Amenda.Exista Aceasta Cale De Scapare ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    De ce îmi tot ştergi postările? Dă o explicaţie rezonabilă, mai ales că voi rezolvaţi ca şi politicienii treburile pe-aici. Efectiv, puşlamalele astea ar trebui să primească critici care să nu le pice bine, altfel, cu duhul blândeţii nu faceţi nimic. V-am spus, NU vă doresc să ajungeţi părinţi şi să vă lovească copilul vreu derbedeu d-ăsta, care mai mult se plânge de amendă decât de ce rău ar putea face altora.
    Last edited by ursamajor; 20 July 2012, 13:37.
    Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
    Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

    Comment


    • #32
      "Pentru cine stie...pe Calarasi..."

      Se stie...smechereli "da' Calarasi"...asa-i la Braila...
      1-a, a-2-a, si deja la 90....pai te-ai cam dat la capatul turometrului, pentru ce?
      Ai ceva "experienta", pasiune pt volan, mers sportiv.....cu masina PARINTILOR?
      In 5 ani amenzile se prescriu. Daca nu ai nimic pe numele tau nu au ce sa iti ia (dar poate vrei sa iti cumperi masina ta...si atunci te prinde fiscul). Si daca ai o amenda neplatita nu poti sa treci pe la fisc sa iti dea nici un act nici o adeverinta, nimic.
      Mai devreme spunea un coleg ca se poate plati in 48 ore jumatate din cei 320 si restul ii esalonezi. Asa pare cel mai simplu.
      Succes si fii mai cumintel ca si asa e dezastru in trafic la Braila.
      Daca iesea vre-unu cu BENVE-U' de pe Tineretului sau de pe Franceza?

      Comment


      • #33
        Originally posted by ursamajor View Post
        De ce îmi tot ştergi postările? Dă o explicaţie rezonabilă, mai ales că voi rezolvaţi ca şi politicienii treburile pe-aici. Efectiv, puşlamalele astea ar trebui să primească critici care să nu le pice bine, altfel, cu duhul blândeţii nu faceţi nimic. V-am spus, NU vă doresc să ajungeţi părinţi şi să vă lovească copilul vreu derbedeu d-ăsta, care mai mult se plânge de amendă decât de ce rău ar putea face altora.
        Postul tau este offtopic. Vorbim despre Legislatie, nu inteleg ce treaba are moralitatea. Orice sofer a depasit macar o singura data, viteza legala. Cat timp nu e vorba despre vreun accident, nu vad rostul punerii unor etichete de 2 lei, mai ales ca nu-l cunosti pe om. Toti am avut 19 ani si unii chiar aveam permis la varsta aia, asta nu inseamna c-am omorat pe cineva.
        Sunt alte thread-uri despre cum ar trebui sa fie indivizii si societatea, in conceptia fiecaruia.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

        Comment


        • #34
          subscriu si eu cu permisul de la 18 ani, ce-i drept prima amenda a fost pe la 23, pentru neacordare prioritate......iar ca fapt divers, 90km/h in oras e putin

          Comment


          • #35
            Azi dimineatza am fost si am platit amenda,inca eram in cele 48 de ore deoarece incidentu s-a petrecut alaltaseara,pe 18 la ora 21:00.Dupa ce am luat chitanta am facut o copie xerox si m-am dus la sectia de politie ( la noi i se zice "11 trepte " ) si am lasat acolo copia de pe chitanta si procesul verbal,iar chitanta in original am pastrat-o,pentru ca nu se stie cand va trebui sa dovedesc plata !
            @ursamajor sa fim sinceri,90 / h ti se pare exacegat de mult pe calarasi ? Da ala cu Audi R8,care dupa ce trece de MCV o calca de ajunge prin concordia cu peste 150 ,cum ramane ? Fara sa fim ipocriti nu am fost inconstient , e un drum cu 3 benzi pe sens unde merge sa ii dai...si legat de faptu ca e masina parintilor,daca era a mea fii sigur ca nu ma dadeam asa la ea )

            Si revenind la subiect,desi nu am nimic pe numele meu,instiintarea aceea venea acasa,deci tot eram dat in vileag.In rest nu aveam ce sa patzesc,pana imi iau eu masina mai dureaza,poate o sa devin un avocat d'ala mediocru si o sa iau si eu 500-600 lei la proces )
            As vrea sa mai fie lasat deschis topicul pentru ca sunt lucruri noi care se pot invata legat de acest subiect,lucruri pe care nu le-am mai gasit pe forum !
            Respect !

