Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • La 20 km de orașul meu.

    Un tren de marfă format din 16 vagoane, aparţinând operatorului privat UNICOM București, a deraiat, sâmbătă după-amiază, între staţiile Baniţa şi Merişor în județul Hunedoara pe linia Petroșani – Simeria. Traficul feroviar este blocat pe această relație, anunță digi24.ro.  Garnitura circula pe relatia Slatina-Curtici. La fața locului s-au deplasat personalul specializat, echipele de intervenție și comisia …
    M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

    Comment


    • Originally posted by mr.K View Post
      Asa e, nu pot fi neutru fata de hoti.
      Locul lor e la puscarie.
      Tu ii vrei afara, liberi.
      La puscarie cu meleoanele morman in buzunar.
      Sa recapitulam. Cine lupta impotriva justitiei?
      #lapuscarie.
      Inca mai #rezist si inca mai #suport.
      Last edited by Fanez; 8 April 2017, 21:16.

      Comment


      • Fane, pari cam panicat.
        Te ajunge cumva justitia din urma?

        Comment


        • Pai furatul nu se pedepseste, dna-ul abia peste 7-8 ani o sa ma intrebe despre "abuzul in serviciu"...
          Alta intrebare!

          Fane, pari cam panicat.
          De ce sa fiu panicat daca iau cu suspendare si raman cu meleoanele in cont?
          Last edited by Fanez; 9 April 2017, 11:01. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • Marea primarita.

            De cateva zile, Gabriela Firea isi bate joc de centrul Bucurestiului.

            Iepurasii, floricele si ouale de tabla spanzurate deasupra bulevardelor mi se par toate hidoase.
            Dar nu prostul gust este cea mai mare problema a primarului. De cand si-a inceput mandatul, doamna Firea este intr-o continua campanie de imagine. Iarna, cu palariuta si blanita impartea ceiut si ciorbita unor oameni ai strazii adusi special la locul cu pricina, fie de prin adaposturi, fie convocati telefonic dupa cum au recunoscut chiar ei in fata reporterilor.

            De 8 martie, doamna Firea si-a dus mama la televizor ca sa explice si domnia sa ce viata grea are fiica, pe care trebuie sa o certe pentru a o smulge de la datoria fata de urbe si pentru care se teme ca se va imbolnavi de atata munca.

            Recent, am avut interviul epic de la Antena 3 cu Mihai Gadea. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o capodopera de victimizare si eroizare a devenit o mostra de ceausim tarziu din cauza tuselor prea groase. Si poate emblematica din acest punct de vedere ramane gafa lavalierei pe care Gabriela Firea o avea deja montata cand a fost "luata prin surprindere", in mijlocul unei sedinte
            De cand a inceput mandatul dnei Firea, si azi-maine se face un an de zile, intrebarea e daca traficul e mai cumplit sau doar la fel de cumplit ca inainte. In rest, nici nu cred ca trebuie sa ne mai intrebam nimic, ca se vede cu ochiul liber.

            Santierele stagneaza. N-a mai inceput niciunul in ultimul an, nu s-a incheiat niciunul.

            Problema RADET e intacta, nici macar un cm de teava nu a fost reabilitat, nicio cladire cu risc seismic nu a fost consolidata. S-au inmultit gropile si au fost spoite cateva cladiri in cele mai ridicole culori cu putinta, de la roz la gri sobolan.

