Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu vad ce a facut ieri Halep bun pentru tara. Ne-a prezentat fix asa cum suntem, ca popor: ipocriti, lasi, falsi.
    Iar, in general, a facut bine pentru ea, cum zic machidonii, doar e acolo pentru bani, nu pentru Romania.
    Iar nr. 1 mai fals ca ea nu a avut WTA-ul pana acum.
    Si daca eu sunt roman, ea nu e romanca, e machidoanca.

    Si de asta nu poti tu sta linistit acum, ca nu o apreciez eu pe Halepa?
    Last edited by mr.K; 26 September 2018, 08:57.

    Comment


    • Nu vad ce a facut ieri Halep bun pentru tara. Ne-a prezentat fix asa cum suntem, ca popor: ipocriti, lasi, falsi....
      1. Nu e vorba doar de ce a facut ieri.
      2. Asa crezi tu si altii ca suntem noi ca popor? Sa nu ne mai miram ca strainii (nu toti) ne percep cum ne laudam singuri.
      3. "E machidoanca, nu e romanca" prin urmare nu e buna pentru Romania. Daca era nemtoaica sau frantuzoaica sau chinezoaica de asemenea, nu era buna pentru Romania pentru ca nu era romanca, indiferent ce ar fi facut bun pentru Romania. Asa si Hagi (ca tot machidon e si el). Majoritatea strainilor care aud de Romania ceea ce stiu sunt "Hagi, Nadia, Ceausescu", iar mai nou stiu si "Halep".

      Comment


      • De fiecare dată când Simona Halep pierde un meci se întâmplă ceva ciudat: internetul abundă de comentarii insultatoare la adresa acestei sportive, invective pline de venin, jigniri îngrozitoare și absolut deplasate.[...]E aici un tip de haterism antinațional care ne deosebește într-un fel de alte nații prin capacitatea nefirească de a urî concetățeni de-ai noștri care au reușit în viață prin munca lor[...]Eșecurile ei sunt folosite ca alibi pentru exprimarea unor frustrări personale nesănătoase[...]Este un spectacol trist pe care îl urmărim cu toții și care spune mult mai multe despre starea noastră ca națiune decât despre Simona Halep. Dovedim, foarte mulți dintre noi, că nu am învățat nimic din eșecurile trecute, și ca pe undeva ne merităm lipsa de civilizație pe care o trăim. Ne merităm politicienii care ne fură, pentru că mulți români își doresc să fie ca ei, nu ca Simona Halep.[...] Este o lecție aici pentru noi toți. Această fată nu are nici o obligație față de nimeni în afară de familia sa și față de propriul său anturaj. Nu s-au investit bani publici în succesul sau în eșecul său. Dar lipsa aceasta de respect pentru cei care reușesc și altfel, într-o țară în care se presupune din start că nu se poate și altfel, arată cât de mult mai avem de învățat până când să putem fi considerați cetățeni europeni
        „De fiecare dată când Simona Halep pierde un meci se întâmplă ceva ciudat: internetul abunda de comentarii insultatoare la adresa acestei sportive, invective pline de venin, jigniri îngrozitoare și absolut deplasate. Și autorii nu sunt străini. Sunt români” (Cătălin Bizdadea, în Republica.ro)


        "Romanii" buni de ura, mai abitir ca oricand.
        Last edited by IancuMIC; 26 September 2018, 09:35.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

        Comment


        • E sport national sa dai in altii

          Comment


          • Originally posted by Fanez View Post
            ... Asa si Hagi (ca tot machidon e si el). Majoritatea strainilor care aud de Romania ceea ce stiu sunt "Hagi, Nadia, Ceausescu", iar mai nou stiu si "Halep".
            Hagi era geniu, lumea îsi va aminti de el si peste decenii.
            Halep -nu e cazul.

            Cat despre ce scrie in citatul pus de Iancu, eu cred ca e invers, cei cu frustrari si nereusite in viata se hranesc din succesele lui Halep, atunci când apar.
            Asa si fanii fanatici de la fotbal, îsi traiesc viata trista prin echipa favorita.


            Trimis de pe al meu ONEPLUS A3003 folosind Tapatalk
            Last edited by mr.K; 26 September 2018, 10:02.

            Comment


            • Daca e sa spunem lucrurilor pe nume si sa ne referim strict la calitatile de jucatoare ale Simonei Halep, aceasta nu merita sa fie pe locul 1 in clasamentul WTA. Faptul ca a ajuns acolo se datoreaza in exclusivitate conjuncturii actuale din circuitul feminin, care in ultimii ani a fost invadat de jucatoare foarte talentate, dar superficiale, inconstante si pline mai degraba de fitze si ifose decat de dorinta de abordare cu seriozitate a carierei lor. Castiga vagoane de bani din publicitate si nu le mai intereseaza sa joace constant, sa fie luptatoare in adevaratul sens al cuvantului. Cam greu o sa apara vreo noua Maria Sarapova sau Serena Williams din randul "parasutelor" actuale.
              Jocul execrabil din ultima vreme al domnisoarei Halep era previzibil: dumneaei a castigat un titlu de Grand Slam, s-a umplut de glorie si bani, iar apoi, cand s-a apucat sa faca socoteala, a ajuns la concluzia ca, indiferent ce se intampla pe terenuri, nu mai are cum sa piarda locul 1 pana la sfarsitul acestui sezon. Prin urmare, s-a dus la US Open doar ca sa faca act de prezenta (neavand niciun titlu de aparat) si a continuat apoi sa-si bata joc atat de asteptarile fanilor (al caror numar probabil ca e in cadere libera), dar si de propriul sau statut.
              Nu mai veniti cu texte de-astea ca "suntem rai, ne batem joc de valorile noastre". Sanchi-balamale! Nu noi o balacarim pe mademoiselle Halep, se auto-balacareste ea insasi cu mare succes pe plan international. Din ce in ce mai multi specialisti de talie mondiala intr-ale tenisului realizeaza cine este cu adevarat aceasta "mare" campioana.
              Eu tot astept sa mai apara vreo doua-trei fete cu alura de campioane adevarate, cum erau multe in circuit in urma cu 10-15 ani, care sa-i scoata gazele din cap romancei noastre.
              M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

              Comment


              • Cherubino-ai spus-o mai bine ca mine.

                Daca nu o simpatizez pe Halepa, nu e treaba nimanui.

                Aplaudacii se simt obligati sa ierte vedeta pentru orice esec, toana sau gest reprobabil.

                Comment


                • Daca ma uit bine, se vede cine traieste din infrangerile Simonei ale Mikhaelei si cine din victorii.
                  Cum apar infrangerile, abunda posturi pline de emoticoane, care exprima euforia. Bine, unii se bucura inainte sa inceapa jocul, mizand pe un anume insucces. Ne preocupam de cum arata un sportiv, cat de mari are urechile, nasul, picioarele, de parca ar fi vedeta in ...playboi, iar asta spune mult despre caracterul contestatarilor Simonei. Eu stiu asa; daca nu te intereseaza un sportiv sau nu-ti place de jocul sau, nu te intereseaza si asta e. Il ignori total.
                  In rest, vad posturi decente rezervate, care vorbesc despre un eveniment sportiv.
                  Last edited by IancuMIC; 26 September 2018, 10:26.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                  Comment


                  • Da, pe ceilalti ii macina insuccesele in liniste, stau o noapte ca sa se calmeze inainte de a posta, pentru a parea neutri.

                    Posturile mele arata inca odata confirmarea ca Halep e un meteorit pe bolta tenisului, nu o stea.