            P.S : CeDeBel fii sigur ca nu imi mai trebuie alta data,si cam asta era stilu meu cand ma enervam sau aveam chef de adrenalina,si multa lumea imi zicea "Cum,nu ai nici o amenda ?" si eu : "neahhh ",era nevoie sa ma potolesc odata,acum am de pus ban pe ban sa imi platesc datoriile !
            Last edited by alex93br; 20 July 2012, 15:58.

            Comment


            • #36
              Puştiule (eu am 46 de ani), mă lasă absolut perplex raţionamentul tău, cum că dacă "ăla cu Audi o calcă, de ce n-aş călca-o şi eu cu Loganul". Chestiile astea deja ţin de alte resorturi psihologice. Când s-o pune liber cu 90 km/h pe Călăraşi, atunci o poţi călca. Nu zice nimeni, e în mare parte şi vina Poliţiei că există specimene de genul "ălora cu Audi" şi a epigonilor lor cu Logan, dar, cum am spus, mult ţine de cei 7 ani de-acasă şi de frustrările şi educaţia precară acumulate de-a lungul vremii.

              darksider, în oraş mai rar să depăşeşti aproape la dublu viteza legală. Nu e nicio ipocrizie, majoritatea şoferilor conduc în limita legii.

              Ca o concluzie (pentru iniţiator), trage învăţămintele necesare şi corecte din amenda asta. Dacă poţi.
              Last edited by ursamajor; 20 July 2012, 16:33.
              Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
              Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

              Comment


              • #37
                Deja intram in discutii care nu-si au rostul!!! Un lucru e clar...ai gresit ..platesti!!! Ce o mai tot dam la intors...ca sucita ...ca invirtita!!!!???!!!
                Si eu am gresit ca sa nu se inteleaga ...ca vezi Doamne fac critica la cei care gresesc!! Am platit si merg mai departe...avind grija sa invat din ceea ce am gresit!!
                Eu chestia asta cu gresitul si dupa aceea cauti..tot felul de subterfugii sa scapi de ..lege..nu am inteles-o niciodata!!! Sorry..!!

                Comment


                • #38
                  Originally posted by alex93br View Post
                  Azi dimineatza am fost si am platit amenda
                  Asta inseamna ca noi cei care ne-am dat cu parerea intr-o anume privinta, nu ne-am batut gura de pomana; asta-i normalitatea.

                  Originally posted by IancuMIC View Post
                  Revenind la caz, te-as aprecia daca, peste un timp am sa vad un post de genul; am fost si am platit.
                  Alex, daca ai si invatat ceva din asta, atunci esti pe un drum care duce undeva. Bravo, mai baiete.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                  Comment


                  • #39
                    ii dai 90 pe calarasi dar in 100 m ai trecere de pietoni... cam asa a gandit si celalalt brailean. cand a mers cu 100 km/h pe buzaului in apropierea bisericii de pe chisinaului si a facut accident. acum plateste pentru greseala facut si amenda si masina facut varza. ar trebui sa invatam din greselile altora. uitati-va la toate compilatiile sa va minunati http://www.youtube.com/watch?v=J9P0H_DGmyE
                    Last edited by bogdan_1984; 20 July 2012, 17:43.
                    sigpic

                    Comment


                    • #40
                      Deja ati luat-o pe aratura! Uitati-va in oglinda mai intai apoi faceti morala! Aici se inchide!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google