If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
corect,ei nu isi scad nici un pic din toate sporurile alea de mii de euro...nu renunta la ultimul S 600 sau ML....plus ca ma tot intreb,de ce nu scade numarul parlamentarilor,deputatilor,ce naibii am votat atunci...ce face basescu?a spus ca ii zboara?pe mine chestia asta ma dezgustat la el....
Astea sunt artificii pentru imagine, electorat, etc. N-are pe cine sa zboare Basescu. E doar o marioneta cu decizii limitate doar la p*lime si care tre' sa faca ce-i este trasat pe linie de nivel inalt.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
cam nasoala treaba....cand incepi sa intelegi cum este defapt viata si cate interese sunt la nivel mondial...parca am avea 12 vieti...de aia incerc eu sa ma detasez de toate astea si sa ma bucur de viata asa cum pot...nu mai vreau sa ma gandesc la toate astea!
Mda, facem ce putem. Sau ce depinde de noi. Oricum, de aia am luat decizia sa nu imi cumpar masina de 15.000 de euro, am dat 8.000 pe ea si de restul m-am plimbat prin vacante. Si mi-au mai si ramas.
Acum 5 minute am aflat de decizia Eon de a inchide TOATE ghiseele pentru incasare facturi, incasarea urmand a se derule EXCLUSIV prin banci, Paypoint si Payzone.
Si mosnegii care n-au intrat in viata lor intr-o banca sa se descurce.
Plus ca, daca nu ai primit factura, e cam dificil sa platesti cu o copie luat de la centrul de clienti, ca aia nu are cod de bare.
In Serbia, spunea cineva care a lucrat acolo, intr-o situatie similarta, cetatenii au ales sa nu mai plateasca serviciile vreo2-3 luni.
Si furnizorul a fost pus cu botul pe labe rapid. Romanii n-au insa sange in instalatie. Sa o vedeti pe tata Leana cum va butona la Paypoit la BRD.
Mda, facem ce putem. Sau ce depinde de noi. Oricum, de aia am luat decizia sa nu imi cumpar masina de 15.000 de euro, am dat 8.000 pe ea si de restul m-am plimbat prin vacante. Si mi-au mai si ramas.
Acum 5 minute am aflat de decizia E-on de a inchide TOATE ghiseele pentru incasare facturi, incasarea urmand a se derule EXCLUSIV prin banci, Paypoint si Payzone.
Si mosnegii care n-au intrat in viata lor intr-o banca sa se descurce.
Plus ca, daca nu ai primit factura, e cam dificil sa platesti cu o copie luat de la centrul de clienti, ca aia nu are cod de bare.
In Serbia, spunea cineva care a lucrat acolo, intr-o situatie similara, cetatenii au ales sa nu mai plateasca serviciile vreo2-3 luni.
Si furnizorul a fost pus cu botul pe labe rapid. Romanii n-au insa sange in instalatie. Sa o vedeti pe tata Leana cum va butona la Paypoit la BRD.
Sa traiti bineeeeeeeeeeeeee!
Last edited by mr.K; 2 July 2010, 11:28.
Reason: Automerged Doublepost
"Am decis să dublăm impozitul pentru maşinile cu peste 2.000 de centimetri cubi. Spre exemplu, o persoană care deţine un Audi A6 2,5 TDI va plăti un impozit de 936 de lei, faţă de cei 468 de lei pe care a trebuit să-i plătească până acum", a anunţat premierul Emil Boc, la finalul şedinţei de miercuri de la Palatul Victoria.
Pe de altă parte, spune premierul, impozitul pentru autoturismele care au un motor cu capacitate sub 2000 centimetri cubi rămâne neschimbat.
Potrivit Ordonanţei de Urgenţă pentru modificarea Codului Fiscal, "impozitul pe mijlocul de transport se calculează în funcţie de capacitatea cilindrică a acestuia, prin înmulţirea fiecărei grupe pe 200 cm3 sau fracţiune din aceasta cu suma corespunzătoare" din tabelul următor:
De exemplu, pentru un autoturism a cărui capacitate cilindrică nu depăşeşte 1.600 cm cubi veţi plăti 64 lei. Pentru un autoturism de 2.0 veţi plăti 180 lei, pentru 2.5 plăteşti 936 lei, în timp ce pentru o maşină a cărei capacitate cilindrică ajunge la 3.000 de centimetri cubi veţi plăti 2.160 lei.
Prevederile prezentei ordonanţe intră în vigoare de la 1 iulie. Astfel, pentru anul fiscal 2010, termenul de plată a diferenţelor de impozit rezultate în urma aplicării prevederilor OUG este 31 decembrie 2010. Persoanele fizice care achită integral până la date de 30 septembrie 2010 impozitele recalculate în urma aplicării prevederilor ordonanţei de urgenţă, pentru diferenţele rezultate, beneficiază de bonificaţia stabilită prin hotărârile consiliilor locale apoptate pentru anul 2010.
din punctul meu de vedere, cu cat ai cilindreea mai mare cu atat sa platesti mai mult. nah...
un aro cu motor de 3200 are o taxa mai mare decat face valoarea lui.o sa fie jale mare.o mai dat un sut in fund pietei auto care si asa era vai mama ei.
un aro cu motor de 3200 are o taxa mai mare decat face valoarea lui.o sa fie jale mare.o mai dat un sut in fund pietei auto care si asa era vai mama ei.
Piata auto (si aici ma refer exclusiv la masinile noi) nu cred ca se baza pe vanzarea motoarelor peste 2 litri, ci dimpotriva. In alte parti primul prag de crestere a taxei este la 1.6 litri.
Aro ar cam trebui sa dispara de pe sosele - la fel si TV-urile sau nenorocirile de camioane invaluite in nori de fum. Daca nu e suficient un program rabla, atunci ar putea chiar sa se puna o taxa pentru masini mai vechi de 20 ani, de pilda, care sa te cam oblige sa le casezi intr-un fel.
Una peste alta, asta e cea omeneasca masura de pana acum - aproape normala, chiar. Ma mir!
astea de mult trebuiau sa dispara.era doar o gluma.sunt si unii care chiar vor o masina mai puternica si poate nu dispun de foarte multi bani.in romania tot ni se spune ca trebe sa ne aliniem cu taxele,impozitele,accizele si alte tarife la ue.dar nu zice nimeni de venitul pe cap de "vaca" furajata ca suntem ....departe fata de altii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment