If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sunt insurat de 7 ani nu am copii din cate stiu cel putin acasa) si sunt asuprit , de ce sa nu recunosc , as fi preferat sa ma bata decat sa ma ciocaneasca in cap din gura ) dar aste este viata
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Rau cu rau dar mai rau fara rau,parca asa se zice,nu?Insurat din '93,un baietel...De cantat,cantam amandoi dar cateodata cand vreau cant doar eu.Daca am cheltuieli cu masina sau vreau sa-mi fac ceva la masina nu este impotriva,de multe ori m-a si sustinut in ceea ce am vrut sa fac Multa fericire si intelegere la toti loganistii insurati si cei in devenire Traiasca berea !!!
Eu sunt casatorit din 2000, deci am 7 ani , si avem si un baietel de 3.5 ani . Chestia cu asupritul , suna asa... cam bizar. Sunt de parere ca intr-o casnicie nu exista cineva care sa "cante" obligatoriu. Trebuie sa stim sa lasam de la noi, sa fim toleranti unul fata de altul .
Nu am probleme , referitor la capitolul masina, nu-mi sta in coasta , referitor la ce-i fac si cati bani cheltui cu ea. Eu sunt ala care'i hotaraste soarta.
Va arat o poza cu piciu meu:
pai mai faceti un threath.. cu asupritoarele.. si cu mamele lor.. ca si despre ele am auzit mituri...(mai rele ca asuprioatoarele).. si completati categroia.. family..
nu fiti ma tristi .... asteptati si voi sa se aseze gaina pe cocos ... sa vedeti ce ciorba iese ... asa ca .. e bine sa mai cante si gaina ... nu numai cocosul.
dar la optiunile astea din pool insurat si fericit nu se poate?:d
nu exista asa ceva
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
bai voi ma speriati ma... mai zic o data insurat si fericit nu se poate ma?
ma repet au mai fost cazuri,dar cred ca sunt din ce in ce mai rare
in aprilie fac 17 ani de maritat si cred ca o data cu timpul asuprirea devine mai mica
cind este vorba de masina sau de rally zice e placerea ta asa ca daca putem si avem bani cumparati,dar cum am mai zis poate sotia mea este un exemplar mai rar
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment