Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • @ mr.k las' ca vin psd-istii in frunte cu ponta si dragnea si o sa curga lapte si miere.
    au disparut si vaccinurile pentru ca s-a mers tot pe minus si la un moment dat trebuia sa se ajunga si la asta. o sa fie si mai rau.

    Comment


    • Originally posted by Fanez View Post
      Candva, de mult, era o tactica: ai adversari politici, ii arestezi, ii bagi la puscarie, ai scapat de ei, nu mai ai adversari. Istoria se repeta. Cine te incomodeaza, la puscarie! Sau macar acuzat de ceva sa fie.
      si mai zici ca nu esti antenist si rtv-ist asta e copy paste gadea, ciuvica, radu ma-sii, badea...
      saracii, ii aresteaza pe nedrept bestiile astea. sin dincolo (rtv) e corul lui ghita. "bash"
      uite si o "felicitare pentru tine".
      Attached Files

      Comment


      • Asta e rau, ca accesul la viata politica e aproape imposibil, poti face un partid cu 3 semnaturi dar nu poti participa la alegeri fara un camion de semnaturi.
        Teoretic, se poate, practic-mai deloc.

        Ca pe vremea comunismului, teoretic puteau exista oricate partide, practic, toti voiau sa fie doar unul.

        Comment


        • atata timp cat nu esti sustinut de gunoaiele din parlament (pe care Basescu, daca avea "cohones" si era "curat", il dizolva pentru ca n-au creeat cadrul legal prin care sa se modifice structura conform vointei populare - unicameral, uninominal pur), degeaba ai si fi capabil s afaci ceva. ca-ti baga astia bete de nici cum te cheama nu mai sti. ca deh, nu esti politician, nu stii s afaci nimic. au ei "politicienii" grija sa-ti demonstreze ca nu poti face nimic, ca nu te pricepi. daca mai ai si ghinionul sa nu fii chiar cel mai destept din echipa, pai esti fiul ploii. asta pentru ca romanul lui, in nemarginita-i intelepciune (ptiu, drace, era sa scriu "idiotenie") il adora pe ala care-I da pomeni. ca-n ancul cu soarecii care se intrebau daca sa mai viteze motanul primar, ca mananca 9 din 10 soareci pe care-I prinde. alt soarece zice, da, mah, e nasol cu motanul, dar din cand in cand tot al 10-lea e lasat sa ciupeasca si el o farama de branza, pana la urma e de gasca feline
          voi vrei sa vi se dea, dar de luat, de la cine? eu intreb doar atat: de ce 4 milioane de muncitori tre' sa sustina un aparat de stat cu 6 milioane de angajati? de ce a trebuit psd sa dea mariri de salarii la armata, militia, primarii, etc, fara sa dea la profesori si medici? pt ca-i trebuiau handicapati in tara, pe care-I poate cumpara din 4 in 4 ani cu o galeata si-un mop rosu. al dracu culoare, cam comunista pe fata, nu? a, ca dupa 2004, au inceput mai toti sa faca asa, ca doar au avut de unde invata, acum iaca, ai ajuns sa nu prea mai ai optiuni...
          ps: maistru military e ala care repara camioane, statii radio, tancuri, etc. si care era pe vremuri mai mult beat decat treaz, ii gaseai dormind cu mainile legate cu centura pe cardanul camionului ca sa para ca lucreaza. 3 din 4 camioane ale armatei aveau diferentialul spate defect )
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

          Comment


          • Originally posted by B997NDL View Post
            ...adica ce ar fi trebuit sa faca ? minuni ? daca n-au parghiile pe care le detin jegurile din parlament, ce sa faca ?
            Jegurile din parlament sunt complicii acestui guvern de coșmar. Complici prin faptul că de un an de zile asistă la dezastrul tehnocrat fără să intervină ferm. Dacă erau politicieni de valoare, parlamentarii noștri dragi ar fi avut suficiente motive pentru a depune o moțiune de cenzură încă din primele trei luni de delir tehnocrat, moțiune care să aibă și un rezultat favorabil țării în ansamblul ei.
            Observ că până și în acest forum avem postaci „de serviciu” aflați la datorie, care musai trebuie să susțină, în ciuda evidențelor, că negrul tehnocratic e de fapt un alb strălucitor și că tot ce s-a făcut bine în perioada 2012-2015 este de fapt o mare iluzie, când se vede și de pe lună că nu e așa. Eu nu sunt (și n-am fost vreodată) nici pesedist, nici penelist, nici pedelisto-băsist sau ce-știu-eu-ce altă rasă de traseist politic, dar mă apucă dracii când văd atâta tupeu.
            M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

