Mi-s Gras Ca Porcu', Cum Slabesc ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pentru mancaciosi

beeeee criminalilor, nu-l masluiti
    dupa-amiaza am macat salata din 2 rodii, 2 morcovi, 4 napi, o sfecla, o lamaie, o felie de paine si o lingura cu ulei de masline
    Attached Files
    lipsa text

Comment

Dimineata: 1 banana, la amiaz un piept de pui la gratar si amu seara o pereche de virsle fara paine

Eu nu tin diete disociate, asociate, conjugate si asa mai departe.

Un regim de slabit trebuie sa cuprinda toate alimentele, cu precizarea celor de evitat (adica de consumat rar in cantitati mici).

Stati linistiti cei care beti Pepsi, Cola, Fanta si alte carbogazoase. In cateva zile de la oprirea consumului veti pierde rapid in jur de 2 kg de apa, retinuta in corpul imbibat cu benzoat de sodiu din suc.

Nota importanta: sportul creste necesarul caloric / 24 ore, indiferent daca este solicitant si intens sau se rezuma la o plimbare de-o ora seara in oras PE JOS.

Mesele mici si dese necesita explicatii luuuuungi si complicate, pe care o sa le facem pe viu, dar numai saptamana viitoare, amu' mi-s la Deva, a aparut o problema urgenta si a trebuit sa vin acasa rapid . . .
      sigpic

Comment

Acest pariu/concurs va fii cu premii , adica punem toti cate o suma de bani si cine castiga/slabeste cel mai mult ia banii
        sigpic #

Comment

este vorba de scadere in procente % nu kg
          sigpic #

Comment

dani030669 1,82 m - 97Kg, acum 18 ani cand m-am insurat aveam 82 kg deci facand un calcul simplu am luat aproape un kg pentru fiecare an de casnicie....
            ce ziceti sa-mi schimb nevasta?
            la modul asta ii mananc eu zilele....
            pozele cu cantarul sunt reale...
            in general cam de doua ori pe an dau jos 5 kg in doua saptamani cu salata de cruditati la care rontai ca iepurii toata ziua, la masa de seara mananc normal iar dupa miezul noptii mananc ce mi-e la indemana: un mar,o banana, o para, o ciocolata, 1/2 de kg de sana, depinde ce imi pica in mana.
            problema cu salata de cruditati este ca "ridica steagul" asa ca nu pot sa o tin mai mult de doua saptamani ca dupa aia se prinde nevasta ca mai "insamantez" si in alta parte...
            Attached Files
            sigpic
            Ambition 1.5 dc

Comment

Salut

Conteaza daca ai 180cm 190cm si 100kg alcatuit din masa musculara? Nu! Eu fac flotari, genofelxiuni, tractiuni, exercitii pentru abdomeni si antrenamente pentru cresterea masei musculare la cea mai ieftina "sala" din oras, adica la prietenu acasa, fiindca el are un aparat multifunctional Kg nu ma deranejaza, doar micutul strat de grasime care ma ajuta sa petrec mai mult timp in apa rece din lac sau bazin si ma ajuta sa plutesc la suprafata in loc sa ma scufund
              Voi urmari cu atentie evolutia voastra.

P.S. Din cate am citit in reviste de specialitate sporturile cardio nu se asorteaza cu bodybuildingul (gen alergare si dieta dura) In rest, ca un mic sfat de la un necunoscator, daca i-ai acordat 1 an grasimii sa se adune, acorda-i un an macar sa si dispara tot intr-o revista de specialitate am citit

Comment

Iti ofer eu gratis 30 kg.

Vis a vis de sporturi ''cardio'' (nu cunosc termenul si nici revista care l-a inventat) ramasei perplex.

Regula de baza in sportul pentru slabit: nu se face cu intensitate mare. Trebuie sa arzi grasime nu masa musculara ! Aici este capcana in care cad multi ! Sportul pentru slabit se face ori dimineata ori seara si nici o data nu trebuie sa intri in zona anaeroba ! Sa luam un exemplu la indemana, mersul pe bicicleta: ritmul trebuie sa permita o conversatie fara intreruperi si gafaieli. Daca vreti intram in detalii tehnice vis a vis de puls si asa mai departe dar nu are nici un sens.

De asemenea dupa sport se mananca cantitate mica de proteine: lactate, ou, peste, gratar din carne slaba. Evident nu facem sport la 12 noaptea ! Organismul trebuie sa aiba la indemana materialele de baza pentru repararea masei musculare. Nu are, isi face rost din rezervele proprii, lucru care nu este de dorit.

Faceti miscare ! O masa musculara care depune efort zilnic cere energie suplimentara. O masa musculara dezvoltata are nevoie de energie mai multa doar ca sa stea ''la ralanti'' fata de una flasca si neexersata !

Somn usor. Eu deja ma gandesc la conserva te ton pe care o mananc dimineata
                sigpic

Comment

anaaaaaa mi-ai facut pofta ma duc sa rup frigiderul ) poate pun si eu 100g pe mine )
                  Intalniri Logan Club Constanta:
                  In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                  Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

Ma antrenez bre ! Inca n-am renuntat la ! La mine asta o sa fie partea cea mai dificila, nu cea cu mancarea. De cate ori ma duc la Marton imi da Pepsi pe la nas sa ma ispiteasca.

Concursul incepe oricum duminica, cu sau fara mine la TM. Probleme cu centrala acasa, balta in balcon, d-asta am venit la Deva. De luni incepe slabitul oficial.

Pana duminica seara toti olimpicii la slabit sunt rugati sa-ti posteze kilogramele, de preferat cu poza la cantar
                    sigpic

Comment

Uite incep si eu dieta cu voi.....dar cu ingrasare ... in extrema opusa .... ma cantaresc duminica seara si sa vad cat pot sa pun pe mine intr-o saptamana
                      Intalniri Logan Club Constanta:
                      In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                      Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

nu cu poza ci cu filmare , ca orcine poate sa faca poza la cantar gol si dupa aia il deregleaza si se urc pe el , sa nu fie loc de dubii si eu zic ca cei care se baga in concurs sa punem fiecare 100 lei si termen 2 luni iar cine castiga ia banii
                        sigpic #

Comment

Concursul se desfasoara pe minim 6 luni MeReVeule.

Greutatea minima pierduta trebuie sa fie 10% din greutatea initiala. La mine inseamna 11.8 kg.

Scopul este un regim mai sanatos de viata de acum incolo
                          sigpic

Comment

in dimineata asta mananc 2 felii de paine cu branza de vaci si o cana cu lapte, ATAT!
                            lipsa text

Comment

Poza este facuta dimineata, se cunoaste deja ca nu mai sunt sarbatori.
                              Attached Files

Comment

asa asa Vali, fi alaturi de noi, noi astia burtosi ar trebuii sa ne ducem in padure si sa punem o haita de lupoaice sa ne alerge pana ne ies aburii din noi
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google