Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #lapuscarie
    #nucususpendare
    Daca e cu suspendare nu mai e cu puscarie.
    Eu ce am zis? #lapuscarie si cu aia si cu aialalti (fiecare dupa ce si cum a facut).
    In fata legii, ori suntem egali, ori nu mai suntem!
    Propun inlocuirea guvernului si a parlamentului cu partidul.
    Pai cine e guvernul si parlamentul?
    Last edited by Fanez; 5 April 2017, 12:13.

    Comment


    • Pai cine e guvernul si parlamentul?
      Dupa capul pesedistilor, partidul.
      Dupa capul meu, nici pe departe. Cat esti membru in partid, ai niste obligatii pentru partid, cand esti in parlament /guvern, obligatiile sunt fata de tara si popor.
      Politrucii pesedisti din parlament si guvern au impresia ca au obligatii exclusiv pentru partid, de aici si confuzia.
      Sesizezi atomosfera caragialesciana?

      Apelul FMI catre guverne: Investiti in educatie, productivitatea scazuta afecteaza standardele de viata!
      La noi pezedeu' investeste in educatia electoratului. Le da ajutoare sociale, ca sa-i educe cum sa voteze, chiar daca le va afecta pe termen lung standardul de viata.
      Noroc de faptul ca alegatorii pezedisti sunt obisnuiti cu standarde de viata scazute, bautura sa aiba si copii multi, ca sa primeasca alocatie.


      Ce mai face Ciordache.
      Florin Iordache, suparat ca ministrul Justitiei a spus ca nu va fi prag la abuzul in serviciu: Interpreteaza de la sine putere deciziile CCR
      Pai nea Ciordache, ministrul a fost membru CCR, nu tre' sa-l inveti matale ce si cum, ca stie el mai bine, n-a facut facultatea de drept la aprozar, ca matale.
      Chiar el a dat anumite decizii CCR, cred ca stie prea bine ce a fost, doar ca nu se loveste cu interesele hotilor din pezede.

      E normal sa stii cand trebuie sa te opresti din furat, ca sa nu intri la puscarie, dar nu e mai simplu sa nu furi?

      Cum a reușit Gabriela Firea să slăbească peste 20 de kilograme în 3 luni

      “Dimineaţa, după ce luam aghiasma, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie.
      Chiar asa, n-aveai niciun tricou peste burta aia goala?
      Needucata tot taranca, ce mi-e burta, ce mi-e stomac?

      Si inapoi la TuDorel, care i iraspunde lui Ciordake.

      "Știu bine conținutul și rațiunile deciziei Curții Constituționale referitoare la abuzul în serviciu, pentru că eram încă judecător. Știu bine considerentele deciziei, pentru că am participat la redactarea, corectarea și până la urmă publicarea lor. Obiectivul pe care mi l-am luat în numele Guvernului (...) este de a transpune în Codul penal, în Codul de procedură penală deciziile CCR. (...) Eu voi da drumul la proiectul de lege fără prag, pentru că, în dispozitivul deciziei Curții, nu se vorbește de prag. (...) Proiectul de lege (...) îl voi trimite în dezbatere publică și în procedură parlamentară, nu va fi ordonanță. Va trece pe la comisiile juridice. (...) Când va ajunge acolo unde se va întâlni cu domnul ministru Iordache dumnealui (...) poate să intervină, în limita competențelor constituționale, asupra textului de lege, pentru că noi suntem inițiatori, iar dânșii sunt decidenți", a spus Toader, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.
      Adica, hai sa ne vedem Ciordakele fiecare de ale lui, in limita competemtelor, ca de pregatire juridica nu putem vorbi la un inginer cu facultatea de drept la aprozar privat.

      Cum zicea Cheloo.
      Sunt atatea meserii frumoase si trebuie-ncercate
      Aplauze va rog, sunt omul bun la toate.
      Tot asa, fiecare pui de pesedist viseaza ca e bun de directoras, de secretar de stat, de parlamentar, de ministru, si de ce nu, chiar de presedinte.
      Unu' n-ar vrea sa fie strungar, zidar, mecanic, ca acolo trebuie sa stii meserie, nu merge ca-n politica.

      Ministerul Justitiei a avizat negativ proiectul de lege privind modificarea conflictului de interese
      Ahahhahahahah. omul lor le da la gioale.

      Cum se fac legile in Romania.
      Unul de la UDMR ia amenda ca nu are rovinieta. Vrea sa schimbe legea. Asta o ia pe coaja de la ANI si se enerveaza pentru faptul ca ministerul justititiei nu scoate legi pentru el. Politicienii isi dau legi pentru ei si familiile lor, sa poata fura la comun.
      Da-l dreaqu' de popor.

