Platforma Politica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by skd_ozenel View Post
    oricand prefer sa muncesc pe plantatia unui neamt decat pe mosia unui rus sau chinez.
    cand va aud pe astia orientati spre est ma intreb voi chiar ati uitat tot ce a patimit tara asta din pricina vecinilor ?
    pai de unde sa stie einstein, chiar si tu , cum era cu rusii si cu blocul lor ?!
    erati macar la "grădi" ?
    va spun eu ca nu vreti s[ stiti cum era...
    rusii nu sunt ok niciunul daca faci afaceri cu ei. sunt cat de cat ok cand beti impreuna, dar si atunci, nu stii cand il apuca pandaliile pe un rus beat.
    Last edited by B997NDL; 13 November 2014, 17:04.

Comment

• Sa ne fereasca Domnul de o reintrare in sfera de influenta a Rusiei. Iar Ponta n-a zis vreodata ceva rau de Putin sau de Rusia, indiferent cat ne-a atacat diplomatia lor (de parca au asa ceva, dar suna funny oricum ).
      Eu pana la 14 ani am trait sub influenta lor si pot spune ca mi-a ajuns, atat cat ma putea afecta pe mine, copil fiind.

Comment

• baieti buni rusii astia jegosi. n-ai vazut ca au trimis un crucisator si distrugatoare, sau ce naiba sunt, spre Australia, unde va avea loc summitul G20. ce kkt o fi in capul lor ?! daca ies republicanii la americani, si asa se pare, o cam freaca. cand o veni unul din ala trigger happy, cum a fost Bush, si i-o intreba de ce n-au sapca...

Comment

• orice s-ar intampla, lor n-o sa le PSD noi

Comment

• Pe site-ul MF a aparut si disparut un document privind impozitatea progresiva, chipurile incepand cu 2016, dar posibil sa se aplice in 2015, dupa ce veniturile bugetare vor fi la pamant.
            Cotele ar fi fost: 15, 25, 35%.
            Cu alte cuvinte, unii dintre cei care muncesc vor castiga 1%, cei mai multi dintre cei care muncesc, vor pierde, ca guvernul ii vede bogatani pana si pe aia cu 1500 de lei.

Votanti PSD vor fi cei mai multumiti, lor nu le poate creste impozitul platit pentru simplul fapt ca ajutoarele sociale si alocatile copiilor nu se impoziteaza.

Sa vedem si ce are in platforma celalalt candidat.

echitate și corectitudine: tratamentul fiscal egal și universal este definitoriu pentru viziunea noastră liberală. Cota unică este soluția justă, corectă și care a dat rezultate în economia românească. Echitate în politica fiscală nu înseamnă unități de măsură diferite pentru contribuabili diferiți, așa cum stau lucrurile în viziunea fiscală a stângii;

In același timp, cota de TVA de 24% pare aproape o invitație deschisă la evaziune fiscală și un obstacol dintre cele mai serioase în calea consumului. Potrivit Comisiei Europene, România este pe primul loc în UE privind evaziunea fiscală prin neplata TVA. Este pe deplin explicabil, mai ales în condițiile în care 22 de țări ale UE au TVA mai mic decât România. Probabil că cea mai nefastă combinație fiscal-bugetară pentru România este dată de cota crescută de TVA și slaba capacitate de control și administrare fiscală.

În planul politicilor de relaxare fiscală și în perspectiva apropiată a guvernării dreptei românești, pentru mine, reprezintă o prioritate absolută revenirea TVA la 19%, întrucât relaxarea fiscală va duce nu doar la îmbunătățirea colectării veniturilor și a sustenabilității finanțelor publice, ci mai cu seamă la creșterea economiei și a nivelului de trai al românilor.
            Last edited by mr.K; 14 November 2014, 09:27.

Comment

• Hahaha. Ce v-am zis? Urmeaza impozitarea progresiva.
              Urmeaza cresterea impozitelor masinilor de vreo 2-3 ori. A caselor de asemenea.
              Si sigur, o sa scada TVA-ul de la 24 la 19%. Ce bine ca va scadea 5 procente...

Sunt 2 probleme majore:
              a. trebuie inapoiate sumele luate
              b. furturile vor cotinua si vor creste

Cum rezolvam aceste deziderate:
              TAXE, TAXE, TAXE.

Alte obstacole intalnite pe drum:
              a. lenea poporului
              b. dezinteresul
              c. evaziunea fiscala

Cine va suferi primul: cei ce lucreaza legal!

In cat timp iese populatia in strada? Cand saraceste cu totul. Adica in vreo 10 ani. Pana atunci dam din gura si amenintam pe faciesbuk.

