Sunteti multumiti de Loganul vostru?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• siunt f. Multumit! Spatiul din spate m-a cucerit. Au stat in spate 3 copii de 14 ani(bine facuti) si soacra-mea(idem!) asa de comod de nu-ti venea sa crezi! In 2008 are ac,servo,servoambreiaj.M-am urcat in bmw-ul varului meu si obisnuit cu servoambreiajul meu , al lui era mult mai tare. Deja loganul a inceput sa aiba dotari foarte multe si dupa un drum de 650 km (hateg-galati) si 10 ore de stat la volan,ajuns in casa as mai fi facut un drum de cel putin 300 km
    Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
    Andreea Trifu

Comment

• Si in special pentur IANCUCEZAR ..Am 19 ani juamte...Am gresit anul nasteri ;)..

Comment

• Dupa 1 an si 11 000 km ,o alta pompa de servo si 2 zgarieturi incep sa o cunosc si sa capat incredere in EA ,dar fiind de gen feminin sa nu uitam vorba lu Napoleon- Toate femeile sunt c..Urve in afara de sora-mea si maica-mea dar sa nu uitam ca si ele sunt femei. Concluzie= merge pana te lasa ,mai rau e ca doar ele aleg cand.

Comment

• Merge ...
          Motoru ma supara ca e puturos 1.4
          fara linkuri externe in semnatura

Comment

• ...

1.5 dci, 70 cp 50.100 km in 2 ani, doar reviziile si motorina m-au costat in rest nimic. O masina f. Buna pt oamenii cu bugeturi medii.
            Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

• Originally posted by Co5m1n View Post
              Merge ...
              Motoru ma supara ca e puturos 1.4
              La 1,4 asta este impedimentul. De asta am si votat ,,merge" pt. Ca merge totusi.

Comment

• Orice motor de 1.4 8v trage in ritmul asta!Deci e normal....La alte marci, motorizarea 1.4 8v e si mai puturoasa!
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Sau chiar 1.4 16 v de la vw...Golf 1.4 16 v 75 cai, 0-100 km/h in 14.7 sec. Si sa vezi ce interesant e cand dai drumul la AC.

Comment

• Aproape la fel de multumit ca de vechiul AOP asta inca e in rodaj, dar parca-si "da drumul" pe zi ce trece.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pai cum domne' nici acu' cu 16V nu esti satisfacut in totalitate?

Comment

• Eu stiu ce vrea Seba...4 inele si un turbo !

Comment

• Originally posted by TWeetY View Post
                          Pai cum domne' nici acu' cu 16V nu esti satisfacut in totalitate?
                          nu...

Originally posted by darksid3 View Post
                          Eu stiu ce vrea Seba...4 inele si un turbo !
                          ai uitat de 5 cilindrii si 3 diferentiale torsen...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• N-am intrat in detalii!...Dupa si 16v ala pare trotineta pe langa uzinele de cai!

Comment

• hai inapoi la trotinetele noastre...

Comment

• Pai de ce sa nu fiu multumit. Are un raport calitate-pret-cost intretinere bun. Nu zic ca e cea mai tare dar isi merta banii.
                                Probabil ca daca o sa imi permit peste un timp o sa o schimb; poate tot cu un Logan cu mai multe dotari (acum am Ambiance) sau cu alta marca dar asta nu inseamna ca o sa o ponegresc pe actuala pentru ca si-a facut datoria.
                                It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google