,si mai putin ce face cu masina.Daca nu isi mai poate plati ratele.ii face oprire pe veniturile pe care le are sau il act in judecata.Nu e ca sistemul de leasing acolo unde pana iti platesti ratele,masina e a firmei de leasing

                          Comment


                          • #14
                            Bai nu serios? Daca pe contract scrie ca masina e gaj, este masina ta dar garantezi cu ea in caz ca nu mai platesti ratele! De aia este credit auto, pentru ca sunt alti termeni si alte conditii. Si NU ai voie sa o vinzi, daca o vinzi si nu mai platesti, firma de recuperare a datoriilor contractata de banca va cauta masina si o va lua de oriunde si de la oricine fara nici un preaviz!

                            Comment


                            • #15
                              Domn Vasile,nu te ambala asa tare ca nu iti pica bine apoi.Cand ai facut credit la brd,aia de acolo,te-au pus sa aduci o adeverinta de la locul de munca ca sa dem ca esti capabil sa platesti ratele.Masina iti apartine,de aceea esti tu pe CI.Ce draq nu se intelege din chestia asta!!!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google