Ajutor! Adresa De Yahoo Blocata

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by razvanamza View Post
    reinstalarea IE sau Firefox nu ajuta, fiindca parolele se salveaza in cookies. Cu un program dedicat gen CCleaner, sterge cookies si fisierele temporare. Da o cautare dupa virusi cu Malwarebyte's Antimalware. Din CCleaner, inainte sa bifezi sa stearga "known passwords", du-te la optiuni la Firefox sau Chrome si copiaza-ti-le pe o hartie, sa nu te trezesti apoi ca nu-ti mai merg alte conturi.

    Foloseste maaaaxim 3 "utilizatori" pentru orice cont ai avea pe net.

    1: contul de mail, cu parola lui, diferita de orice alt cont. pune intrebari de securitate zdravene, adauga numarul de telefon
    2: conturi de orice altceva, gen Loganclub: acelasi utilizator la toti, aceeasi parola, sau cu mici variatiuni, incat sa nu o poti uita. In caz ca o uiti, sa ai trecuta corect adresa de mail in caz ca "forgot my password"

    3: contul bancar: fiecare cont cu utilizator uni, parola unica. Preferabil fara nici o legatura cu orice cont de mail ai avea. in caz ca uiti parola te va ajuta banca, deci trebuie sa fie complet diferita. noteaza user/pass pe o hartie si pastreaz-o bine.

    NU salva niciodata parole/useri in calculator in fisiere. Sunt virusi care pot identifica acesti parametri, si te trezesti fara conturi, fara posibilitate de recuperare. Daca totusi faci un excel cu fisierele astea, scrie-l pe un cd/dvd sau stick, ceva sa nu aiba legatura cu pc-ul.

    Scaneaza permanent de virusi cu un soft bun, si sa ai permanent un antivirus "de veghe". Avira Free este suficient, doar sa nu uiti sa-l updatezi din cand in cand. Recomandat un antivirus platit, e mai eficient.


    Oricine urmeaza sfaturile astea reduce cu 90% sansele de a avea probleme cu informatii personale gen conturi bancare/mail samd.


    In caz de "spam", se adauga pe indeletetoate mailurile spam folosind optiunea "this is spam" de la yahoo, gmail, sau outlook express daca folositi. In timp, softul de mail va incepe sa le contracareze singur. Ajuta mult sa nu va inscrieti pe net la toate bazaconiile cu adresa voastra de mail, si sa n-o aveti nicari trecuta direct. Spammerii adesea utilizeaza inclusiv adrese de mail puse la topicuri pe forum, anunturi pe mirc, etc. Cu cat adresa de mail este mai "publica" cu atat veti fi mai feriti de spam. Exista si virusi care va "preiau" adresa de mail dupa ce ati folosit site-uri cu warez, porno, "free mp3", etc. Deci se aplica si aici sfatul cu soft antivirus cat mai performant, la zi!
    ... ok cam tot ce ai scris sau mai simplu poti sa iti faci o imagine (poza) cu parolele tale in paint, photoshop sau oricare alt editor de imagine, pe care, evident, sa nu o denumesti fisier_parole.jpg sau parola_mea.png. Eu asa le tin "minte" de ani de zile si nu le-a gasit nici bau-bau, pentru ca virusii astia de se pricep la citire nu-s facuti sa citeasca imagine, doar .doc, .docx, .txt, etc.
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

    Comment


    • #32
      Am si eu o problema cu adresa de mail.
      Daca dau clic la messenger pe icoana care se deschide mail-ul(vezi sageata rosie prima poza) mi se deschide pagina de mail ca in cea de a doua poza si nu stiu ce sa ii mai fac sa isi revina.
      Daca ma deloghez de pe adresa asta si ma loghez pe cea de a doua adresa de mess pe acelasi calculator se deschide normal.
      Are cineva vre-o idee ce ar putea fi???
      Attached Files
      Captain of the black pearl

      Comment


      • #33
        trebuie sa intri pe yahoo.com si sa te loghezi pe mail acolo,apoi o sa mearga

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google