Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by bolovan View Post
    Fanez...tu nu pricepi prea multe...ai idei putine dar fixe...lasa asa...
    Vad ca ma plagiezi si pe mine, nu numai propaganda.

    Comment


    • Nu dragule...nu era vorba ta...vorba asta a fost cu mult inainte sa apara Fanez in peisajul mioritic

      Comment


      • Cum s-a impartit puterea pe regiuni.
        Tot acolo au ajuns si banii de la buget.
        20% din populatia tarii (Moldova) cheltuie 4% din bugetul tarii.
        La investitii Teleorman a primit bani cat 6 judete din Moldova.
        Nici nu stiu daca are rost sa consideram Moldova ca parte din Romania.
        La orice referendum pentru separare, votez pentru.
        Moldova e umilita constant in presa, de zici ca aici taiesc numai betivi. sa vina miticii aia care scriu prin nordul Moldovei sa vada ca se traieste foarte bine.
        Cum Moldova e oaia neagra, zic sa o lase in afara turmei, sa nu-i mai incurce la statisticile privind beutura.
        Attached Files
        Last edited by mr.K; 12 February 2017, 23:17.

        Comment


        • Originally posted by bolovan View Post
          Nu dragule...nu era vorba ta...vorba asta a fost cu mult inainte sa apara Fanez in peisajul mioritic
          Asa e. Doar m-ai copiat, la fel cum copiezi si propaganda (copy/paste).
          Esti exact ca ala care voia sa ma convinga cat de bine a facut basescu cand a taiat pensii si salarii. Aceeasi nota de explicatii. Bine, pe el nu-l afecta nici una dintre taieri, dar nici pe mine.

          Originally posted by mr.K View Post
          Cum s-a impartit puterea pe regiuni.
          Nu mai stiu daca nu chiar tu ziceai ca trebuie ajutate zonele sarace, iar cea mai saraca e teleormania.

          Comment


          • Temerea mea, pe care am mai invocat-o pe aici, e ca acesta nemultumire populara perfect indreptatita, va confiscata in mod politic. Sper sa ma insel.

            România devine un stat al UE, în afara legii, în care acţiunile de combatere a corupţiei sunt utilizate în scop politic, comentează reputatul cotidian britanic „The Times”, atrăgând atenţia asupra activităţilor Serviciului Român de Informaţii (SRI), instituție care ar avea mecanisme neclare de control, transmite Mediafax.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

            Comment


            • Oamenii sunt nemulțumiți și împotriva actualei clase politice. Nu este pro liberali, USR sau alte formațiuni. Cu fiecare zi, în care guvernul Grindeanu rezista, partidul PSD este erodat puternic. Poate Chirica sa devina un nou lider și sa continue reformelele. Oricum drumurile naționale din TR arata destul de bine Dpdv și nu ar fi necesitat investiții în transport atât de mari poate doar rușinea națională de drum Maldaieni - Caracal, în care teldrum a asfaltat alternativ cate o banda din loc în loc, practic ai un sens mai sus și altul mai jos.
              Attached Files

              Comment


              • IancuMIC aici ai perfecta dreptate...si se incearca asta. Dar nu ma deranjeaza asa de tare daca se obtine si ceva util...si intre timp...sper sa se trezeasca si aia care n-au votat...si sa voteze (aka vot != PSD, PNL, ALDE, PMP etc)

                Fanez am inteles...era duminica...nu ti-au disctat ce sa spui...deci argumente n-ai avut...ok...eu te inteleg

                Comment


                • Nu mai stiu daca nu chiar tu ziceai ca trebuie ajutate zonele sarace, iar cea mai saraca e teleormania.
                  Doar teleormania trebuie ajutata, in detrimentul a mai multor judete din nordul si estul Romaniei. Vreo 20 nici nu au vreo legatura viitoare cu un proiect de autostrada macar, de la SM daca tragi o diagonala spre CT, ce e in parte din dreapta a liniei e rupt de tara ca drum de mare viteza.
                  Attached Files
                  Last edited by mr.K; 13 February 2017, 09:51.

