Se vor mai face niste imprumuturi la FMI. Logic...

Din cauza celor care ne-au condus, romanul s-a saturat sa mai reactioneze si-si vede fiecare de treaba lui.Unii pleaca afara,unii de furat ,altii de baut etc.Au devenit nepasatori.Fiecare pe barba lui si uite asa ne doare in basca de ce se intampla in tara.In 2000 dupa ce am terminat scoala militara timp de cateva luni nu am primit acel m50 si nu ne-am dat cu curul de pamant asa tare,desi toti aveam nevoie de bani pentru rate ,chirii etc.banii s-au dat esalonat in lunile urmatoare.Asta e viata.Nu-ti place sau te-ai plictisit?O foaie a 4 si scrieti demisia.Asa am facut eu ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment