INCREDIBIL ! ! ! Numere de la B-01-MVP la B-999-MVP ! ! !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B-64-MVP
    replied
    25....

si inca una de la Bezmeticu' , multumesc mister ! ! !
    Attached Files

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    93....

si inca o poza la colectie ! ! !
    Attached Files

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    01 si 88......

Sa revenim la subiect.......... ! ! ! un peugeot 206 si un vw caddy ! ! !
    Attached Files

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by Ady-bac View Post
    uite de ex: tu de ce nu faci un hobby din asta incearca sa-l ajungi pe PSS la posturi
    Sau macar intalniri saptamanale...

Sunt si alte cluburi auto care vaneaza numere de inmatriculare, nu suntem singurii, nu or' fi asa fanatici, dar tot vaneaza.

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    Ivan cred ca esti putin "individios", noi avem un hobby si atata tot, cine vrea sa intre in hora intra, nu am obligat pe nimeni ci am rugat sa ma ajute. Cat despre MVP-ul tau de la WWE sa-l privesti in continuare. La mine MVP are alta semnificatie (initialele numelui meu mai exact). Rog un moderator sa faca putina curatenie prin aceste posturi "individioase"! ! ! Respect pentru loganisti mei ! ! !

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Eu ma uit la celalalt MVP de la WWE...Acolo pierd noptile pe sport.ro la wwe.
    Ps..Nu alerg dupa posturi si va doresc bafta la vanat placute cu MVP si PSS.

Leave a comment:

• Ady-bac
    replied
    Originally posted by Ivan Marian View Post
    Da vreau sa fac 1454 de posturi ca tine...
    Vad ca te-ai suparat totusi...era o intrabare si atat nimic mai mult..pura curiozitate din partea mea si din cauza asta am postat aici.
    Era mai bine sa raspunzi totusi la o intrebare banala si poate postam si eu poze cu MVP daca ma convingeai de acest hoby "folositor".

Ps..Fara rautati inutile..Te rog!
    domnu IVAN ca sa-l ajungi pe PSS mai ai de pierdut multe nopti
    uite de ex: tu de ce nu faci un hobby din asta incearca sa-l ajungi pe PSS la posturi

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Vesti bune, aparatul meu foto MERGE. Cand voi incepe sa circul cu masina (dupa viscolu' asta) voi fii cu ochii pe toti!! Nu voi ierta nimic, tot ce voi prinde promit ca pun aici!

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    Alooo, baietii, hai sa punem poze da, ce dracu ... Mariane, e un moft al lor, cine vrea sa intre in joc intra cine nu, asta e. Stati calmi vorba lui Radu, mai luati-le si voi in gluma ce naiba.

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Da vreau sa fac 1454 de posturi ca tine...
    Vad ca te-ai suparat totusi...era o intrabare si atat nimic mai mult..pura curiozitate din partea mea si din cauza asta am postat aici.
    Era mai bine sa raspunzi totusi la o intrebare banala si poate postam si eu poze cu MVP daca ma convingeai de acest hoby "folositor".

Ps..Fara rautati inutile..Te rog!

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Calm, calm !

Leave a comment:

• sorin_pss
    replied
    "loganist de 5 stele", tu nu ai altceva de facut decat sa aduni posturi inutile? Nu te alaturi, treci mai departe. Ai vreo problema cu asta?

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Incredibil,,,dar adevarat si vorba lui BlanaruCristi ce aveti voi de castigat la afacerea asta ca sincer nu va inteleg?
    Ce aveti de castigat si va intreb totusi...Nu aveti altceva de facut decat sa umblati cu aparatul foto in mana si sa faceti poze masinilor in parcari?

Ps.. Sper sa nu va suparati ca va intreb!

Leave a comment:

• blanarucristi
    replied
    Cand plec pe undeva, adica pe maine, o sa fac poza,si o pun. Dar de curiozitate, de ce vrei u pozele astea, cu MVP? Nu de alta, dar daca ai ceva de castigat, sa stiu sa imi dai si mie o cota parte

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    baga repede pozaaaaaa, ca o vreau neaparat, chiar mai multe daca se poate !!!!!!!!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google