                  Comment


                  • Astazi am urmarit integral pe digi, interviul cu Chirica.
                    La un moment dat a fost intrebat, in contextul legat de o viitoare functie la conducerea psd, daca are dosar.
                    A raspuns ceva in genul; nu stiu, nu cred; plangeri e posibil sa am; ce primar nu are plangeri, care pot fi oricand interpretate drept abuz in serviciu...
                    Cine are cap, intelege.
                    La prima vedere, pozitia primarului de la Iasi mi s-a parut un foarte corecta si binevenita in contextul ultimelor evenimente de pe scena politica; speranta, daca vreti pentru reformarea unui partid, ajuns sa fie contestat atat de vehement dupa ce guvernul pe care tocmai l-a instalat, a gasit ca e momentul sa-si scape liderul de raspunderea penala, printr-o ordonanta total inoportuna si nepopulara.
                    Dar, ca orice pesedist care se respecta, se pare ca nici Chirica nu e lipsit de o participatiune la oarece fapte, care in opinia DNA, pot fi incriminate de legea penala.
                    Nu e nimic nou ca politicienii sa fie santajati; deocamdata nu emit nicio ipoteza.
                    Spun doar ce se spune in presa.
                    Perspectiva unor procese nu este însă una îndepărtată. Numele lui Mihai Chirica apare în două dosare ale DNA. Presa locală a relatat că acesta este cercetat într-o cauză cercetată de procurori din 2013 cu privire la achiziția unor automobile tip Skoda de către Primăria Iași pentru Poliția Locală, dar care erau folosite de personal al autorității locale, una dintre ele de către viceprimar. Procurorii cercetează atât posibilitatea ca licitația să fie trucată cât și Mihai Chirica să fie suspect de abuz în serviciu, coordonând din calitate de viceprimar atât Direcția Tehnică, care a realizat achiziția, cât și Poliția Locală, beneficiarii investiției. În cazul celui de-al doilea dosar, cercetarea se desfășoară momentan doar „in rem”, asupra faptei, DNA solicitând primăriei Iași din 2014 documente care să ateste implementarea a șase proiecte de infrastructură, cu suma totală 370 de milioane de lei. Managerul de proiect al unuia dintre cele șase dosare este Mihai Chirica - cel privind axa culturală, care avea o valoare de aproape 70 de milioane de lei și al cărei executant a fost, în urma licitației, firma Conest
                    Vicepreședintele Mihai Chirica a ajuns, în mai puțin de două luni, un nume important în fiecare discurs care tratează tentativa de reformare a celui mai încâlcit și criticat partid din România - PSD.
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                    Comment


                    • Codrin Ștefănescu a declarat că a propus la ultimul comitet executiv al PSD excluderea lui Mihai Chirica din partid, însă decizia a fost amânată de Liviu Dragnea.
                      "Mihai Chirica este o voce solicitară în partid. Îmi cer scuze față de locuitorii din Iași că am propus sub sigla partidului un astfel de personaj. Dacă ar fi candidat singur și nu sub sigla PSD, probabil domnul Chirica ar fi luat 2 %. La precedentul CEX, de acum câteva zile, eu și cu alți colegi am propus excluderea acestui domn din partid. Domnul Liviu Dragnea a spus că trebuie să fim mai împăciuitor, să facem o comisie și să o trimitem la fața locului. Comisia nu a ajuns la nicio înțelegere cu Chirica. Probabil că vom lua această decizie cât se poate de curând," a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3.
                      Cred ca pesede ar trebui sa-l excluda din partid pe babuinul asta chel si superinteligent, Codrun, Codren... sau cum l-o chema.
                      Probbail ca el n-ar lua ca independent nici 0.1% din voturi.
                      Oameni ca asta si ca dragnea fac imaginea partidului sa fie asociata cu coruptia maxima.
                      Mai tampiti decat pesedistii erau prm-istii, si de colo provine specimenul asta incomplet dezvoltat. Singura lui calitate e aceea de goarna a lui dragnea.
                      Codrin Ștefănescu a declarat că a propus la ultimul comitet executiv al PSD excluderea lui Mihai Chirica din partid, însă decizia a fost amânată de Liviu Dragnea. 
                      Last edited by mr.K; 13 February 2017, 11:03.

