If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Interesant sa o mananci sanatos ca eu foarte rar mai mananc cate o feliuta de paine , de exemplu weekendul asta am mancat fix ca porcul dar toata sapatamana asta o sa ingerez numai fructe , deh , cere organismul carne , piure, mancare calda
Cu masura poti manca paine, frate Bleizer, mai ales la cum o prepari.
Dimineata am mancat 4 felii subtiri de sunca de casa cu multe masline. Acum am mai halit juma' de portocala din capatate.
Dupa haleala de ieri de la intalnire plus ce-am mai ras la Marton aseara, dimineata imi arata cantarul 119 !
samy...stii care e beleaua? avand in vedere ca am 105, obisnuit cu paine cate 3...4 felii, organizmul meu a fost invatat si cu o felie la fiecare masa, din surse sigure auzite nu poti la 105 kg. sa renunti la paine din prima ci treptat, dupa cum scria-i mai la inceput de cele intamplate tie (anorexie) nu fac foamea dar ma asigur ca nu mai mananc tot frigiderul, in general sunt pofticios, mai ales la pasarici si la coliva iar cand esti pofticios, sigur nu te poti abtine 100% ci treptat, asa am reusit mereu iar la ora 12:00 mananc o supa de pui cu o felie de paine, la ora 14:00 mananc o felie de coliva si seara pana in ora 18:00, felul de baza, reteta de azi e sigura, incet, incet voi dovedi!
La mine a fost altfel situatia, o sa iti urc o poza din aprilie 2010 si una din septembrie, octombrie, adica in situatia cum sunt acum , la kilele astea, numai sa le gasesc prin mail , ca sunt la servici
Baieti cu prajelile slabesti mai mult de-o gramada. Bagati fructe cat cuprinde , legume proaspete , pui,ficat la teflon , n-ai nevoie de ulei , e cah
Eu masa de dimineata (pe la 10 dupa o cafea) am avut-o alcatuita din 5-7 + 1 MAR , nu un mar , portocale, iar la masa de pranz , pe la 1, am mancat din nou fabuloasa cifra de 7,8 portocale ) sa moara vitamina C de ciuda )
Paste + porc ? ia-ti adio de la slabit ...
am scris ca poftesc la pasarica si la coliva, coliva ti-am aratat-o dar pasarica nuuuu!
si ca sa fiu on asta o sa mananc la masa de seara, fara paine!
pulpita la cuptor, cartofii natur si patrunjel cat cuprinde
viata mama, viata!
Baieti cu prajelile slabesti mai mult de-o gramada.
[...]
Paste + porc ? ia-ti adio de la slabit ...
Cu regimul scris de mine mai sus am slabit 17 kg, regimul este facut de un nutritionist si este personalizat dupa ce am facut un set de analize si am mers la el cu jurnalul alimentar.
Tinand cont ca a avut efect timp de 6 luni, am sa-l mai tin inca 6 luni pana la intalnirea nationala de la Bucuresti.
maine am sa pun alta reteta
se poate manca orice ci nu oricat, nu prajit in ulei simplu si nici mancaruri grase
se mai pot praji in ulei de palmier, colesterol 0
fructele, salatele si legumele ar fi principalele vitamine nutritive
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment