Intel 3.7 Ghz dar ce model e?
Ce procesoare aveti in pc-uri?
Collapse
X
-
Ti-e rusine?Originally posted by RocriIntel Celeron 2,00 Ghz:puke- acasa (mi-e si rusine) si Intel Pentium 3,00 Ghz la munca. Nu stiu alte detalii.
Fii atent aici: Celeron D la 1.8 giga (primele Celeroane pe baza de P4).
Al meu e clar cel mai prost de pe forum, pentru ca se trage din P4-le alea care luau bataie in benchmark-uri de la P3
... Cele la 2 giga sunt cica "reparate".
Ei... ce ziceti?
Who's NOT the Man?
Dar nu ma vait... Caruta mea a suportat toate NFS-urile (inclusiv Carbon, care e un JEG de JOC, l-am terminat in 8 ore
), toate C&C-urile, Halo, Farcry (cu efectele "masacrate, of course"), toate GTA-urile si alte Unreal-uri...
Probabil ca conteaza si RAM-ul (~1 gigi) si placa video (de 256 megi)...
Mereeeeeeeee....
Comment
-
Intel Pentium Dual core E 6mii si ceva + 2 GB ddram 2 +160 gb Hdd+placa grafica 512 mb(N-am jucat in viata mea nici un joc video dar am luat-o sa fie acolo)....si e pe vine un Logan Abs Plus....
...cel mai probabil o sa ajung sa vand calcul ca sa platesc rata la golan deci din 2 o sa raman cu 1.....
Last edited by fabulous4u2; 6 September 2007, 19:36.
Comment
-
bine ca ai un pc asa super...da si placa aia video 512MB memorie pe ea...esti belea si nici nu te pasioneaza jocurile pe pc,nici macar un NFS Most Wanted?Originally posted by fabulous4u2Intel Pentium Dual core E 6mii si ceva + 2 GB ddram 2 +160 gb Hdd+placa grafica 512 mb(N-am jucat in viata mea nici un joc video dar am luat-o sa fie acolo)....si e pe vine un Logan Abs Plus....
...cel mai probabil o sa ajung sa vand calcul ca sa platesc rata la golan deci din 2 o sa raman cu 1.....
Comment
-
am un AMD Sempron 64 2800+ care lucreaza la 1.6 ghz , dar imediat dupa ce strang niste bani intentionez sa iau un AMD Athlon 64 X2 6000+ sau 6400+ care lucreaza la 3 ghz respectiv 3,2 ghz .
Comment

Comment