                      Comment


                      • Uitasem sa-l adaug pe asta cu luminitele din abonamentele de la mobile. Soferul ajuns presedinte comisie juridica senat. Asta va vota proiectele de ordonanta . Va dati seama cat intelege el, daca si bliturile telefoanelor sunt elemente de cost in factura de la Vodafone.
                        Băietu’ pe care-l vedeţi la volan este Şerban Nicolae, şoferul lui Cătălin Voicu. Individul este senator PSD de Mehendinţi în Parlamentul României şi, printre altele, preşedintele Comisiei Juridice.
                        Şerban Nicolae a fost muncitor la Mecanică Fină, a intrat în ’90 în FSN, s-a apucat de Drept la Româno-Americană şi i-a fost avocat lui Voicu. Adică acelaşi lucru cu şofer.
                        La Universitatea din Bucuresti probabil ca nu reusea sa ajunga student la drept nici in urmatorii 50 de ani, chiar de e usor in zilele noastre. Asta e tamp rau de tot, numai sa-l auziti vorbind.
                        Attached Files

                        Comment


                        • Originally posted by bolovan View Post

                          Fanez am inteles...era duminica...nu ti-au disctat ce sa spui...deci argumente n-ai avut...ok...eu te inteleg
                          Nu stiu la ce trebuia sa am argumente.


                          Originally posted by mr.K View Post
                          Doar teleormania trebuie ajutata, in detrimentul a mai multor judete din nordul si estul Romaniei...
                          Le luam si nou pas cu pas. Nu le poti face pe toate deodata.


                          Originally posted by IancuMIC View Post
                          ... nici Chirica nu e lipsit de o participatiune la oarece fapte, care in opinia DNA, pot fi incriminate de legea penala.
                          Nu e nimic nou ca politicienii sa fie santajati...
                          Cand a vazut e "cu posibilitati sa cada guvernul", penalul din el a zis: "hai ba sa ne dam cu astia, poate scapam".
                          "Nu vrem penali" (decat daca sunt de ai nostri).
                          P.S. Mi-a placut asta: avocat = sofer.
                          Eu daca iau pe cineva in masina sau conduc masina cuiva rezulta ca sunt soferul lui.
                          Last edited by Fanez; 13 February 2017, 12:54.

                          Comment


                          • Le luam si nou pas cu pas. Nu le poti face pe toate deodata.
                            Mda, incepem cu coada listei de prioritati, daca tot suntem stapani in teleormania, intoarcem lista.
                            Esti din TR de loc?

                            Comment


                            • "Lumea" vorbea chiar pe aici ca TR e cea mai saraca zona din Ro. Mi se pare prioritar sa incepi cu "cea mai".
                              Am mai scris, sunt nascut, crescut, scolit in Bucuresti.

                              Comment


                              • Mda, aia din Vaslui nu mai au unde sa depoziteze aurul, au ajuns sa-l puna si prin grajd la animale.
                                Nu poti neglija o regiune intreaga formata din 8 judete, ca ai tu niste invarteli prin TR, si le dai tot bugetul Moldovei plus ceva pe deasupra.
                                Stii ce faceau romanii prima data cand cucereau o regiune? Drumuri!


                                Sper ca maine sa plece cu DUBA de la instanta infractorul cu mustata.
                                Last edited by mr.K; 13 February 2017, 13:33.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google