INCREDIBIL ! ! ! Numere de la B-01-MVP la B-999-MVP ! ! !
Collapse
X
-
nu fane cum sa uit, da nu am reusit sa o scot inca de pe telefon. Respect Sorin & Fane ! ! !
-
84....
multumesc mentore, stiu ca sunt dator vandut, sper macar sa prind pe jumate cate ai prins tu pentru mine
! ! ! Respect ! ! !
Attached Files
Leave a comment:
-
02......
deci e grav rau si de-a dreptul ...incredibil....
Astept ziua cand elevul il depaseste pe profesor, si mai ales, cea in care pui si tu macar un PSS ; pana acum, nu ti-ai facut temele
Attached Files
Leave a comment:
-
deci e grav ce se intampla aici mentore, pe zi ce trece mai multe. Multumesc ! ! !
Leave a comment:
-
19
cat de dator vrei sa devii? a? inca una de la mine
Attached Files
Leave a comment:
-
Sorine stiu ca am ramas dator, dar sunt in cautari, am una virtuala, pe care am vazut-o si nu am reusit sa o pozez
. Eu4yas merci man pentru poza, sper sa mai gasesti
! ! ! Respect ! ! !
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
imi pare rau ca nu am mai avut timp sa fac poze din toate pozitiile : acelasi eleron, acelasi exagerat de mult crom geamuri, oglinzi, bandouri, grila fata, etc
app....am ajuns la borna 4...tu????????
yok
Leave a comment:
-
21.....
Multumesc "mentore" ! ! ! Acum inteleg eu de ce ma alerga lumea prin oras, imi dadea fleshuri si cand ajungea langa mine isi cerea scuze, pentru ca mai era unu identic cu mine. Notocul meu ca acum s-a mai schimbat putin infatisarea la masina mea. Respect Sorin PSS ! ! ! Si inca o autohtona de-a noastra ! ! !Attached Files
Leave a comment:
-
si inca una de la mentorul tau.......surioara mai stock.....Attached Files
Leave a comment:

[/URL] eram pe la liceu si uite de ce am dat
Leave a comment: