If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Proc Intel Pentium, la 2.4 Ghz, 512 RAM DDR, HDD 80 GB, placa video 128 ATi Radeon 9200 SE (imi vine sa-mi bag capul in teava de la logan cand realizez ce placa idioata mi-am luat)....dar merge PC-ul, il am de vreo 3 ani
Originally posted by Hellman
am si eu un jaf de pc dar imi fac treaba cu el
Tu te distrezi cu noi?? Cum sa fie un jaf? Cred ca ai zis la misto, mi se pare okey configuratia,proc la 3 Ghz,1 GB RAM si placa video de 512....ce mai vrei?
vai de mine .....o sa radeti ce calc am io :P )
AMD athlon 1700+, HDD 30 GB ) , 384 RAM, placa video ATI Radeon 128 MB )......pt Counter- Strike pe net merge BRICI )
vad ca AMD-ul ii lider aici,majoritatea din voi aveti acest tip de procesor,desi ultima generatie de procesoare care e acum pe piata este cu mult in urma celor de la Intel,adica Intel in momentul de fata rulz
vad ca AMD-ul ii lider aici,majoritatea din voi aveti acest tip de procesor,desi ultima generatie de procesoare care e acum pe piata este cu mult in urma celor de la Intel,adica Intel in momentul de fata rulz
nu o sa aleg niciodata un procesor intel din mai multe motive.
Cu pretzul cu care iei un intel core duo cumperi un amd quad core
iar cele amd , parerea mea , sunt mai potrivite pt multimedia / jocuri
Un procesor de vis este AMD Phenom , 4 procesoare de 2300 MHz fiecare. Costa in jur de 8-8.5 mil , un intel la performantele astea ar ajunge la cel putin 25 milioane.
Desktop acasa: AMD Athlon 64 3000+; 1GB RAM; ATi Radeon 9550 (128MB/128Bit), 160GB HDD, DVD-RAM + DVD-RW (ASUS/Philips), LCD 17"
Laptop acasa: INTEL Celeron M 1.6, 512MB RAM, 64MB video, DVD-RW, 60GB HDD, 15.4" TFT
Desktop munca: HP INTEL P4 3GHz, 1GB RAM, 128MB video; 120GB HDD, LCD 17"
Ca parere a mea: La joace AMD-ul se misca mult mai natural..., la editare text si multimedia sunt egale, la editare video INTEL e mult mai stabil, ca bani tot AMD-ul e pe prima pozitie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment