Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Grecia scrie pe noi in viitorul apropiat sau mai rau ca aia o sa fim.
    Aia de acolo macar ies in strada si protesteaza,,dar noi nu si nu,,Traim Bine Inca!

AAAAAAA si Doamne fereste,Doamne fereste,Doamne fereste(si de inca 100 de ori Doamne fereste) de vreun cutremur ca in Haiti sau Chile ca noi ne ducem direct in Epoca De Piatra si nici mama tuturor Crucilor Rosii nu ne mai ajuta si sa ne salveze.
    Last edited by Ivan Marian; 5 March 2010, 12:17.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
      E gresit sa dam vina pe conducere...e problema natiei, a mentalitatii. Schimbarea incepe cu a "ta" mai intai.
      Atunci pe cine sa dau vina? Sau trebuie sa iert salariile uriase si toate facilitatile lor avand in vedere ca in tara noastra se mananca coji de cartofi la greu?Au vreun indice de performanta cumva stabilit si il si respecta pentru acele salarii?Auzisem ca ministrul transporturilor din Japonia isi daduse demisia pt.cateva secunde intarziere la traficul feroviar.Asta da constiinta!

Comment

aia tine de constiinta, cum singur ai spus, deci tine de persoana. nu de "turma". diferenta e ca la ei se cultiva de mici cultul "onoarei", iar la noi jumatate din populatie nu stie ca exista acest cuvant in dictionar, din restul, inca jumatate, au auzit de el dar nu stiu ce inseamna, iar din restul de un sfert, inca jumatate n-au facut apel la ea mai mult de 1-2 ori in viata. asta-i trist.
        iar pe aia acolo, cine i-a pus? nu tot noi? intr-un bucuresti cu un anume sector "domneste" un anume semialfabetizat. toti il injura, nimeni nu-l suporta, dar la votari iese campion pe sate. deci "prostii decide", cum s-ar zice.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Bai nene o fi cum o fii tara asta dar oamenii de o populeaza sant de o nesimtire fara limite. Pe bune uitativa si voi la oamenii din jurul vostru si vedeti cum toti sant cu ochii dupa spaga dupa luat dupa atentii dupa........... si iar dupa. Deocamdata astia santem. Poate copii copiilor nostrii sa aive mai mult noroc. Poate vor disparea politicienii corupti, poate mai rasar unii mai tineri.

Comment

optimist incurabil irinel al nostru ca si cand i-ai spune unuia pe moarte in loc de "o sa mori in doua ore", ceva de genul "fii tare, pregateste-te ca in curand o sa pasesti intr-o lume mai buna"...
            nici in 500 de ani spiritul asta de balcanic, nesimtit si vanitos n-o sa dispara din spatiul carpato-danubiano-pontic...din paccate
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Corect. Din ce in ce ne ducem mai rau la vale. Niciodata nu cred ca o sa ne mai revenim. A trecut si al 15-lea ceas! E prea tarziu sa mai indreptam lucrurile in tara. S-a vandut tot, s-a distrus tot ce nu s-a vandut, ce nu s-a distrus a ajuns in paragina. Nu putem decat sa privim si sa ne asteptam sfarsitul, dictat din pacate de altii.

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post

AAAAAAA si Doamne fereste,Doamne fereste,Doamne fereste(si de inca 100 de ori Doamne fereste) de vreun cutremur ca in Haiti sau Chile ca noi ne ducem direct in Epoca De Piatra si nici mama tuturor Crucilor Rosii nu ne mai ajuta si sa ne salveze.
                am vazut aseara la emisiunea unde este moderatoare doamna aceea care vorbeste de sus si i se umfla venele in gat, ca avea invitat pe Marmureanu si Attila (ministrul sanatatii) si am auzit-o pe doamna aceea spunand ca in anul 2010 sistemul sanitar va intra in colaps din iulie. daca vine cutremurul nu ne va mai ajuta ABSOLUT nimeni
                sigpic

Comment

Pai o prietena de familie a fost cu fisu la Matei Bals(Institutul de boli infectioase) si a stat internata acolo cu el o saptamana.
                  A zis ca in viata ei nu a vazut o mizerie mai mare in acel spital si pe langa faptul ca era spitalul in paragina si din cale afara de jegos mai umblau si gandacii,viermii si sobolanii pe coridoarele asa zisului institut.
                  Cand a ajuns acasa cu baiatul ei,, tot bolnav,,,,sa imbolnavit si ea de scarba si sila de ce a indurat in spital si inca o saptamana a zacut in pat si a vomitat tot timpul ca i sa dat metabolismul peste cap.
                  Treaba asta a fost acum o luna,,,deci de 1000 de ori Doamne Fereste!

Comment

Fratilor, poate sunt putin off, in tara asta lucreaza cineva?, de exemplu azi am fost la Iulius Mall pentru a livra niste marfa, ma credeti ca nu am gasit loc de parcare, revin la intrebarea urmatoare: mai lucreaza cineva in tara asta? orasul e aglomerat de deabia circuli, mallurile sunt full de oameni, nici nu ma mir deloc ca tara asta merge asa rau pt ca toti freaca menta, scz de expresie.
                    sigpic

Comment

Ohoo Ady sa vi la Mall Cotroceni la noi in Bucale si sa vezi acolo parcari imense pe vreo 3 sau 4 nivele si sa te invarti ca dracu de la demisol la etaje ca sa gasesti loc de parcare!
                      Nu stiu cat de mare o fi Mall Iulius,dar stiu ca asta este cel mai mare din Bucale si parcari garla dar nu le prinzi libere.
                      Eu fac de acolo cumparaturi de la Real si cam asta vorbeam si eu cu nevastamea""Sa mai zica cineva ca romanul o duce rau"" din moment ce te invarti vreo 20 de minute ca sa gasesti un loc liber pe trei nivele de parcare cat tine si suprafata mall-ului.
                      Prima data cand sa deschis m-am ratacit in parcarea aia imensa ca nu stii incotro sa o iei si daca nu iti iei un reper bine stabilit unde lasi masina si pe unde intri in mall risti sa o cauti mult timp.
                      Oricum vorba ta Ady,,Daca se freaca menta de unde nene au romanii bani ca sa isi umple cosurile si sa alerge prin mall-uri dupa haine,mancare,filme,distractie ,etc??

Comment

Pai in Romania nu se produce cat se consuma deaia e asa bine, si nu numai la malluri e plin de oameni, si la hypermarketuri deabia gasest locuri de parcare, ex. Metro, Real, Cora, Selgros, etc, dar in fiecare zi sunt pline de oameni.
                        sigpic

Comment

la afi palace cotroceni nu gasesti loc de parcare nici afara(am gpl nu ma lasa innauntru

Comment

Uite unde se duce romania. 500mil euro pentru un site. Astia sunt complet nebuni.
                            Da, ati vazut bine. Chiar e Romania tara in care Guvernul da 500 de milioane de euro pentru un singur portal, pana in 2013. Ce masuri anticriza?! Ce reducere a cheltuielilor bugetare?! Executivul este profund interesat de informatizarea relatiilor dintre administratia publica si contribuabili. Totul se desfasoara prin acelasi Minister al Comunicatiilor, care mai detine un site, ghiseul.ro, unde cine isi achita darile catre stat trebuie sa plateasca un comision de 2,5% din valoarea tranzactiei. Spre comparatie, site-urile primariilor nu percep niciun comision.

Comment

O nimica toata.
                              Unde s-au dus 500 se duce si milionul,dupa milion miliardul si tot asa.
                              Ce te mai mira asa ceva?

Comment

pai ce milion? Acum se duc500 milioane euro!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google