Mi-s Gras Ca Porcu', Cum Slabesc ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

deviza Logan Club - aici toti suntem prieteni!

iaca si pozele, crede-ma are alt gust fata de painea din comert
    la o masa mananc o felie intreaga sau 2 dintr-o felie pentru sandwich
    Attached Files
    lipsa text

Comment

Interesant sa o mananci sanatos ca eu foarte rar mai mananc cate o feliuta de paine , de exemplu weekendul asta am mancat fix ca porcul dar toata sapatamana asta o sa ingerez numai fructe , deh , cere organismul carne , piure, mancare calda
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Cu masura poti manca paine, frate Bleizer, mai ales la cum o prepari.

Dimineata am mancat 4 felii subtiri de sunca de casa cu multe masline. Acum am mai halit juma' de portocala din capatate.
        Dupa haleala de ieri de la intalnire plus ce-am mai ras la Marton aseara, dimineata imi arata cantarul 119 !

Multumim moderatorilor pentru solicitudine.
        sigpic

Comment

samy...stii care e beleaua? avand in vedere ca am 105, obisnuit cu paine cate 3...4 felii, organizmul meu a fost invatat si cu o felie la fiecare masa, din surse sigure auzite nu poti la 105 kg. sa renunti la paine din prima ci treptat, dupa cum scria-i mai la inceput de cele intamplate tie (anorexie) nu fac foamea dar ma asigur ca nu mai mananc tot frigiderul, in general sunt pofticios, mai ales la pasarici si la coliva iar cand esti pofticios, sigur nu te poti abtine 100% ci treptat, asa am reusit mereu iar la ora 12:00 mananc o supa de pui cu o felie de paine, la ora 14:00 mananc o felie de coliva si seara pana in ora 18:00, felul de baza, reteta de azi e sigura, incet, incet voi dovedi!
          lipsa text

Comment

La mine a fost altfel situatia, o sa iti urc o poza din aprilie 2010 si una din septembrie, octombrie, adica in situatia cum sunt acum , la kilele astea, numai sa le gasesc prin mail , ca sunt la servici

Comment

Amiaz: 1 snitel cu zarzavat sotat + masline.
              sigpic

Comment

Amiaza: 200gr paste + 100gr carne porc la tava + salata varza

Comment

Baieti cu prajelile slabesti mai mult de-o gramada. Bagati fructe cat cuprinde , legume proaspete , pui,ficat la teflon , n-ai nevoie de ulei , e cah

Eu masa de dimineata (pe la 10 dupa o cafea) am avut-o alcatuita din 5-7 + 1 MAR , nu un mar , portocale, iar la masa de pranz , pe la 1, am mancat din nou fabuloasa cifra de 7,8 portocale ) sa moara vitamina C de ciuda )
                  Paste + porc ? ia-ti adio de la slabit ...
                  Last edited by 827sam; 10 January 2011, 15:09.

Comment

deviza Logan Club - aici toti suntem prieteni!

dupa cum am scris, acum mananc felia de coliva
                    Attached Files
                    lipsa text

Comment

• Ziceai ceva si de-o pasarica mai devreme ? sau aia e la capitolul cina de seara ?

Comment

• Threadul gurmanzilor - Il bungostaio

am scris ca poftesc la pasarica si la coliva, coliva ti-am aratat-o dar pasarica nuuuu!
                        si ca sa fiu on asta o sa mananc la masa de seara, fara paine!
                        pulpita la cuptor, cartofii natur si patrunjel cat cuprinde
                        viata mama, viata!
                        Attached Files
                        lipsa text

Comment

• Originally posted by samy0388 View Post
                          Baieti cu prajelile slabesti mai mult de-o gramada.
                          [...]
                          Paste + porc ? ia-ti adio de la slabit ...
                          Cu regimul scris de mine mai sus am slabit 17 kg, regimul este facut de un nutritionist si este personalizat dupa ce am facut un set de analize si am mers la el cu jurnalul alimentar.

Tinand cont ca a avut efect timp de 6 luni, am sa-l mai tin inca 6 luni pana la intalnirea nationala de la Bucuresti.

Comment

• maine am sa pun alta reteta
                            se poate manca orice ci nu oricat, nu prajit in ulei simplu si nici mancaruri grase
                            se mai pot praji in ulei de palmier, colesterol 0
                            fructele, salatele si legumele ar fi principalele vitamine nutritive
                            lipsa text

Comment

• Exact ! Conteaza in primul rand cantitatea si nu ce pui in farfurie !

Poti slabi tinand regim numai cu ciocolata si coniac daca ai pofta. Totul este sa fie regim hipocaloric.

Subsemnatul a slabit deja 15 kg in vara, mancand orice i-a poftit inima, dar in cantitate mica.

Cina: portocale si 2 cubulete de ciocolata
                              sigpic

Comment

• sor7n daca mai postezi in felul asta ai report la fiecare post, de la mine ! Te rog frumos sa te abtii de la sfaturi eronate pe viitor.

Lucru valabil pentru toata lumea care nu ia parte la treaba cu purcelusii.

Nu trebuie sa amintesc ca 2 dintre participanti au caderea profesionala sa indice cum se tine o cura de slabire corecta.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google