            Comment


            • sunt complici co-interesati. daca I-ar zbura acum pe astia, ar risca oricare din tabere sa piarda ciolanul in cazul unor alegeri anticipate, asa e mai bine ca alianta pdl-psd-pnl si care dracu or mai fi acolo sa-si vada de treaba in liniste.
              ps: nu am fost, nu sunt si nici nu voi fi membru al vreunui partid politic, as merge oricand pe doctrina liberal, dar nu cu liberalii de-acum. social-democratie faci cand tara e bogata. decat toti la fel de saraci, mai bine fiecare sa se descurce cum poate si aia care se descurca (in cadrul legal si-n limitele bunului simt) sa cotizeze pentru "social". iar legea, buna, proasta, aplicata la sange. aici as indrazni sa spun ca doar o dictatura militara ne-ar mai salva. prin natura natiei, romanii au nevoie de despoti care sa-i arda la cotitura si sa le dea pomeni. intelepciunea populara reflecta din plin latura de sluga a romanului: "fa-te frate cu dracul pana treci puntea", "capul plecat, sabia nu-l taie", "sa moara SI capra vecinului", "bate calul care trage", "adevarul e intotdeauna la mijloc", "fuga e rusinoasa dar e sanatoasa", "tacerea e de aur", " la placinte, inainte, la razboi, inapoi", " la tot raul e si-un bine", " nu e dracul chiar asa de negru", "las' ca merge si-asa"...
              daca ma gandesc mai departe, toti conducatorii care au incercat sa faca ceva, au fost tradati de grupuri mici de interese. ne-am vandut de la decebal incoace de cate ori am avut ocazia, iar istoria noastra e o mare basina nationalista, menita sa ne imbete cu apa rece si sa ne faca sa ne credem buricul pamantului, dar cu o conspiratie mondiala pe cap, care vor ca cei mai meseriasi sa nu reuseasca. decebal, miahi viteazul, vlad tepes, brancoveanu, as indrazni sa-l trec si pe ceausecu aici, asa handicapat cum a fost el, cred c-a incercat macar sa faca pentru tara ce n-au facut astia de 25 de ani incoace, indifferent de culoarea politica.
              Last edited by Seba; 11 October 2016, 21:46.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

              Comment


              • Originally posted by Cherubino View Post
                ...
                Observ că până și în acest forum avem postaci „de serviciu” aflați la datorie....
                Pe toate forumurile sunt.
                Neaparat sa zica ceva si despre "antene", printre altele.

                ...saracii, ii aresteaza pe nedrept bestiile astea...
                Pe drept, pe nedrept, de ce numai pe astia? De ce numai dintr-o tabara? Ce s-a intamplat cu Bechtel? s-a prescris Buahahahahaa... Cine a fost acuzat, arestat, de ceva? nimeni!
                Mascati-catuse-perchezitii doar la unii, la altii "las-o asa.." (vezi Mircea Basescu vs ceilalti luati inaintea lui)
                Last edited by Fanez; 11 October 2016, 21:47. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • sper sa nu ajungeti sa va injurati pentru preferintele politice diferite
                  antenele au si ele rostul lor. sa-l scape pe herr professor, securest si hot dovedit, din parnaie, eventual sa-l faca basma curata sa poata da tepe in continuare. aia n-au mama, n-au tata, nu esti cu ei, esti contra lor. si daca ar realiza cat bine I-au facut lui basescu si tuturor pe care I-au criticat cum se tine prostul de branza, ar merita tot respectful pentru perseverenta, macar. dar sa nu inveti din propriile greseli, inseamna sa fi prost. zicea bine un coleg, daca prostii ar zbura, ar fi mereu bezna valabil si pentru admiratorii infocati ai tvr, realitatea, etc.
                  Last edited by Seba; 11 October 2016, 21:52.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                  Comment


                  • Eu n-am preferinte politice. Doar urmaresc si eu, ca tot omul, ce se petrece prin tara in care traiesc.
                    N-am de ce sa ma injuri sau sa ma cert cu cineva, mai ales din motive politice
                    Nu s-a inventat sistemul politic pe care sa-l prefer.
                    Last edited by Fanez; 11 October 2016, 21:53.

                    Comment


                    • Voi mai credeti in bascalia cu guvernul tehnocrat? E liberal toata ziua, minus una-doua pupeze rosii.
                      Liberal si incapabil. Ei taie hartii, formulare.
                      Si frunza la caini, pana la alegeri.

                      Comment


                      • Originally posted by Cherubino View Post
                        J
                        Observ că până și în acest forum avem postaci „de serviciu” aflați la datorie, care musai trebuie să susțină, în ciuda evidențelor, că negrul tehnocratic e de fapt un alb strălucitor și că tot ce s-a făcut bine în perioada 2012-2015 este de fapt o mare iluzie, când se vede și de pe lună că nu e așa.
                        ce s-a facut bine ? s-a mintit frumos ? marile realizari ale lui ponta ?!
                        si cata vreme guvernul nu are cadru legal, poate fi si merkel ca n-are ce face.
                        acum s-au aruncat repede sa scape de plagiate. se verifica singuri.
                        cata vreme esti singur ca ministru in cloaca de jeguri comuniste si jigodii galbene, si astia tot iti pun piedici ca sa te dea exemplu si sa justifice revenirea unui guvern politic, nu prea ai ce face si esti condamnat.
                        astia au fost pusi ca tapi ispasitori care i-au distrul marile realizari ale lui puie monta.
                        dupa stil, vad ca tu esti postacul.

                        Comment


                        • si cata vreme guvernul nu are cadru legal, poate fi si merkel ca n-are ce face.
                          Ba poate. Sa demisioneze, nene. Inseamna ca nu e guvernul care trebuie.
                          Daca-ti dau o masina fara benzina, tu stai in ea 1 an de zile, degeaba?

                          Comment


                          • Nu. O ia la impins.

                            Comment


                            • Ce vreme!
                              Cum ziceau la radio, toata lumea si-a luat umbrela cu 4 roti azi.
                              Jale in trafic.
                              Ca efect secundar al vremii, scad incasarile popimii cu ploaia asta de la Iasi.

                              Comment


                              • exact asta am vrut sa spun ieri. a fost jale in bucuresti.
                                toti... ca nu stiu cum sa le mai zic, iesisera cu masinile.
                                imi venea sa ma dau cu capul de bord.
                                totusi e bine ca nu ploua tot timpul.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google