am o intrebare pt cunoscatori... varu-meu vrea sa isi cumpere o masina... a gasit un VW Golf 5 , din anul 2006, motor de 1.4benzina , si 70.00km REALI , masina am vazut-o si eu, arata foarte bine, e in 2usi... cum vi se pare pretul de 6300euro ? mic ? mare? merita ?
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
daca dai un telefon unde si-a facut reviziile afli tot. masina arata bine si pare sa aiba km reali. cam cheala pt focus si submotorizat cu 1.4 benzina. un 1.6 ar fi mai bun.Originally posted by bGy View Posthttp://www.autovit.ro/ford-focus-C23115550.html
ce parere aveti despre ford-ul asta ?
inafara de faptul ca, cred ca e samsar , se poate verifica km tot ? sa sti ca sunt reali ?
oricum la banii astia e chilipiro/___
_\o
(i)
.........
Comment
-
Daca e masina din poza are km reali la un pret superOriginally posted by bGy View Posthttp://www.autovit.ro/ford-focus-C23115550.html
ce parere aveti despre ford-ul asta ?
inafara de faptul ca, cred ca e samsar , se poate verifica km tot ? sa sti ca sunt reali ?
Atentie la CP m-i se pare ca are 80 cp 0-100 in 14.2 sec mai rau ca Loganu consum de 8.7 l in oras.
Oricum o pui pe gaz si e super
Tipul e samsar intr-adevar dar nu conteaza asata sa fie masina din pozaLast edited by Nytro; 2 March 2012, 14:23.
Comment
-
submotorizat , in 2 porti si o va vinde greu. pret maricel pt ce ofera.Originally posted by kubala7 View Postam o intrebare pt cunoscatori... varu-meu vrea sa isi cumpere o masina... a gasit un VW Golf 5 , din anul 2006, motor de 1.4benzina , si 70.00km REALI , masina am vazut-o si eu, arata foarte bine, e in 2usi... cum vi se pare pretul de 6300euro ? mic ? mare? merita ?
Originally posted by samy0388 View Postnea Ca : pentru ca ford = Fix Or Repair Dayli
da da da ...
chiar crezi aiurelile astea ?o/___
_\o
(i)
.........
Comment
-
-
-
azi am fost cu el, am vazut , am verificat si a cumparat
, un superb Peugeot 308 , din 2009 , 150.000km reali (am verificat in service) , motor 1.6HDi (110cp) , masina arata impecabil (deh e masina de 3 ani) nu a fost lovita sau ceva... acu vede el daca a facut alegerea corecta peste ceva timp... cum e cu fiabilitatea la astea? din ce stiu eu piesele sunt foarte scumpe.
Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment

Comment