If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
o fi scula...da' sigur e manarita / tavalita etc.
daca-l cauti pe bajetash dupa nr. de tel. mai are cel putin 3 anunturi pe auto si cateva pe imobiliare.
prea tare hingherita nu e, altfel ar fi fost mort pana acum la drumurile din romania. imi imaginez cum o fi sa calci usor 265 de cai pe caroseria aia.
Nu 'se merita' , merita. Asta daca e adevarat ce scrie pe acolo , adica fara accident , km reali. Cred ca e euro 5. Se verifica la fata locului daca te pricepi.
Ps: aripile fata par cel putin demontare/remontate. Atat pot sa-ti zic din poze.
Last edited by Costi-bc; 14 February 2015, 15:12.
Reason: Automerged Doublepost
nu stiu de unde v-ati dat seama. asa sunt toate. ce anume e dubios ?!
si se poate verifica cu seria sasiului daca a avut accident. doar nu e adusa din germania...
vopseaua e perfecta, fara diferente de nuanta.
Verifici o lae...
Daca nu avea casco si nu a dat rca-ul , au reparat-o 'la negru' si nu apare nicaieri.
La fata locului se verifica.
Dubioasa e distanta de la aripa la prag si nu numai.
daca e lovit in fata a dat rca-ul obligatoriu. doar daca inta intr-un zid nu-l dadea.
si doar daca o vopsea integral nu apareau diferente de nuanta.
ati cam dat-o in paranoia pe aici. mai bine se inchide topicul si luati masini noi.
Poi... tu ai intrebat, eu mi-am zis parerea. Nici macar n-am zis ca a fost botita. De km iar n-am zis nimic. Verifica-i tu...
Eu am mai zis , cine nu cunoaste si nu ia cu el pe cineva care sa cunoasca mai bine isi ia masina noua in rate daca n-are toti banii. Eu nu imi voi lua masina noua decat poate la prima pensie.
Ps-nu doar zid. Poate a luat un maidanez bine crescut , poate a gasit-o zgariata - lovita in parcare...
La o statistica as crede ca jumatate, poate mai mult, din reparatii nu sunt inregistrate la vehiculele fara casco.
la un logan de 4 ani, la care s-au rezolvat problemele cu pompa de motorina ( a se vedea carbon like coating) eu zic ca nu pot fi multe probleme, decat daca cumparatorul initial a luat masina cu gandul de a o rupe in doua.
daca as lua un sh in care as mai baga max 1000 de euro, nu mi-as face probleme. desi nu vad in ce ai baga atata. injectoarele nu cad brusc, dau semne inainte, pe care le poti sesiza. mai ales la un test la service.
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Loganul pare ok ..dar farurile nu prea se mai "pupa" cu aripa..nici pe stanga, nici pe dreapta.O fi Logan, dar santul acela lasat liber da de gandit. Desigur, e posibil ca motorul/partea mecanica sa fie Ok.
dar aripile acelea nu mai stau ca inainte..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment