Incidente din trafic-Accidente

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • http://reper24.ro/accident-cu-6-rani...valea-bistrei/


    Din ciclul eu stiu sa conduc cel mai bine. Asta inseamna sa nu stii care e distanta regulamentara intre autoturisme....

    https://stirileprotv.ro/stiri/actual...-accident.html

    De ce nu facem un referendum pentru eutanasierea celor care provoaca asemenea accidente? Cred cu tarie ca in 4-5 ani am fi mult mai disciplinati in trafic.
    Last edited by CostiC; 23 July 2018, 09:57. Reason: Automerged Doublepost

    „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

    Comment


    • Nu stiu in ce mod ar putea fi dovedita inconstienta.
      Daca ar zbura in pomi, capete de pod, santuri sau in ce or mai nimeri ei, nu ar fi nici o paguba. Problema este ca ranesc sau omoara oameni nevinovati.
      Cum poate fi catalogat un conducator auto ce intra in depasire cand nu are vizibilitate din sens opus(curba, pod, dunga continua si chiar dubla)? Cum poate fi sanctionat? Poate doar de divinitate (cazul accidentului de la Brasov cu cei doi care au facut aceeasi idiotenie).

      Raul este creat si greu de oprit. Criminalii astia vor continua sa ucida. Si sunt din ce in ce mai multi.
      Last edited by Gil26; 23 July 2018, 20:08.

      Comment


      • Nu o data am avut de a face cu asemenea secvente, mai sus, in postul 780 este un exemplu.
        Unii cred ca au sub dos vreun F16 si fac manevra in 0.05 secunde...Inconstienti!
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

        Comment


        • Bun exemplul.
          As avea si eu destule.
          Dar unul a fost tare. Valea Oltului, Logan si un TIR in fata, vreo 70 km/h, o curba la stanga, normal dunga continua. Loganul fara sa semnalizeze se baga in depasire. Tiristul trage mult dreapta, pe la jumatatea curbei Loganul ajunge aproape de cabina. Din sens opus apare (de abia atunci s-a vazut) o masina de Politie ce trage si ea mult spre dreapta si franeaza. Loganul trece la mustata. Dupa 2-3 minute masina de Politie intoarce, sirena, incetinesc, ma depaseste, depaseste si tirul apoi Loganul (asta in vreo 5-6 km in care era doar dunga continua). Opreste pe sensul opus cu girofarurile si sirena puse (era o parcare de tiruri pe stanga). Baga Loganul si tiristul (ca martor) in parcare.Coloana si pe partea opusa.
          Cireasa de pe tort. Soferul Loganului avea peste 60 de ani.

          Asta ca sa se oftice zmeii de 19 ani cu Haudi tare. Si mosulica cu golanul poate face ce fac ei.
          Last edited by Gil26; 23 July 2018, 21:48.

          Comment


          • Știți că în cazul fumătorilor, pozele victimelor de pe pachete pare că au efect. Sunt mai multe păreri și studii care spun că au efect decât unul-două care spun că nu au efect.
            Cum mesajul la fumat este simplu, nu putem în câteva secunde să repetăm un mesaj la volan, după pornirea motorului, despre condusul prudent.

            Eu am o singură soluție. Schimbarea legislației astfel încât să se implementeze conceputul de "tentativa se pedepsește". Ai tăiat linia continuă? Tentativă de omor din neglijență. Și o simplă cameră a unor colegi șoferi de drum trimisă la poliție să fie suficientă pentru anularea permisului și dosar penal.

            Probabil că vi s-a părut o măsură prea extremă. Și cred că aveți dreptate. Atunci nu ne rămâne decât să ne ferim, să prevenim noi. Nu să îi eliminăm pe ei, pentru că nu avem cum decât prin metode aproape absurde. Treci pe lângă o coloană? Încetinești, mergi maxim dreapta, cu roata lângă acostament și caști ochii doar la roțile față ale celor din rând cu degetul pe claxon. Îmi pare rău pentru nedacioții care au claxonul în centrul volanului. Mare aberație. Vezi că cineva vrea să te depășească? Îi faci loc.

            Ziceți și voi? Există alte căi?

            Comment


            • Tine in mare parte si de educatia fiecaruia , de exemplu , linia continua , simpla/dubla de pe axul drumului , nu sunt ipocrit , am incalcat-o de cateva ori de cand am permisul , dar a fost un "accident" , pentru unii este o rutina , si asta se aplica la toate regulile de circulatie , am mers si eu in localitate cu 70/80 km/h dar s-a intamplat extrem de rar pentru ca eram presat de cei din spate si situatia m-a fortat sa maresc viteza in localitate , ma simteam nasol , nu eram in apele mele , pentru ca asa sunt eu , vreau sa respect legea si nu-mi place cand imi da cu virgula.
              Asa m-am rutinat de cand aveam 2 -3 luni cu permisul luat si asa am ramas.Ca tine in mare parte de educatie ? Da , oare sa fi fost o influenta extrem de importanta si faptul c-am avut un instructor bun care si-a dat interesul ? Extrem de probabil , ca l-am avut pe batranu la momentul potrivit si m-a invatat cum trebuie sa conduc sa fiu in siguranta , eu zic ca da , conteaza foarte mult acesti factori + un alt factor decisiv ce tine de fiecare individ in parte , unu-i mai calm , altu-i din fire mai agitat/irascibil si asta intotdeauna va avea un efect negativ/pozitiv la volan.

              Observ din ce in ce mai multi care sunt foarte deranjati de cei care merg legal si aici pun accent pe viteza de deplasare in localitate sau in afara acesteia. Multi camionagii care se simt ofensati ca sunt cumva "obligati" sa stea in spatele meu (lipiti) pentru ca eu circul in localitate cu 50/60 km/h ,ii vad cum se apropie de mine , mai sa ma atinga , doar doar voi mari viteza la un 70/80 km/h. Eu pe acesti retardati nu-i sufar. Am observat extrem de rar , poate 1-2 ca mine care sa mearga cu viteza legala cel putin in localitati , sa zic ca din 50 doar 1 maxim 2 sa-i vad ca stau cuminti cu 50/60 km/h prin localitati , restul o ard la mare arta , cateodata am impresia ca sunt cumva un intrus printre ei , merg cu viteza , imi da impresia ca fac eu ceva gresit , mi s-a intamplat de multe ori sa fiu depasit de toti care erau in spatele meu , doar pentru ca mergeam legal, se indeamna unul pe altul, in acest stadiu s-a ajuns condusul in Romania, si sunt din ce in ce mai multe accidente , se conduce din ce in ce mai agresiv , toti sunt intr-o mare graba la volan + speciile de posesori de permis care nu suporta in fata lor o masina mai ieftina decat ce conduc ei .
              Last edited by prometheus; 23 July 2018, 23:52.
              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

              Comment


              • De aia nu-i recomandat sa mergi foarte aproape de masina din fata ta; culmea, tot aia care pastreaza o distanta de reactie, sunt apostrofati.

                videoclip, distribuire, telefon cu cameră, videotelefon, gratuit, încarcă
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                Comment


                • prometheus
                  Daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca sunt in aceeasi situatie ca si tine. Ma refer la mersul legal prin localitate cu 50-60 km/h.
                  M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                  Comment


                  • Din nefericire suntem o minoritate pe cale de disparitie.
                    Cum mi-am facut niste antene acassa cu ceva receptoare etc...mai ascultam CB-ul pe 27.225MHz...si auzeam tiristi cum se plangeau ca a intrat unul in fata...si ca el este mare...si nu poate frana usor...ca-i greu etc...dar tot merg prin localitate astia cu 80-90Km/h. Sunt constienti ca sunt mari, grei, franeaza foarte greu...si cu toate astea, tot merg ca prostii...nu pricep ...dar nah.
                    Si ce ma irita si mai rau...ii vezi ca merg prin localitate cu 80Km/h...stau lipiti de fundul tau...te depasesc...dupa care afara merg cu 80Km/h in zone de 100...si trebuie sa-i depasesti iar..
                    Dar cel mai enervanti sunt astia care merg lipiti de fundul tau la 20-30 cm...incat nu vezi cand semnalizeaza ca te depasesc...ghinionul lor.

                    Comment


                    • Exact , asta am vrut sa adaug si eu , camionagii care in localitate merg cu 80/90 km/h , te-ai fi asteptat sa-l vezi ca-n afara localitatii rupe asfaltul ! , pauza , merg chiar mai incet si fix vorba ta , trebuie depasiti , dupa care se repeta scenariul , ma ajunge din urma in localitate , ca el merge cu viteza cu care vrea muschiul lui , ma depaseste , chiar uneori silindu-ma pe mine sa pun frana ca dobitocul nu are rabdare sa astepte dupa cei din sens opus , iar in afara trebuie din nou sa-l depasesc , ca omul se cuminteste subit.
                      Am avut in fata un TIR care s-a comportat fix dupa acest scenariu , a intrat in benzinarie , mai ca vroiam sa stau putin de vorba cu el sa vad daca pot intelege si eu rationamentul asta idiot , dar cine stie peste ce minte seaca pot da si mai mult imi fac rau.
                      Ce zici tu cu 20-30 cm este bine , eu am avut multi , mai ales dintre camionagii , efectiv stateau lipiti de mine , nu stiu daca mai aveam 10 cm intre mine si el , foarte agresivi , astia merita sa ramana fara job si sa li specifice de ce au fost dati afara , cu dovezi , ca data aviatoare sa constientizeze cat de periculos este sa faci mizerii de genul asta.
                      Last edited by prometheus; 24 July 2018, 10:30.
                      sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

                      Comment


                      • camionagii care in localitate merg cu 80/90 km/h , te-ai fi asteptat sa-l vezi ca-n afara localitatii rupe asfaltul ! , pauza , merg chiar mai incet
                        Tahograful....
                        Atat poate castiga el timp, in localitate.

                        Comment


                        • NU te supara , nu ma intereseaza pe mine ca vrea el sa castige timp punandu-ma pe mine si pe ceilalti la risc crescut de accident doar pentru ca el vrea sa castige timp cu 80/90 km/h in localitate , daca are chef de castigat timp il rog frumusel sa-si inceapa ziua de munca mai "matinal".
                          Nu ma intereseaza pe mine ce transporta el , ca sunt fructe , ca sunt tot soiul de marfuri care trebuie predate repede , sa faca in asa fel incat sa poata conduce cu viteza legala prin localitati si sa ajunga si la timp dar fara sa decoleze .
                          Ce este mai important ? viata unui om ? sau 20t de piersici carate de un retardat cu viteza peste limita legala ? ca vezi domne el trebuie sa-si faca timpul , ca azi noapte a fost in vizita pe la domnisoarele de pe centura si nu s-a putut odihnii suficient noaptea ca tot omul si na trebuie si el sa recupereze cumva timpul pierdut aiurea !
                          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

                          Comment


                          • Am oferit doar o explicatie pentru faptul ca circula "doar" cu 90/h si in afara localitatilor, nu inseamna ca sunt de acord cu camionagiii care circula cu viteza in localitate.
                            Last edited by catalonia; 24 July 2018, 11:21.

                            Comment


                            • https://www.hotnews.ro/stiri-esentia...ntru-vitez.htm

                              hai sa ne mai descretim fruntile putin

                              „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                              Comment


                              • E bine ca Politia Romana se tine de poante si ofera ponturi.
                                Cu flashurile nu au altceva decat sa zambeasca amar.

                                Se pot amuza si pe marginea drumurilor nationale pline de cruci (Timis, Deva, Constanta-Tulcea, etc). Foarte multe au chiar 2-3 in acelasi loc, cu date diferite.
                                As veni si eu cu o propunere. Daca intr-o anumita zona, intr-un anumit interval de timp, se produc mai multe accicdente atunci sa se lase cu destituiri si retrogradari (de la sefu-sefilor si pana la talpas). Si atunci sa vezi amuzament pentru ei. Eventual sa posteze si astea pe retelele de socializare. Si poate adauga si cazurile de stat la ciupeala sau doar pentru indeplinirea normei de amenzi. Stau cu radarul, dau 3-4 amenzi (ca dupa aia se impute locul), normal se formeaza coloana. Iar dupa cativa kilometrii se produce un accident din cauza depasirii din graba si inconstienta. Dar ei au amendat cativa care aveau vreo 10-15 km/h peste limita de 50.

                                Good job funny boys!
                                Last edited by Gil26; 24 July 2018, 17:53.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google