cati din voi sunteti casatoriti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

iam cerut-o intradevar,este totusi jumatatea mea si ma mindresc cu ea
    care dintre sotiile voastre var lasa sa bagati golanul la raliu sau alte intreceri?
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

A mea nu prea ar fi de acord,dar nu ar fi de neinduplecat.In schimb nu prea m-as prea m-as baga cu masina personala la rally-uri.As vota si eu la poll options dar nu vad rubrica pe care vreau s-o votez,insurat si fericit.Poate o sa rada unele persoane,dar pot sa spun cu mana pe inima ca nu-mi pare rau de pasul facut.Imi plac glumele pe tema casniciei,sotiei si soacrei si mai ales FAMILIA BUNDY care pt mine e un pct de reper,multi ne identificam cu bietul si supravietuitorul BUNDY.E taticul nostru.....
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

cita dreptate ai man
        Last edited by crististreulea; 24 November 2007, 12:29.
        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Eu sunt singura si fericita...

Comment

esti fericita ca iti plac masinile si nu are cine sa faca gura ca lipeste ceva pe masina.tu nu mananci 2 saptamani conserve pt niste stikere.
            Last edited by crististreulea; 24 November 2007, 12:30.
            sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

gigi-kent tu sa inteleg ca ai incercat sa le pui si ai mancat conserve 2 saptamani ?
              "cromul este placerea mea"
              "cui nu-i place , valea"

Comment

Ai drepatate gigi-kent...Sunt 100% independenta..Si imi plac foarte mult masinile, mai ales ZNU-ul meu...Sunt putin vitezomana si agresiva in trafic si imi place la nebunie sa conduc..

Comment

Originally posted by BRUTUSANF
                  gigi-kent tu sa inteleg ca ai incercat sa le pui si ai mancat conserve 2 saptamani ?

nici chiar asa
                  sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Atunci exemplul cui l-ai folosit daca nu erai tu cel care a mancat ?
                    "cromul este placerea mea"
                    "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by gigi-kent
                      esti fericita ca iti plac masinile si nu are cine sa faca gura ca lipeste ceva pe masina.tu nu mananci 2 saptamani conserve pt niste stikere.
                      Nu sunt mai ieftini cartofii?

Comment

Asta e forum doar pentru barbati?Nu ar fi fost mai corecta intrebarea "Cati dintre voi sunteti casatoriti?"
                        Logan KissFm 1,6

Comment

S-a rezolvat. Merci de observatie.
                          numar secundele

Comment

Marius, daca tot ai facut schimarea titlului, schimba si la poll din "insurat" in "casatorit".

Comment

Originally posted by Sp!ke
                              Marius, daca tot ai facut schimarea titlului, schimba si la poll din "insurat" in "casatorit".
                              mai bine zis din insurat maritat ca toti barbati neam marita nu neam insurat

Comment

Din cate stiu eu ''maritat'' inseamna sa stai la nevasta acasa,cu parintii ei...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google