Milionul de milion se duce adica BILIONUL.
Cred ca nici aia de la NASA nu au asa un site cu asa o valoare!
Cred ca nici aia de la NASA nu au asa un site cu asa o valoare!
hai! plecati din romania! nu va faceti griji ca sting eu lumina la final.
daca o fi sa ajunga tara asta in buda de tot si nu o sa mai fie bani nici pentru salariile parlamentarilor, sunt curios daca alesii nostrii vor renunta la scaune.sa vad ca isi dau demisia.la naiba !iar visez.

au copii,au rate ,au probleme de sanatate,etc.eu incerc sa supravietuiesc.ma incapatanez sa platesc taxele.nu sunt restant la stat(deocamdata),incerc din rasputeri sa nu fac datorii.am platit salariile la oameni la timp.faza e ca nici actualul guvern nu face nimic.daca se poate sa mai bagam o taxa sa mai largim baza de impozitare.au facut si ei ceva marunt pe acolo doar ca sa nu fie luati la impins vagoane.reduceri de personal si de cheltuieli doar pe hartie si doar la fraieri.ca in rest numai de bine.

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment