siunt f. Multumit! Spatiul din spate m-a cucerit. Au stat in spate 3 copii de 14 ani(bine facuti) si soacra-mea(idem!) asa de comod de nu-ti venea sa crezi! In 2008 are ac,servo,servoambreiaj.M-am urcat in bmw-ul varului meu si obisnuit cu servoambreiajul meu , al lui era mult mai tare. Deja loganul a inceput sa aiba dotari foarte multe si dupa un drum de 650 km (hateg-galati) si 10 ore de stat la volan,ajuns in casa as mai fi facut un drum de cel putin 300 km
Sunteti multumiti de Loganul vostru?
Collapse
X
-
Dupa 1 an si 11 000 km ,o alta pompa de servo si 2 zgarieturi incep sa o cunosc si sa capat incredere in EA ,dar fiind de gen feminin sa nu uitam vorba lu Napoleon- Toate femeile sunt c..Urve in afara de sora-mea si maica-mea dar sa nu uitam ca si ele sunt femei. Concluzie= merge pana te lasa ,mai rau e ca doar ele aleg cand.
Comment
-
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Pai de ce sa nu fiu multumit. Are un raport calitate-pret-cost intretinere bun. Nu zic ca e cea mai tare dar isi merta banii.
Probabil ca daca o sa imi permit peste un timp o sa o schimb; poate tot cu un Logan cu mai multe dotari (acum am Ambiance) sau cu alta marca dar asta nu inseamna ca o sa o ponegresc pe actuala pentru ca si-a facut datoria.It's nice to be important but it's more important to be nice!
Comment
Comment