Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by meticulosul View Post
    Si ca dovada ca imi place in Iasi,chiar joi am fost....[ATTACH]522667[/ATTACH][ATTACH]522668[/ATTACH][ATTACH]522669[/ATTACH]
    ce influenţe leşeşti (poloneze)... se vede că erau vecini la un moment dat.

Comment

• Eu văd o diferență. Dna vacă de Iași este curată, spălată, toaletată. Albul petelor este alb ca în reclamele detergenților de rufe. Așa se poartă damele de oraș cu tradiție.

Comment

• si isi mentine banda, nu intra aiurea fara semnal, ca vacile de bucuresti cu suvuri.

Comment

• doar ca e vaca de anglea

Comment

• Eu am intalnit animale pe strada in multe orase mari din Romania.

In cel mai mare sat din Romania, Bucuresti, se cresc vacile chiar in oras, sector 3.
            Last edited by mr.K; 29 October 2017, 09:37.

Comment

• Motor 0.9 tce dacia renault sandero mcv2 stepway 2012 2017
              https://www.olx.ro/oferta/motor-0-9-...7-ID9xRCf.html Poate este cineva interesat!

Comment

• Mi-a placut una auzita zilele trecute. Cica timisorenii fac bancuri cu olteni, ca sarbii sunt aproape si le e frica.
                Asa e?

Care este cea mai săracă localitate din România şi care este cea mai bogată?
                Last edited by mr.K; 31 October 2017, 08:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by Cherubino View Post
                  Fiindcă am o slăbiciune pentru mașinile roșii, mi-am comandat o machetă de Volkswagen Beetle roșu la scara 1:24...
                  In sfarsit a sosit!
                  23031530_764477200427281_2746594964665127731_n.jpg
                  M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

Comment

• Foarte frumoasa.

Comment

• Multumesc, mr.K.
                      Problema grava este ca am uitat sa intreb la Vocea Clientului de o macheta de Logan 2.
                      Pfoaaa...ce amnezic am devenit.

Comment

• @Cherubino dementiala...de unde ai comandat?

Comment

• Am gasit-o cu totul intamplator pe okazii.ro. Initial cautasem una similara, dar careia sa i se deschida si capota motorului si portbagajul, am si gasit-o pe vitrinacumachete.ro, dar acolo era doar cu titlu de prezentare si nu putea fi comandata, cel putin momentan (avea si alta culoare, dar asta n-ar fi fost o problema). Prin urmare m-am multumit si cu asta, careia i se deschid doar portierele.
                          Vanzatorul de pe okazii are numele de utilizator lamgf si este din Bucuresti. Eventual poti sa-l intrebi daca mai are cumva una.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                            Mi-a placut una auzita zilele trecute. Cica timisorenii fac bancuri cu olteni, ca sarbii sunt aproape si le e frica.
                            Asa e?...
                            oltenii sunt mai multi in timisoara decat banateni in tot banatul. de astia le e mult mai frica decat de sarbi; sarbii au incercat sa ia timisoara acum vreo 80 de ani, dar s-au lasat, in schimb, oltenii inca mai vin si-n zi de azi
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• La Iasi vin (si nu mai pleaca) fratii nostri, de peste Prut. Prima data in vizita, prin mall-uri, apoi isi fac si buletin, si pasaport.
                              Acu', nu stiu care e de plans, Timisoara cu oltenii, sau Iasul cu moldovenii.

Comment

• Din Iasi, "localnicii" emigreaza la Bucuresti. Eu zic ca Bucurestiul e de plans cu Iesenii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google