Originally posted by vali2008
View Post
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Suna la BAVARIA si ai sa vezi ca nu au prețuri mari, s-au cumințit si ei. Manopera este 100 de leiOriginally posted by Eu4yas View Post
Nu, nu mi se pare scump. Mai este de platit manopera care dupa mine ar trebui sa coste 150-200 maxim, iti voi spune.
Totodata cred ca daca m-as fi dus la bavaria altfel ar fi stat treaba, dar, de astea sunt bune pana la urma forumurile. Te invata sa cauti si sa iei decizii bune pt masina si pt buzunar.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
240k in 07/2013:
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Km reali si fara daune:
Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Comment
-
Last edited by mr.K; 18 October 2013, 10:12.
Comment
-
Ai grija la golfurile cu motor 1.6. De putin timp si-a luat un prieten si s-a bucurat de el doar 2 saptamani. Ii mananca 1L ulei in 200km. Luat de la un vecin.Originally posted by djxhouse View Post
Comment
-
O astfel de masinarie trebuie PILOTATA, nu ADMIRATA !Originally posted by B997NDL View Postnu contest aptitudinile sportive ale masinii, dar mie modelul asta de clio mi se pare urat cu spume. in general renault si designul sunt cam paraleli.
Comment
-
Daca a schimbat pe barba lui capota far aripa etc in reprezentanta,tadaaa.afli ca masina a avut o dauna..Totul e sa fi calcat macar o singura data printr o reprez..Macar iti faci o idee asupra masinii.Originally posted by Costi-bc View PostDaunele se pot verifica doar daca masina avea casco si nu a fost folosit.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment

_\o

Comment