Romania...si Atat ,intamplare La Cununia Civila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu trebuia sa platesti,daca n-ai fos atentionat de nimeni din parte lor chiar daca facea scandal
    http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

La biserica se cer bani. Punct. Partial cu chitanta partial fara dar cel putin in Braila sunt sume mici, din cate imi aduc aminte fara chitanta a fost vre-o 50-60 de lei "pentru cor". Dar mai plateste si nasul o suma la biserica iar aia nu stiu cat a fost si e probabil sa fi fost mai grasa.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

la mine am platit cultul 100 lei, si ceremonia in sine inca 100 lei. atat si nimic mai mult.

cat despre serviic de care n-am nevoie, nu le platesc niciodata, chiar daca asta inseamna sa fac scandal la nunta mea.

Comment

Off-topic: la nunta lui, un prieten a "beneficiat" de "serviciile" unei tiganci cu o galeata de apa. Se arunca cu apa pe jos in fata mirilor nu stiu de ce . Cand a venit sa ceara plata, prietenul asta al meu a apucat-o de ceafa si a dat-o cu capul de stalpul masinii de i-a sunat apa in cap. Normal ca toti am ras si am aprobat deci uneori si masurile de genul asta aduc un pic de savoare nuntii.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Danutzu...iti doresc o casnicie fericita, lunga si plina de impliniri...
            Dar sa revenim la faza cu cerutul banilor...e jecmaneala pe fata chestia cu fotograful...am patit ceva la fel dar nu la starea civila, ci la cununia religioasa...pe 10 iulie am fost nas la Iasi, finii s-au cununat la o biserica din spatele tribunalului Iasi, toate bune si frumoase...preotii (erau 2) au spus dinainte ca nu au taxa...omu da cat vrea...la final am dat la fiecare preot cate 150 de lei (poate o sa ziceti ca sunt zgarcit dar atat am avut...)...la care unu din cor ma trage de maneca si imi spune: "-Domnu, trebuie sa platiti si coru... - Pai, zic eu...cat? (eram pregatit sa le dau 50 de lei) - 200 de lei ca suntem cor particular..." Acest cor nu a fost solicitat nici de miri si nici de nimeni din nuntasii nostri, si uite asa in 20 de minute (atat a tinut oficierea) baietii de la cor au scos 200 de lei, deci, se cere si prin alte parti nu numai la Bucuresti. Si tot ca tine am procedat si eu...am dat banii si am plecat...si dupa aia ma gandeam ca am cam luat teapa cu ei...ca trebuia sa le dau cat vroiam si sa plec...dar in ziua nuntii nu prea iti arde de facut scene...
            Last edited by sebyup; 11 August 2010, 12:58.
            Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

Acum mi-am adus aminte si eu de o japca dinasta! A murit bunicamiu si l-am dus la capela cimitirului "Coca Cola" sin Galati, nu am apucat sa deschid haionul la dric, au sarit vreo 4 golani au luat cosciugul, crucea si le-au bagat inauntru, au urcat 4 trepte si au facut 10 pasi. Vine unu' si intinde mana, eu ii dau 20 lei, a facut o fata de parca l-am scuipat, a cerut mai mult, i-am reamintit ca-i criza si i-am dat viteza!

Comment

asta este ,trebuie sa ne obisnuim cu chestiile astea ,ne fura pe fata ,sa speram ca vor veni si vremuri mai bune ,numai bine

