Coltul Suparatilor

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Acum o saptamana am cumparat pentru socrul meu un Opel Astra H, care a ramas la mine sa o inmatriculez. Vineri i-am pus numerele, sambata a venit sa-si ia masina, iar in timp ce asteptam sa intru intr-o parcare(eram amandoi in masina) unul iese cu spatele si ma atinge in portiera spate dreapta. Ma doare capul si acum; doar ce scapasem de vizite la RAR.,Politie; exact de asta imi era dor.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

    Comment


    • #17
      Originally posted by D-FENS View Post
      Apuca-te de sah...
      atunci o sa ma doara capul
      I changed her oil , she changed my life
      sigpic

      Comment


      • #18
        Da,dar poti iesi cu fetele in parc si iti trece si durerea de cap.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

        Comment


        • #19
          corect
          I changed her oil , she changed my life
          sigpic

          Comment


          • #20
            Masina lovita in parcare

            Am primit un mesaj pe mail ca, in ultima vreme nu am mai intrat pe forum si am fost intrebat , de ce?...Am fost suparat in ultima vreme si aceasta ma determinat sa scriu acest mesaj. Am tot cautat un subiect deja deschis pe aceasta tema si asa am ajuns aici la coltul suparatilor.
            Desi am carnet de prin 2004 abia anul trecut am cumparat o masina Logan cu ceva eforturi financiare. Dupa zece ani in care am condus din cand in cand am pierdut din experienta. Am mai facut cateva ore cu un instructor si am inceput sa conduc cu grija prin Bucuresti. M -am straduit sa nu fac greseli sa stric masina mea sau masinile altora si nu am avut nici un incident de cand am cumparat-o. Am ales un loc de parcare in fata blocului putin mai ferit tocmai pentru a fi ferita de eventualele incidente. Zilele trecute am constat ca masina se afla cu vreo 30-40 cm mai in spate de cat am lasat-o. Am crezut ca poate frana de mana nu a tinut prea bine si locul de parcare fiind putin in panta in spatele masini, aceasta sa deplasat putin in spate. Nu mi-am facut probleme deoarece in spate se afla bordura de la parcare si oricum masina s-ar fi oprit acolo. Peste vreo doua zile m-am hotarat sa ma duc si sa o dau un pic mai in fata. Asa ca , de dimineata am coborat sa mut masina. Din spate totul era ok. Cand am ajuns in fata am observat ce s-a intamplat. Aveam numarul de imatriculare foarte indoit, suportul de plactic pt. numar rupt, masca si bara prezentau zgarieturi foarte adinci. Se poate vedea in poza atasata mai jos. Deci, cienva a lovit masina in parcare. Pe a mea si probabil a unei vecine ca si a ei are bara destul de sifonata. Am intrebat in stanga si in dreapta daca stie cineva ceva....Se pare ca se stia de cateva zile numai eu am aflat ultimul. Asta ca nu merg cu masina in fiecare zi la seviciu. Nici un vecin nu mi-a dat un indiciu si nici nu mi-au spus in timp util, desi se pare ca stiau de incident. Am inteles totusi ca era vorba de o masina Skoda de culoare neagra. Am luat masina si am plecat cu ea la accidente usoare sa obtin acea hartie ca sa pot schimba numarul indiot. Cand am plecat cu masina spre Politie mai multi baieti de prin blocurile vecine de vreo 25-30 de ani care stiu cam tot ce se intampla pe aici se uitau ca la urs la mine stiind probabil ca cineva mi-a lovit masina in parcare. Acest lucru m-a deranjat foarte tare. Nu am probleme cu vecinii, nu m-am certat nicio dat cu nimeni si nu-mi explic acest comportament. Asa ca acesta este motivul suparari mele....
            M-am hotarat sa montez o camera de filmat in masina pt. a preintampina astfel de evenimente. Momentan studiez problema sa vedem ce se poate face .
            Attached Files

            Comment


            • #21
              in primul rand o sa-ti fure camera

              Comment


              • #22
                Bine ca nu a fost mai rau. Si eu am gasit-o in fata casei cu aripa indoita bine. Pe la mine pe la poarta nu circula nimeni, este capat de strada si nu mai este drum incolo.
                Camera ar fi mai bine sa montezi undeva pe balcon/ casa. Poate ai ocupat locul cuiva de parcare sau a fost o intamplare. Bine ca nu a spart bara, numarul se refece iar suportul costa 5 lei...
                MY CLA

