Canabys eu nu dau de APV....
Y! Pool Champ Editia II
Collapse
X
-
Pentru doritorii de jucat, avem un user care nu mai joaca, csebalyn, deci cine se crede in stare sa-i ia locul datzi-mi un add pe PM ... (as vrea sa jucatzi si restantzele) etapele 1 si 2
Comment
-
Cand macar mai cautat??? Ca eu nu am primit nici mail nici pe mess nici pe forum nimic. Recunosc ca am fost foarte ocupat cu expozitia trebuia sa plec de dimineata dar abia la 4 se baga Masina la vopsit. Pana marti sunt in bucuresti. Daca doriti sa luati o pauza pana saptamana viitoare cu meciurile, sau macar sa ma amanati pe mine daca se poate. MultumescOriginally posted by CT-24-ALX View PostCanabys eu nu dau de APV....
Comment
-
Nu-i problema ... daca vii cu ceva premii ... daca nu itzi pun -1000 de puncte
haideti cu meciurile, nu ma faceti sa bag masuri
Comment
-
Comment
-
@morariu_alex : da, csebalyn nu mai joaca dar sunt desti doritori sa intre in joc care pot sa preia locul vacantOriginally posted by morariu_alex View PostDeci sa inteleg ca csebalyn nu mai joaca?
@CAnnabYS : alxex nu raspunde ,poate poate o sa jucam meciul candva cand o sa aiba timp ...eu am incercat
For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
Becudani ... incerc sa dau de tine pe mess... avand in vedere ca ai fost primul care e hotarat sa joace te bag in locul lu seba ... dar hai sa bagam un chat pe mess sa discutam mai pe larg ...
restu, ciocu mic si bagatzi meciuri :*
Comment
-
Am pus etapa 3 din nou... in locul lu csebalyn apare becudani, succes!
Sunt puse cu rosu restantzele acolo!!! Daca e cineva care vrea si poate sa le joace e in interesul si avantajul lui!Attached Files
Comment

ce tre sa fac ?
Comment