If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
01. dr_mKe..1.90m @118kg
02. adimrv...1.80m @116kg
03. Bleizer...1.90m @106kg
04. vali007..1.85m @106kg
05. bullet88..1.76m @095kg (tot cu 3 cifre) ca sa nu ziceti ca am avantaj 06. AGENTUL NYT...1.70m @110kg
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Foarte tare topicul. Va doresc multa ambitie si spor la treaba.
Cred ca este ceva benefic pt unii sa citeasca aici si sa vada cum pot reusi sa dea jos cateva kg. Ar mai trebui sa se uite aici si unii precum: Agentul NYT, Pacanel, MareOm, Sibianul........si lista poate continua, pe Sony nu-l punem ca oricum va bate prin neprezentanta .
Multa bafta domnilor va doresc.
P.S.: chiar s-a bagat si nenea NYT
@ kelburtos: fast-food-ul, berea din Germania la care se adauga mancarea gatita de sotie, asa am ajuns in starea in care am fost in luna Mai 2010, 119 kg. Am sa caut pe acasa poze de acum 5 ani sa ma vezi la 85 de kg.
Vedeti sa nu faceti ca mine, sa nu dati in anorexie , aveam 125 kg @ 1.93 si am slabit de acum am 92,93 ) suflet calator , asa ca mai bine ramaneti linistit cu fisticu in nas si sanatosi ca porcu` decat sa dati intr-alte alea )
Si eu sper sa mai dau jos, scopul este sa ajung la cel putin 95 Kg. Tinand cont ca voi fi 3 saptamani fara masina si trebuie sa merg pe jos la servici (vreo 7 km/zi) sper sa se vada ceva.
De ce eu as vrea intr-adevar sa mai dau jos din burta? Pai simplu...Inaltime 1.75cm greutate 97kg.Inainte de a pleca din tara aveam 74kg si urmeaza faza tare..m am insurat si de aici incepe totul.Inainte umblam flu flu de colo colo...mancam cand imi aduceam aminte,dar cu nevasta nu te pui.Mancare buna cate 2 feluri,completata cu bere ca doar veneam de la lucru...si incet incet am ajuns la 112kg...din care am mai dat jos.Eu unul chiar imi dau interesul,am inceput prin a face cat mai multa miscare,gata faza cu nici pana la piata cu masina...alergat usor,mancat mai fara paine,desi mancam 2-3 paini /zi...gratar si nu prajit,pui si nu porc...fructe,legume si cat mai multa apa.
Last edited by dany_uhp; 7 January 2011, 10:18.
Reason: greseli
Dupa ce slabiti cel mai simplu si bun mod de a te mentine este s anu mananci nimic,niciodata dupa 6,7 seara . In rest poti manca ziua orice , oricat , mai ales este indicat consumul de bere , si nu oricum, ci la volan )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment