Fanez asta a fost din putzul gandirii? PSD-ul si PNL-ul sunt plini de oameni ce au terminat facultatea cu specializare "prim ministru", "senator"...cu doctoratul "evaziune fiscala", "incasat spaga prin nu's ce tara".
P.S. Da...si sincer...prefer sa merg la fierar sa-mi extraga un dinte (asa se proceda in evul mediu)...decat la un dentist in halat alb ce-mi scoate TOTI DINTII cand eu am doar o nevralgie.
IancuMIC a inteles dar nu a priceput...
P.S. Da...si sincer...prefer sa merg la fierar sa-mi extraga un dinte (asa se proceda in evul mediu)...decat la un dentist in halat alb ce-mi scoate TOTI DINTII cand eu am doar o nevralgie.
IancuMIC a inteles dar nu a priceput...

Au creierul foarte curat. Foarte bine spalat. Aveam o cunostinta plecata din tara si "striga" disperata pe facebuck sa nu cumva sa iasa ponta presedinte ca vine apocalipsa, Iohannis trebuie sa fie prezident ca sa fie bine. Cand am intrebat-o (pe cunostinta respectiva) daca o va duce mai bine unde este sau se va intoarce in tara, in cazul in care iese Iohannis presedinte, m-a sters din lista de prieteni si n-a mai vorbit cu mine de atunci
Comment