                Comment


                • #23
                  In legatura cu postul meu de pe pagina anterioara cu maina lovita noaptea in parcarea din fata blocului. Am luat alt suport pt. numar, l-am indreptat, am cosmetizat-o un pic si asta e.
                  In final am aflat cine a fost faptasul dar nu am dovezi clare. Si daca asi avea la ce mi-ar folosi dupa atata timp?.... Mi-a soptit o viorea ca masina Skoda negra aparuta in parcare in care sta un individ care a baut vreo sase beri si este suparat, a fost implicata in acel eveniment. Eram in stare sa ma duc jos si sa-l iau de guler, dar nu avem dovezile, asa ca m-am multumit sa-i fac cateva poze. Doua din ele sunt postate mai jos. Se vede clar cum bea bere la cutie. Individul vine dupa una din bloc si este suparat ca a fost tocat de bani. O asteapta pe aia si face scandal pe la usa ei. Mai bea cateva beri pentru curaj.
                  Gata, asta a fost, acum m-am racorit.
                  O seara buna va doresc.
                  Attached Files

                  Comment


                  • #24
                    inseamna ca era beat si a dat sa iasa din parcare dupa ureche... urmareste-l... eventual cand vezi ca vine si mai parcheaza pe langa tine fa o poza la fata locului ca sa ai ceva dovezi in caz ca se repeta... sau cheama politia si zi-le ca e unu care se plimba cu masina beat

                    Comment


                    • #25
                      S-a scos ala cu Skoda, mai ales daca are nevasta-sa cont le LoganClub ...

                      In alta ordine de idei sunt suparat pe Cosmote, cred. De vreo luna am probleme mari in a ma intelege cu cei care ma suna. Schimbat vreo 4 telefoane, same shit. Sunat la ei, nu ne-am inteles unii pe altii. Ma rog, la un moment dat apelul a fost clar si am depus reclamatia. Printre altele, mi-au spus sa schimb SIM-ul si am reusit abia ieri sa ajung sa fac schimbarea. Azi vad ca tot 2-3 liniute din 5 am la receptie. O alta chestie pe care mi-au mai spus-o a fost sa-mi iau un telefon cu o banda de frecventa mai mare de 900. Are vreo importanta banda telefonului sau antenele lor, puterea cu care emit in zona mea?
                      Faza e ca nu sunt singurul ce a observat problema, atat eu cat si vecinii ce sunt la acest operator au remarcat scaderea calitatii convorbirilor.
                      sigpic
                      Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

                      Comment


                      • #26
                        nu nmai Cosmote are de astea.la astia portocalii nu a mers reteaua in zona orasului Roman timp de o zi.pe o raza de 30 -40 km nu a mers nici un apel la Orange.am avut belele cu aprovizionarea la magazin ca nu am avut cum sa sun,comenzile au stagnat ca nu am avut cu cine sa vb.asta e treaba in romania.astia de la UPC atunci cand bate vantul sau ploua mai serios semnalul pe cablu si netul merg in pas de defilare.baietii de la Eon au un jaf de transformator pe care nu doresc sa-l schimbe dexi satul s-a marit de 5 ori si curentul pica de nspe mii de ori pe zi,etc.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

                        Comment


                        • #27
                          Eu sunt suparat pe mine, ieri de dimineata intru in parcarea unui mall,dau sa parchez calc frana iar in momentul acela trece o domnisoara,masina se opreste iau piciorul de pe frana(mi se inmoaie piciorul,probabil s-a dus sangele in alta parte),si din inertie pac direct intr-un gardulet de vreo 40 cm,de beton.Bara zgariata in partea dreapta(eu am ceva cu partea dreapta),nu tare dar vizibil si cel mai tare lucru,mi s-a ars faza scurta la ambele faruri fiind pornite la momentul reveriei.Cum mi-am dat seama?Pai aseara cand dau sa plec,ciuciu lumini doar faza lunga.
                          Last edited by john Q; 10 September 2013, 09:44.
                          "light up the darkness" Bob Marley

                          Comment


                          • #28
                            Ce face femeia din om.
                            Faza scurta la ambele faruri simultan e o coincidenta rara, ia si verifica siguranta.
                            Si daca si siguranta e ok, cred ca o sa-ti trebuiasca un alt bloc de lumini.

                            Comment


                            • #29
                              Am schimbat becurile,si s-a rezolvat.
                              "light up the darkness" Bob Marley

                              Comment


                              • #30
                                Deci gagica era asa beton, ca ai dat si bara fata de beton, ai ars si ambele becuri...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google