      "Se pare ca nu ar mai fi ministru al Coalitiei", a spus Steluta Cataniciu, intr-o interventie telefonica la Antena 3. De notat ca aceasta tocmai a pierdut un nou proces cu Agentia Nationala pentru Integritate pe conflict de interese.
      Steluto, ai grija cu ANI!
      Last edited by mr.K; 5 April 2017, 14:09. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • Fane, daca la magazin buda costa 30 de lei, de unde gasesti tu cu 20? sau iti faci un credit, cumperi buzi la toata strada si-ti iese tie cu 20 de lei bucata si uite-asa, desi n-ai nevoie decat de o buda, cumperi 20 si te alegi si c-un credit frumos. si acum tocmai am explicat cum intervine f.m.i in orice tara saraca vreo o buda si n-ai bani? fmi iti da bani pt 20 de chiloti maro, cu rambursare in 20 de ani si dobanda ca-ti mai platesc si stranepotii izmenele. bingo!
        ps: am mai spus-o si cu alte ocazii: sa mearga toti la puscarie! io nu vreau ca aia de la pnl sa nu mearga pt ca nu merg aia de la psd. nu, io vreau ca toti sa se duca, indiferent de partid. ai furat, ai facut smecherii, plateste. ai vila si tu traiesti din salariu minim? sa ti se ia vila. daca cineva te denunta ca esti evazionist si se dovedeste, ala sa primeasca 15% din valoarea prejudiciului. s-ar imbogati multi, ca romanul e din nastere turnator si invidios. si cum mai e si hot, tot din nastere si pomanagiu, sa vezi cum or sa toarne pomanagii pe hotii care le dau galeti si mopuri la alegeri, numa-numa or primi si ei o usa de mertzan, ca daca n-au bani de toata masina, merge si-o usa...
        Last edited by Seba; 5 April 2017, 14:57.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

        Comment


        • Eu mi-as pune usa de Mertzan la cotetul gainilor.

          Comment


          • Unii au mertane pe post de cotet.

            Comment


            • Nu-mi permit. Dar ma gandeam sa fac Loganul clocitoare.

              Comment


              • Compania a decis sa recheme în fabrica aproape un milion de autoturisme Mercedes-Benz din toata lumea, dupa ce au fost înregistrate incendii spontane la câteva modele, în momentul pornirii*motorului...
                ...*Se pare ca este vorba despre modele produse între 2015 si 2017.
                http://www.vremeanoua.ro/1-000-000-d...bleme-la-motor

                Comment


                • work as design...incalire auxiliara . Pacat ca-i de unica folosinta

                  Comment


                  • Sâmbata si duminica, 8 si 9 aprilie 2017, vor fi instituite restrictii de circulatie pe mai multe artere din Bucuresti, pentru desfasurarea a doua procesiuni religioase, anunta Brigada Rutiera a Politiei Capitalei.
                    http://www.romaniatv.net/mobi/proces...re_349511.html

                    Comment


                    • OFICIAL! Statul NU va plati DESPAGUBIRI rudelor victimelor din Colectiv

                      Judecatoria Sectorului 4 a decis, astazi, ca statul sa nu fie parte in procesul Colectiv, prin Ministerul Finantelor Publice. Rudele victimelor au cerut acest lucru pentru plata despagubirilor, avand in vedere modul in care au actionat autoritatile dupa izbucnirea incendiului in urma careia si-au pierdut viata 64 de tineri. Dupa un an si jumatate de la tragedie, judecatorii au decis astazi ca Ministerul Finantelor si cel al Sanatatii nu devin parte in proces. Judecatoria Sectorului 4 a luat in discutie, in 21 martie, cererea ca statul sa fie parte in procesul Colectiv, pronuntarea asupra solicitarii fiind amanata pentru 5 aprilie.
                      Mi se pare logic, totul s-a intamplat intr-un spatiu privat. Aia trebuie sa platesca, inclusiv pentru ca funtionau fara avize.

                      TNR: Dezechilibru demografic în România. Avem un instalator bun la 400 de DJ şi fotografi.

                      TNR:Un pesedist a găsit un portofel cu 3.000 de euro și acum îl caută pe proprietar, ca să-i mai fure bani.
                      Așa a procedat și pesedistul Șerban N. care, în timp ce cobora din mașina parcată pe trecerea de pietoni, a descoperit un portofel aruncat pe jos. Acesta a pus imediat mâna pe el, l-a scotocit cu multă atenție și a descoperit în el suma de 3000 de euro. Supărat că erau doar atât de puțini bani, Șerban N. a verificat actele și a aflat adresa proprietarului și s-a dus să-i ceară socoteală.