            Comment


            • De cateva zile, Gabriela Firea isi bate joc de centrul Bucurestiului.
              Iepurasii, floricele si ouale de tabla spanzurate deasupra bulevardelor mi se par toate hidoase.
              Daca n-a facut si ea scoala de arte plastice... le-a facut si ea cum s-a priceput. Ea le-a facut. Ala care a zis le facea mai bine si mai frumoase.
              intrebarea e daca traficul e mai cumplit sau doar la fel de cumplit ca inainte.
              Ce nesimtita. Sta la birou sau se plimba de colo-colo in loc sa stea sa dirijeze circulatia in Bucuresti.
              se vede cu ochiul liber.
              si cu ochiul ocupat se vede. Suntem destepti pana la pleonasme, ca altfel nu reusim sa subliniem noroiul improscat.
              Problema RADET e intacta, nici macar un cm de teava nu a fost reabilitat,
              Cea mai importanta decizie a fost cererea de intrare in insolventa a RADET, accceptata de instanta. Parerile sunt impartite, daca pe termen lung este o decizie buna, insa pe termen scurt Bucurestiul va avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe termen lung, trebuie facute investitii masive in modernizarea retelei, un lucru greu de facut in conditiile in care RADET are datorii foarte mari de platit catre ELCEN (circa 3,5 miliarde lei potrivit unor estimari), si exista mai multe voci care spun ca regia nu va putea accesa fonduri europene daca se afla in insolventa.
              Situatia s-a rezolvat dupa ce s-a semnat o conventie intre RADET, ELCEN si Romgaz, privind justificarea avansurilor de plata agreata de Primaria Municipiului Bucuresti pentru repartizarea a 417 milioane de lei, pentru achitarea gazelor pentru intreaga perioada de iarna.
              Trebuie sa amintim ca fostul Primar Sorin Oprescu (independent sustinut de PSD), dupa 7 ani la carma primariei Capitalei, si cei doi interimari care au fost numiti dupa arestarea lui Oprescu in septembrie 2015 au lasat Bucurestiul intr-o stare deplorabila: datorii uriase la RADET (circa 4 miliarde lei) si pierderi pe retea de circa 30% din cauza ca nu s-au facut investitii, in transportul in comun nu s-a mai investit nimic de 8 ani, flota fiind invechita si circa 40% nefunctionala, orasul nu avea contract pentru deratizare si dezinsectie, pentru intretinerea strazilor, s-au pierdut o buna parte dintre fondurile europene accesate, nu avem piste pentru biciclete desi s-au cheltuit 11 milioane de euro pentru asta, sistemul de management al traficului a stat nefunctional mai bine de jumatate de an, apoi a fost pus in functiune doar o parte, o buna parte dintre proiectele de infrastructura erau blocate din cauza unor neintelegeri intre primarie si constructor.
              Acelasi articol.

              Mai am ceva:
              "Luni dimineaţă avem deja o întâlnire cu toţi primarii de sector. Sunt rugaţi să vină cu toate urgenţele pe care le avem la primăriile de sector şi care au fost blocate la Primăria Generală a Capitalei pentru că era nevoie de anumite parteneriate sau aprobări în fostul Consiliu General. Sunt proiecte extrem de importante pentru sectoarele Capitalei. Am vorbit despre măsuri comune pe care trebuie să le luăm, spre exemplu, în ceea ce priveşte centura Capitalei", a afirmat Firea, joi, la Antena 3, înainte de depunerea jurământului pentru funcţia de primar general.

              Ea le-a promis bucureştenilor că se va prezenta în faţa lor după patru ani de mandat cu realizări, şi nu cu scuze. "Voi face apel la bucureşteni ori de câte ori va exista o sincopă, o voi anunţa, voi face o presiune legală, dar publică către toate instituţiile care au în subordonare anumite obiective sau bugete, pentru că nu mi se pare onest să vii după un mandat de patru ani să găseşti scuze şi eschive de ce nu ai realizat ceea ce ai propus. Vreau să vin cu realizări, şi nu cu scuze. Voi fi extrem de dornică să dialoghez cu fundaţiile, cu asociaţiile, cu cetăţenii care nu activează într-o formă de asociere pentru a afla 'de la firul ierbii' care sunt adevăratele probleme şi cum putem să le rezolvăm împreună cu Parlamentul, cu Guvernul", a mai spus edilul şef ales, citat de Agerpres.
              Dar ce sa vezi? s-a apucat sa puna beculete si sa confectioneze iepurasi din tabla. Eu in locul ei as fi inchis si iluminatul stradal. Ce atatea becuri si bani aruncati pe "corent" cand noi n-avem autostrada suspendata.

              Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că va înființa un grup de lucru care să identifice soluțiile legale prin care se vor putea recupera parcurile, spațiile verzi sau terenurile pe care au fost amenajate locuri de joacă și care au fost retrocedate în ultimii 16 ani, potrivit unui comunicat de presă.
              Hauiliu!! si n-a facut peste noapte? nooo.... sa facem referendum pentru demitere.
              'Vedem măsuri populiste, electorale. Deci, tot ce am văzut eu în activitatea aceasta de cinci luni a primarului Firea a fost populism şi acte administrative cu conţinutul de tipul vom face, vom reabilita spitale, vom înfiinţa o autoritate pentru clădirile cu risc seismic, vom face centre sanitare în şcoli. ...a conchis preşedintele USR..
              Are dreptate. Daca faci ceva in folosul oamenilor care te-au votat e populism. N-ai facut nimic in 3 zile, esti populist.
              Last edited by Fanez; 9 April 2017, 14:54. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • Last edited by aris86; 9 April 2017, 15:31.