                    Dupa cum o apara unii pe Halep, cred ca nici nu le pasa cand pierde sau castiga.
                    Last edited by mr.K; 26 September 2018, 10:40. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • ea nu e romanca, e machidoanca.
                      Hagi era geniu, lumea îsi va aminti de el si peste decenii.
                      Halep -nu e cazul.
                      Da, dar nu e roman, e machidon, nu pentru Romania a facut ce a facut ci pentru bani. Si de Halep isi va aminti lumea, nu-ti face griji.
                      aceasta nu merita sa fie pe locul 1 in clasamentul WTA. Faptul ca a ajuns acolo se datoreaza in exclusivitate conjuncturii actuale din circuitul feminin
                      "Asa e in tenis!" Daca nu merita nu ajungea acolo. Cate "nr. 1 mondial" au ajuns acolo strict pe meritul lor? (vorbind strict de tenis)
                      mai degraba de fitze si ifose decat de dorinta de abordare cu seriozitate a carierei
                      (Si) aici te contrazic.
                      Nu mai veniti cu texte de-astea ca "suntem rai, ne batem joc de valorile noastre". Sanchi-balamale!
                      Aici ai dreptate partial. nu "suntem rai, ne batem joc de valorile noastre", corect este "unii sunt rai si isi bat joc de valorile noastre". Sunt unii care nici n-ar fi auzit de Romania daca n-ar fi ajuns Halep nr. 1 mondial la tenis. Alti "unii" au vazut ca Romania are si valori, nu numai "corupti".

                      Comment


                      • Fane, mergi si te oftica de ciuda ca a zburat machidoanca din turneu, cat ea isi numara banii.

                        Comment


                        • mergi si te oftica de ciuda
                          Nici p-asta n-am reusit s-o inteleg dar nu-i nevoie sa-mi traduci.

                          Comment


                          • Nici nu ma oboseam.

                            Comment


                            • Bun, cu tenisul vad ca suntem in divergenta, hai sa schimbam subiectul, ca vreau sa va supun atentiei o problema de maxima importanta pentru tara.
                              Ieri dimineata, la prima pornire a masinii in parcarea din fata blocului, am inceput sa aud un fel de huruit care se suprapunea peste zgomotul motorului. Dupa cateva secunde, parca nu s-a mai auzit. Ulterior, pe tot parcursul zilei, cand am mers cu masina tot mi se parea ca aud din nou huruitul respectiv.
                              Azi-dimineata m-am urcat in masina, am pornit-o si am auzit din nou huruitul, parca mai tare decat ieri. Se auzea din fata, de la motor. Am tras de maneta ca sa deschid capota motorului, sa arunc o privire pe-acolo si in clipa aia a disparut huruitul. Am deschis capota, apoi am inchis-o si a reaparut huruitul. Am apasat cu mana capota si a disparut. Am ajuns la concluzia ca vibreaza capota motorului si nu stiu ce as puea sa-i fac. Voi ati patit asa ceva? Si daca da, cum ati rezolvat problema?
                              M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                              Comment


                              • mr. K are dreptate, e o rusine. cand a batut-o Kanepi ( sativa indica )
                                presa internationala titra ca estoniana a facut-o praf pe halep.
                                pai, se poate asa ceva...
                                Banciu a zis ca nu mai exista deloc valoare in tenisul feminin de cand a nascut Serena si Sharapova a dat-o de gard. si avea dreptate, in optimile de finala nu aparea niciuna din top 10 wta.
                                vorba lui, lucru de neconceput in orice sport cu minge (rugby, fotbal, handbal... etc) Cum ar fi sa nu fie nicio echipa dintre primele 10 din lume in optimi la campionate ?!

                                Originally posted by IancuMIC View Post
                                https://republica.ro/romanii-buni-de...-simonei-halep

                                "Romanii" buni de ura, mai abitir ca oricand.
                                nu e nicio ura, dar ca romani incercam sa gasim valoare acolo unde nu e.
                                a fost la ilie nastase, la nadia comaneci, la pataichin, dar cam atat...
                                restul erau abonati la minim 50% infrangeri.
                                s-o ridic in slavi pe halep ?! de ce ? s-a culcat pe ureche ca i-a mai dat wta-ul un milion pentru "constanţă". Mie mi s-a parut ca a zis crainica "pentru Constanţa", credeam ca primeşte finanţare ca să ridice ceva.
                                de aia ni mai trage ea...
                                Last edited by B997NDL; 26 September 2018, 12:04. Reason: Automerged Doublepost

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google