                      „A venit domnul Șerban N., a intrat pe ușă fără să bată și s-a suit încălțat pe canapea să-mi ia un tablou din perete. În timp ce protestam șoferul acestuia mi-a luat televizorul și laptopul. L-am întrebat de ce e hoț și m-a pleznit peste gură, spunându-mi să respect instituția pe care o reprezintă, o instituție de bază a statului român, dacă nu pot să respect persoana”, a povestit victima jafului. Acesta a făcut o plângere la poliție în urma căreia a fost amendat cu 1000 de lei pentru ultraj.
                      Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca momentan nu se pune problema retragerii sprijinului politic pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader si ca acesta mai are de capatat "experienta politica".
                      Adica experienta juridica nu i ie de ajuns ministrului de justitie, trebuie si ceva experienta politica pentru a debloca furtul cu acte nepedepsit.
                      Ce enormitati debiteaza repetentul asta de politehnica!
                      Last edited by mr.K; 6 April 2017, 09:24. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • Statul NU va plati DESPAGUBIRI rudelor victimelor din Colectiv
                        Auiliou! nu plateste statul? Pai de ce nu plateste? coruptia ucide! statul nu face nimic? jos ponta!
                        aaaa....
                        Mi se pare logic, totul s-a intamplat intr-un spatiu privat. Aia trebuie sa platesca, inclusiv pentru ca funtionau fara avize.
                        Pai asa spune! Suntem "de dreapta". In cazul asta, jos PSD!
                        #rezist
                        #lapuscarie
                        L.E. #saseinchidaantena3. Jos Gadea! jos antena3!

                        Ce enormitati debiteaza repetentul asta de politehnica!
                        Tudorel nu si-a asumat niciun prag, era in CCR cand a zis ca trebuie prag. A zis ca (citez din memorie)"eu trimit la parlament, iar parlamentul decide ce modificari sa aduca".
                        Adica nu eu sunt ala care pune prag, ii las pe altii s-o faca dar sa nu cad eu de papleaca. Ce a patit Iordache ca a zis ca se pune prag? La luat lumea la "jos Iordache", el nu vrea sa fie luat la "jos Tudorel". Asa nu se pune rau nici cu lohanus, nici cu tfl-ii. Nu si-a asumat nimic. Adica lipsa coite.

                        De aia ii mai
                        trebuie si ceva experienta politica
                        Last edited by Fanez; 6 April 2017, 09:45. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • Tocmai, pentru ca nu si-a asumat, a demonstrat ca are experienta politica.
                          A depasit obstacolul din preluare, pasand catre parlament.
                          De prost a cazut Ciordache, ca si-a asumat, cu toata experienta lui politica.

                          Lui TuDorel cica i se mai zice masina de abur.

                          Comment


                          • legile nu ar trebui sa aibe de-a face cu politica. politica tre' s-o faci in limitele legii, nu sa schimbi legile dupa placul politicului. legile, medicina, sanatatea, infrastructura, ar trebui facute de specialisti, nu de politicieni. doar daca nu cumva politicianul responsabil de una din chestiile astea e cumva specialist pe domeniu. altfel ramane ca acu' 60 de ani, cand au venit comunistii si au pus toti semialfabetizatii dornici de afirmare sa conduca. rezultatul il stim cu totii, nu cred ca trebuie reamintit. tehnocratia trebuie pusa in functie asa cum ar fi normal, nu cum s-a intamplat la noi. in plus, trebuie spus populatiei ca tehnocrat nu inseamna apolitic sau din opozitie, cum fals cred 80% dintre romani. daca in psd se gasesc specialisti capabili in economie, trebuie sa fie ministrul economiei, nu o fufa trecuta prin n partide si n+1 stiuleti. la fel, un jurist/avocat bun, capabil, la justitie. si tot asa, la toate ministerele, ministrii si secretarii/subsecretarii de stat, managerii de unitati, toti ar trebui sa fie pusi dupa performanta, nu cum se schimba regimul, cum vin aia de la putere cu lingaii lor. incompetenti, dar de "culoarea" partidului.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                            Comment


                            • La pezedei toti sunt nobeliti, cica.
                              Stau cu formula dinamitei sub cap.

                              Comment


                              • "Eu am spus de multe ori în toate apariţiile mele publice că voi susţine decizia ministrului într-un fel sau altul dacă va fi argumentată. Din păcate, nu am ce să susţin, pentru că ori mă aşteptam la o argumentaţie în care să ne spună tuturor de ce trebuie să fie menţinuţi în funcţie şefii Parchetelor, ceea ce era o opţiune şi un rezultat al evaluării, ori argumentaţie pentru a cere revocarea lor. În schimb, am văzut o argumentaţie pentru a fi revocaţi cu o concluzie pentru a fi menţinuţi. Din păcate, nu am ce să susţin şi trebuie să recunosc că am o oarecare dezamăgire".
                                Nu numai eu am vazut asa.
                                În ședința Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, de marți, Florin Iordache l-a atacat pe Tudorel Toader pentru că intenționează să elimine pragul pentru abuzul în serviciu. În replică, Tudorel Toader i-a pasat cartoful fierbinte și i-a transmis lui Iordache că legea va ajunge la Parlament și atunci poate interveni pe ea, dacă consideră de cuviință. Practic, Tudorel Toader îl pune din nou pe Iordache în lumina reflectoarelor, după experiența OUG 13....
                                ...Când va ajunge acolo unde se va întâlni cu domnul ministru Iordache, dumnealui având și experiența de leguitor mai vechi sau mai recent, atunci dumnealui poate interveni, pentru că noi suntem inițiatori, iar dumnealor decidenți”, a declarat Tudorel Toader.
                                zise tudorel.
                                Last edited by Fanez; 6 April 2017, 10:08.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google