                Comment


                • Ouale doamnei Firea
                  Dovada ca are, spre deosebire de altii.

                  Problema RADET e intacta, nici macar un cm de teava nu a fost reabilitat

                  Abia acum mi-am dat seama.
                  Cum reabilitezi o teava? Problema RADET este "reabilitarea" tevilor?
                  Last edited by Fanez; 9 April 2017, 15:48. Reason: Automerged Doublepost

                  Comment


                  • Slava cerului ca a scapat Bacaul de asa personaj!

                    "Doresc sa avem in Bucuresti statuia presedintelui american Ronald Reagan, pentru ca acesta reprezinta un simbol al democratiei, al luptei impotriva comunismului, al respectarii drepturilor omului, al libertatii presei, dar si al economiei de piata", sustine Gabriela Firea, intr-un comunicat.
                    Tare sau ce?

                    Propun si un bust a lui Gorbaciov, pentru ca el a daramat de fapt URSS, cu perestroika lui.
                    Last edited by mr.K; 9 April 2017, 21:41. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Postul France 2 critica Universitatea de Medicina din Cluj. Studentii care invata in Romania, acuzati ca ar fi slab pregatiti

                      Comment


                      • Nu le plac, sa nu-i mai ia.
                        Sau tocmai asta o fi supararea, ca nu ii livram conform standardelor din Franta?
                        Last edited by mr.K; 10 April 2017, 21:06.

                        Comment


                        • era vorba de studentii francezi, nu romani.
                          normal ca nu sunt pregatiti. ia uite admitere...

                          "Studentii francezi vad Romania ca pe o a doua sansa. Examenul din tara lor este foarte dur si numai 10% dintre candidati reusesc. Aici insa sunt admisi doar cu un dosar imediat dupa ce si-au luat Bacalaureatul. Un an ii costa 5.000 de euro."

                          si nici n-as baga mana in foc pentru facultatea din cluj
                          Last edited by B997NDL; 10 April 2017, 21:14. Reason: Automerged Doublepost

                          Comment


                          • era vorba de studentii francezi, nu romani.
                            Aaa... Asa da.
                            Daca sunt ei ghioarle inseamna ca nu e buna facultatea.
                            "Studentii francezi vad Romania ca pe o a doua sansa. Examenul din tara lor este foarte dur si numai 10% dintre candidati reusesc.
                            Si au zis: "hai la romani ca aia e mai fraieri si ne accepta." Pai vin francejii la facultate de medicina in Romania? Romania nu era tara aia cu tigani cersetori si ciorditori?
                            Last edited by Fanez; 10 April 2017, 21:24.

                            Comment


                            • Tudorel Toader, despre pragul abuzului in serviciu: "Autorii exceptiei de neconstitutionalitate nu s-au referit la prag"

                              "Este o regula generala. Judecatorul nu vorbeste neintrebat. Judecatorul constitutional nu dezleaga probleme cu privire la care n-a fost intrebat, nu da decizii la probleme care n-au format exceptii de neconstitutionalitet. Autorii exceptiei de neconstitutionalitate s-au referit la lipsa de claritate a textului, dar nu la prag. Judecatorii constitutionali au analizat critici, jurisprudenta, rapoartele comisiei de la venetia si au spus "sintagma e neclara, trebuie ca functionarului sa i se reproseze neindeplinirea unei atributii". Fara prag. Va repet si va rog sa fiti de acord si daca nu veti fi tot am dreptate.CCR s-a referit la "defectuos", judecatorii au spus "da, e neconstitutionala sintagma asta". Paragraful ala n-a facut obiectul exceptiei, eu am spus si repet, a pune pragul e problema de politica penala. Obiectul meu de reglementare in acest moment e punerea de acord a codului penal strict cu decizia CCR", a explicat ministrul Justitiei.
                              Nenea pare ca stie despre ce vorbeste, chiar daca nu convine infractorilor pezedisti care sustin impunerea unui prag.
                              Macar ceilalti infractori din opozitie nu sustin pragul, pe fata.

                              Comment


                              • Bine ca ne-ai lamurit. Ramane sa se mai stabileasca ce inseamna grav , cine si cum stabileste asta.
                                Ai facut abuz incalcand legea ww/xxxx, pedeapsa conform legii incalcate. Deci nu te mai duci #lapuscarie doar pentru ca ai facut un abuz in serviciu, ci pentru ca prin asta ai incalcat o lege (de exemplu ai furat).
                                Last edited by Fanez; 11 April 2017, 08:17.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google