Comment

Sa ne obisnuim?! Acum nha... da-le bani in continuare, fiecare e liber sa faca ce vrea.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by danutzu View Post
                    salutare la toata lumea ,nu am mai scris demult pe forum ,dar acum trebuie sa sa spun ce mi s-a intamplat ,sambata am avut cununia civila ,la 'vestita ' primarie sector 5 ,acum toata lumea stransa la cununie ,intram cu toti acolo in cameruta pt oficierea casatoriei ,in timp ce doamna respectiva citea codul familiei ,unul de langa dansa tot facea poze ( nu avea nici o legatura cu noi ) ,la sfarsit vine la mine si imi zice : 'ginerica trebuie sa achiti pozele ' ,eu ca tot omul am intrebat ce poze ? nu mi s-a spus nimic inainte .....bineinteles a trebuit ,ca nu am avut ce face si nu puteam sa fac scandal ,sa achit suma de 300 ron pt niste poze pe care cineva ti le face fara voia ta .
                    nu stiu daca asta este normal ,am mai fost la cununii la celelalte sectoare ale capitalei insa la nici un alt sector nu s-au facut poze fara permisiunea celor de acolo ,insa la sector5 te fura pe fata ,e inadmisibil .
                    aaa si in plus de asta ,dupa ce m-a furat pe mine ,se duce si la nasul ca i-a facut si lui cateva poze si ca trebuie sa achite 200 ron .
                    cine a mai patit asa ceva in sectorul 5 ???
                    numai bine si cand va ganditi sa faceti cununia sa le spuneti de la inceput ca nu vreti poze facute de ei ,ca altfel patiti ca mine .
                    Casa de Piatra !

Am patit exact acelasi lucru cu pozarul de la sect. 5. Cand mi-a cerut banii, l-am trimis sa ceara bani la ala care l-a chemat la primarie in zi de sambata.
                    Si atat. Fara amenintari de "nu-ti dau certificatul".

E posibil totusi ca intre 2007 si acum sa se mai fi schimbat lucrurile.
                    Logan KissFM 1.5 dC
                    B-79-MEF

Comment

Casa de piatra!
                      @danutzu: eu am fost nas pe 17 iulie......finii au facut cununia civila la sector 2, unde si acolo este un fotograf de al lor care nu te anunta inainte ca ti se va face poze, si la sfarsitul ceremoniei a venit fotograful la ginerica si i-a spus ca trebuie sa plateasca 200 ron ca le-a facut poze, el a ramasa mut de uimire si a spus ca are fotografi angajti pt asta, la care fotograful primariei a zis ca-i face reducere: 100 ron si tot nu le-a luat, nu s-au certat si nu a fost amenintat ca nu i se da certificatul de casatorie......
                      Biserica au avut-o acolo unde m-am insurat si eu, iar taxa a fost de 650 ron si 50 ron la cor( 3 insi ).....
                      parerea mea e ca trebuia sa te iei putin de acel fotograf si nu cred ca avea ce sa-ti faca.....eu unul, daca nu intelegea cu vb buna, ii aplicam 2 dupa ceafa ca sa inteleaga mai bine.....
                      Toate cele bune si sanatate maxima
                      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

se da taxa la biserica sa te insori ? satanica iti e gradina Doamne

nu imi trecea asa ceva prin creier. si am fost pe la nunti.

Comment

se dau bani Marx, numai ca plateste nasul......
                          aa, sa nu uit: cand am ajuns la restaurant ospatarii ne-au intampinat cu paine si sare( nu imi aduc aminte sa fi venit atunci din strainezuri ) si nasul a trebuit sa puna o hartie de 100 ron si credeti-ma ca nu am mai vazut la nici un restaurant acest "obicei"
                          Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

stii care a fost chestia ca toate pozele au fost facute cand vorbea doamna aia ,de familie etc si nu puteam sa o intrerup sa ii zic sa nu mai faca .
                            multumesc inca odata de urari .numai bine

Comment

Da macar ai primit pozele?
                              Cate sunt?
                              sigpic

Comment

mie mi se pare absolut animalic ca biserica sa ceara bani la botez cununie inmormantare. eventual ar putea omul sa lase cat vrea pentru biserica.

deci Iisus face acum slujbe si servicii pe bani. factura ceva ne da ? penibil de jalnic este ca oamenii accepta asa ceva

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google