Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pai nici n-am spus ca omul nu avea inclinatii spre vreun partid, doar ei pretind asta.
    Ipocrizie curata!
    Tehnocratia in Romania e vrajeala curata, la ce ministri sunt, plus propunerile halucinante la formarea guvernului. Era un gigel tanar propus sa fie ministru la sanatate, dar omul nu avea treaba cu medicina decat ca terminase facultatea.
    Dar de tehnocrata aia propusa pentru a fi la justitie iti mai aduci aminte? De la ONG-ul pacii. Slaba calitate.

    Eu stiu ca e usor sa critici.
    Dar vad ca e usor si sa faci un guvern de slabani peste noapte, fara sa ai vreo raspundere. Da' chiar asa?
    Ne laudam cu cat de meseriasi suntem noi romanii in lume ca nivel al pregatirii. Pai unde-s aia pregatiti bine ca sa conduca?
    Nu exista.
    Pentru ca nu exista nicio scoala de management superior in domeniul public. Si daca mai e unul care mai misca, daca nu-l ridica vreun partid, e pierdut din start.
    Last edited by mr.K; 13 October 2016, 20:22.

    Comment


    • Deci nu esti impartial...

      Comment


      • Vrei sa incep si cu PSD-ul?
        Am si terminat, ca nu e mult de spus, n-ai efectiv ce, asa-s de gaunosi. Astia n-au in cap decat sa fure multumind totodata cele mai jos categorii ale societatii, somerii volutari asistati sociali, ultimii betivi ai satelor care si-ar vinde si copiii, cei mai inculti cetateni care nu stiu nici sa-si scrie numele tot corect.

        Ca membri de partid, cei mai slab pregatiti profesional sunt in PSD. Si cei mai multi, ca si pesedistii sunt mai multi.
        Dupa alegeri incepe marea angajare a membrilor de partid. Inca un strat de prosti si idioti lipitori de afise peste straturile mai vechi de prosti deja sedimentati.
        La stat. EU inteleg ca pesedistii vor la stat, dar marii membri liberali de ce vor tot la stat? Unde-i liberalismul, de ce se amesteca la un loc cu socialistii, la stat?
        Last edited by mr.K; 13 October 2016, 20:29.

        Comment


        • pentru ca la varf, au interesul comun de a nu se afla ce afaceri au facut impreuna, afaceri care I-ar putea costa libertatea. mai mult decat atat, vor sa-si continue afacerile pe spinarea noastra si pentru asta trebuie sa ramana in aparatul de stat. pentru ca banul public e greu de controlat si deci usor de deviat sume din el spre buzunarele proprii, direct sau prin intermediari.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

          Comment


          • Originally posted by Fanez View Post
            Deci nu esti impartial...
            Originally posted by mr.K View Post
            Vrei sa incep si cu PSD-ul?
            ...
            Ma refeream la asta:
            Originally posted by B997NDL View Post
            ...
            toti romanii au anumite afinitati care se schimba continuu. unii nu pot fi de reapta si invers, dar niciunul nu e impartial.
            poate daca era vreun robot programat...
            Nu aparuse postarea ta cand am scris

            Comment


            • Lumea online este plina de cretinopati. Un exemplu este baiatul asta, care, zic eu, ar trebui fragezit putin cu ciocanul de snitele.
              Adica nah, e ok sa fii idiot, dar cand o arati la toata lumea, deja e o problema.

              Cred ca el a fost intrebat la nastere unde ar vrea sa locuiasca si cati bani sa aiba. "Prostii" aia de la inundatii au ales sa-si construiasca locuinte in zone inundabile...
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

              Comment


              • Surse: Alina Gorghiu, audiată în dosarul "Turceni-Rovinari''

                https://www.realitatea.net/ponta-i-o...ampaign=trkweb
                alt politician care a bagat degetele in borcanul cu miere.

                Comment


                • Originally posted by vitriol View Post
                  Lumea online este plina de cretinopati. Un exemplu este baiatul asta, care, zic eu, ar trebui fragezit putin cu ciocanul de snitele.
                  Adica nah, e ok sa fii idiot, dar cand o arati la toata lumea, deja e o problema.

                  Cred ca el a fost intrebat la nastere unde ar vrea sa locuiasca si cati bani sa aiba. "Prostii" aia de la inundatii au ales sa-si construiasca locuinte in zone inundabile...
                  O scarba imputita. El munceste si si-a construit casa singur. E rusine sa dai cu sapa si sa cresti porci. Poate oricine? Fac pariu pe casa lui ca nu e in stare sa dea cu sapa si sa creasca un porc. Ce-ar manca el in afara de caxcat, ca asta mananca cu gura plina, daca n-ar fi oameni care dau cu sapa si cresc porci? L-a caxcat ma-sa in lux. Are cretinul vreun merit? Ia da-le tu de munca muncitorule care esti tu muncitor. Ia pune tu la loc niste paduri ca sa nu mai fie inundatii. Du-te si fa-te tu primar acolo sa construiesti diguri si strazi. Securist din tata-n fiu. O ghioarla de om.

                  Comment


                  • @ vitriol, fanez - cam are dreptate "cretinul", cand ai de-a face 90% cu tipul asta de "sinistrati", ii vezi peste tot, in bmv-ul sh, in locuinta din chirpici pe malu paraului, in apart de la bloc, la cantina sociala, samd ai dreptul sa generalizezi la toata natia, astia suntem, asa este peste tot (nu mai spun de constructii in general, autostrazi si service auto).
                    Apropo ce spuneti de faza asta: primaria a aprobat reabilitarea, repararea acoperisului unui colegiu, firma s-a apucat sa dea jos acoperisul saptamana trecuta (cu "sinistratii").....continuarea o banuiti...si au avut toata vara la dispozitie.
                    Cu tipul asta de "sinistrati" alegem "valorile" care ne conduc tara.
                    Last edited by Oti; 14 October 2016, 11:53.
                    „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

                    Comment


                    • are dreptate "cretinul"
                      Toata lumea are dreptate. Daca si-ar fi exprimat parerea si convingerea intr-o alta maniera mai era cum era, dar halul in care a facut-o...

                      Comment


                      • Apropo ce spuneti de faza asta: primaria a aprobat reabilitarea, repararea acoperisului unui colegiu, firma s-a apucat sa dea jos acoperisul saptamana trecuta (cu "sinistratii").....continuarea o banuiti...si au avut toata vara la dispozitie.
                        N-ai tu de unde sti cand s-a aprobat si repartizarea de fonduri pentru repararea acoperisului, ca se se poata da ordin de incepere a lucrarilor.
                        Degeaba ai contract, ca fara finantare, te stergi unde vrei cu contractul ala.

                        La noi fondurile se aloca atunci cand nu mai ai ce face cu ele. Primaria a avut alte prioritati cu fondurile pana acum, gen cheltuieli pentru alegerile locale.

                        Comment


                        • Lucrarile se incep si ele cand trebuie, nu asa... cand vrem noi. De exemplu in prag de alegeri, ca sa se vada ca se face ceva. Ca nu se mai face nimic dupa alegeri "n-are conteaza". Pe o strada s-au apucat baietii sa asfalteze (sa astupe niste gropi), inainte de nu mai stiu ce alegeri (daca nu ma insel la a doua candidatura a lui Oprescu). Au astupat 3 gropi din 5 si au venit alegerile. S-au dus alegerile. Alea doua gropi neastupate sunt tot acolo. Nu e problema, ca sunt mici, poti sa le eviti .Ideea este de principiu.
                          De fiecare data inainte de alegeri cu putin timp se incep sute de lucrari. La urmatoarele alegeri se continua ce s-a inceput, urmand ca la al treilea rand de alegeri sa se termine (cat se apuca). 12 ani avem de munca.

                          Comment


                          • Ba da' ce adanc v-ati bagat in politica [emoji16]


                            Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Keep walking...

                            Comment


                            • Ok, stiam asta cu fondurile, dar patronul si "sinistratii" nu stiau ca vine ploaia?
                              Eu de o sapt stiam ca ploua cu peste 200L/m2 (multumesc Aris) si dupa, vine valul de frig, aia nu se uita la buletinu meteo?
                              Puteau sa puna si ei o folie pe acoperis sa mai reduca din daune... cum sa nu-ti bagi p....la....in mama ei de viata si sa pleci din tara.
                              „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

                              Comment


                              • aia nu se uita la buletinu meteo?
                                Pe camp unde dau cu sapa si in cocina porcului pe care-l cresc n-au televiziuni. Daca aia sunt asa saraci cum a zis "cretinul" de n-au in buzunare nici macar mainile, unde savada buletinul meteo? Pe aifonsix?

                                "Primarele" ala cu vila lui, nu putea sa ia masurile care se impun? Sa anunte oamenii etc...." Autoritatile" puteau sa faca un plan de evacuare daca tot stiau ca vin viiturile si se evita nenorocirea asta la dimensiunile alea. Se puteau lua masuri de limitare a pagubelor, nu mai dadeau din colt in colt ca vai de mine saracii aia n-au facut nimic ca sa opreasca ploaia. Cui i-a pasat? Hai sa dam in cap la victime ca pe noi ne-a durut in curT de ei. Guvernul stia ca vin viituri, ce masuri a luat? Aia nu si-au facut casele acolo cu 3 zile inainte de viituri.


                                Ca iar ma apuca nervii.
                                Last edited by Fanez; 14 October 2016, 16:41. Reason: Automerged Doublepost

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google