Am spus in mare parte...sau tu ai fo' 14 milioane de prieteni romani?
Ieși din BULA aia in care trăiești! Inca ai timp...
Nu înțeleg totuși care-i legătura intre cunoștințele tale si faptul ca românii sunt in general lacomi, fuduli, invidioși, puturoși...in orice alta țară te stabilești trebuie sa fugi ca dracu de tamaie fix de...români!
Cel mai popor frumos, deștept si talentat....asta e!
Ieși din BULA aia in care trăiești! Inca ai timp...Nu înțeleg totuși care-i legătura intre cunoștințele tale si faptul ca românii sunt in general lacomi, fuduli, invidioși, puturoși...in orice alta țară te stabilești trebuie sa fugi ca dracu de tamaie fix de...români!
Cel mai popor frumos, deștept si talentat....asta e!

Ca si tine si eu sunt roman si ma doare ca tara asta este ULTIMA din Europa, sub multe tari africane la extrem de multe CAPITOLE. Si eu am firma mea si eu am muncit de la 19 ani si eu am terminat un rahat de facultate aici. Am obtinut un RAHAT pe bat, la fel ca tine. Stii ca un gunoier sau un sofer de camion castiga cu siguranta mai mult ca tine intr-o tara din vest? Stii ca vreau sa muncesc si sa fiu platit corect pentru munca mea? Stii ca am mii de taxe de c@c@t la porcaria aia de firma? Stii ca panarama asta de tara are cea mai a dreacu' birocratie?? Stii ca nu sunt scoli in mediul rural? Stii ca alea care sunt stau sa cada si nu sunt incalzite? Stii ca spitalele sunt focare de INFECTIE? Stii ca sunt milioane de biserici pentru care statul ofera bani total aiurea?? Esti atat de IGNORANT?? De unde stii tu cum e in USA, Canada? Stii tu ce nivel de trai are Canada? Iti spun eu, EXCELENT!!! Lucrezi lucrator comercial iar sotia aranjeaza haine in mall si iti permiti o masina (nu cotetul Dacia Logan 12), sa locuiesti central intr-un oras precum Toronto, Montreal sau Vancouver, sa mananci orice vrei, sa faci vacantele an de an in Caraibe! Daca TU te multumesti cu NIMIC, este strict problema ta. Romania este o tara de care trebuie FUGIT! Nu ofera nimic cetatenilor ei....asta daca nu cumva esti interlop, fiul lui Dragnea sau Voiculescu si ai afaceri cu statul asta INFECT. Trezirea!
Intrebare de 12 puncte...
Comment