Google Maps are optiunea de a descarca o anumita zona, dar nu toata Romania. Spre exemplu, poti descarca un oras.
Discutii despre Android ( softuri utile , depanari si sfaturi )
Collapse
X
-
NU mai necesita formatare dar e recomandat ca, atunci cand e bateria noua, s-o lasi sa se descarce complet, apoi s-o incarci la 100%. Oricum, dupa primele 6-7 cicluri complete (desc.-inc.) e bateria in mintile ei.
Te tine normal, 2 zile, avand in vedere ca discutam despre un smartphone, daca folosesti netul, mai ales 3G-ul.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
ÃŽţi poţi instala igo. Eu îl folosesc cu succes.Originally posted by PrEsTiGe View PostSe poate descarca harta romaniei pentru android? Am un Motorola Motoluxe...Adica sa nu mai folosesc internetul cand merge gps-ul... Am auzit ca se poate, dar nu am gasit nimic...
Comment
-
Te tine bateria o saptamana daca il folosesti ca telefon, nu cu internet, facebook sau alte aplicatii online.
Depinde cat de lunga e ruta, nu stiu sigur care e capacitatea maxima suportata la download, dar spre exemplu, nu poti descarca ruta Constanta-Brasov.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-

Comment