Personal, am urmarit ce spun cei de la USR, mai ales candidatii din judetul meu.
Mi-am dat seama ca-si rupti de realitatea romaneasca.
Poi, sa-mi fie cu iertare, nimeni nu vrea ca, de exemplu, mecanicul de locomotiva sa invete meserie la locul de munca.
Au timp sa invete cate ceva legat de administrarea unei tari, in urmatorii 4 ani.
Mi-am dat seama ca-si rupti de realitatea romaneasca.
Poi, sa-mi fie cu iertare, nimeni nu vrea ca, de exemplu, mecanicul de locomotiva sa invete meserie la locul de munca.
Au timp sa invete cate ceva legat de administrarea unei tari, in urmatorii 4 ani.

m-am uitat peste rezultatele pe judete si ceea ce am spus eu ca judetele sarace au votat covarsitor psd se adevereste. pe zona de vest/banat, situatia e: AR 34/33 pt psd, BH 33/27, TM 36/26, iar in CS 49/25, MH 62/18 si HD 54/21(judetele "sarace") psd a batut de departe. astia si udmr au votantii lor stabili, restul nu au si nu sunt in stare sa atraga pe nimeni de partea lor. ma mira IS cu 49/20, CT 45/20, Bucuresti 39/25, dar cu 25 URS, dublu fata de pnl. datele par mai degraba o mare infrangere pt pnl decat o mare victorie pentru psd. oricum ar fi, e inca o pierdere pentru tara, din pacate.
Comment