Sa reinvatam rusa! Sa curga lapte si miere! Sa prospere asistatii sociali! Sa vina dictatura!
              Sa va puna impozite din burta, forfetare. Pai doar ce credeati ? Ca ii lasa pe evazionisti asa liberi, mai ales dupa ce aia care produceau pleaca? Insa atunci cred ca se va instala dictatura si se vor inchide granitele.
              Sigur, vor veni cativa care vor spune: "Domnule, dar nu ii lasa UE"
              Nu ma lase UE? Pai hai ca ies din UE
              Pana acum poporul roman a demonstrat ca stie sa stea capra si sa o ia in cur de la toti boschetarii! Sa ia sifilis si HIV si sa nu protesteze! CAnd in schimb se agraveaza cu totul situatia si da sa moara, se revolta putin.
              Sa multumim asistarii sociale!

PS: Cine e asistat social SA NU VOTEZE! Sau, votul celui ce lucreaza sa aiba pondere de 2x mai mare!
              Last edited by Cezar; 14 November 2014, 11:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pana atunci, pot sa dea din stampila duminica.
                Poate economisim niste ani ce se vor pierde.

Comment

• trebuie sa si spui cu subiect si predicat pe cine sa voteze ca sa evitam toate "placerile" astea, fiindca bazinul electoral al lui Ponta nu pricepe aluziile.

Comment

• Le zice cu cine sa voteze: domn' primar, popa din sat, sefu' pensionarilor pe cartie. Pe aia ii asculta. Le-au dat tichete sociale, excursii la manastiri, alocatie de 100 lei de fiecare copil cu parinti ce n-au muncit in viata lor.
                    Cu ce sa-i convinga altcineva? Cu chestii de genul: daca munciti, o sa aveti mai mult?
                    Pai munca e blasfemie daca le-o amintesti.

Uite, nici de pomana nu le place oricum.
                    Situaţie incredibilă într-un sat din Botoşani. Localnicii refuză lemnele gratuite
                    Săraci, dar cu pretenţii. Într-o localitate din Botoşani, mai mulţi localnici au refuzat ajutorul dat de primărie. N-au vrut să ridice lemnele gratuite oferite pentru iarnă fiindcă sunt prea groase.
                    Săraci, dar cu pretenţii. Într-o localitate din Botoşani, mai mulţi localnici au refuzat ajutorul dat de primărie. N-au vrut să ridice lemnele gratuite oferite pentru iarnă fiindcă sunt prea groase.

Eu as rade, dar nu pot. Am ajuns rau. Da' rau tare. vere!
                    Pai pune mana si taie-le, ca tot tai frunza la caini toata ziua, ca nu ai de munca si de aia nu ai niciun venit, ca urmare primesti lemnele alea ajutor. Putorilor!
                    Last edited by mr.K; 14 November 2014, 13:49.

Comment

• Hahaha...am citit si eu articolul ala acum ceva zile.
                      Este incredibila puturosenia unora!
                      Sa voteze asistatii sociali! Ca voi astia de lucrati si ii tineti in carca, aveti aceleasi drepturi! Doar suntem oameni...

Comment

• Saab 9-5 Aero

Comment

• E clar ce presedinte am avut, daca mai era nevoie. Disperarea l-a impins sa iasa si sa faca campanie electorala unui candidat si sa ...atace.
                          Nu asta e presedintele pe care l-am dorit, dupa ce l-am votat acum 10 ani. Astept ca Johannis sa iasa si sa se dezica de Basescu; ajutorul pe care il da Basescu, s-ar putea sa se intoarca impotriva acestuia, pentru ca daca mai era nevoie, multi au inteles in seara asta, nu de ce sa-l voteze pe Ponta, ci de ce nu trebuie sa-l voteze pe Johannis.
                          ...
                          Mi-am dorit un presedinte cu rol reprezentativ, care sa reprezinte poporul, sa medieze, sa vegheze nu sa administreze si sa ameninte.
                          Sunt absolut scarbit, de ce mi-a dat sa vad in toti acesti ani in politica noastra mioritica.
                          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Nene Iancule, cu tot respectul, lasa-ma cu dezbinarea si ura, lozinci psd-iste.
                            Si cu Ponta care uneste. In primul rand eu nu vreau sa ma unesc cu nimeni.
                            E absolut normal si natural sa existe tensiuni intre diferite clase sociale, si chiar si zone. Daca mergi in Marea Britanie si le spui irlandezilor, scotienilor, galezilor de englezi, te mananca.
                            Ca sa nu mai zic de Spania, basti, catalani...etc
                            Crede cineva ca vine Ponta si ne pupam pe bot ?! Sa fim seriosi.
                            Eu sunt si un pic rasist.... Stii la ce ma refer. Asa ca nu vad de ce am fi infratiti. E anormal sa fie numai lapte si miere. Lumea are vederi diferite.
                            Fac pariu ca si fosti amici ( ca sa nu zic prieteni) cu care te-ai certat si nu mai sunteti "uniti", ce sa mai zic de un strain.

Comment

• Nu chiar n-am dorit sa fiu inteles gresit; dupa cum se vede nu am participat la aceasta discutie (nu sunt atins de patima politicii) doar ma irita tot ce se intampla.
                              Mi-e absolut indiferent cine va castiga. Un singur lucru va spun; noi nu vom castiga. Noi cei care avem alte asteptari de la un presedinte.
                              Nici unul din cei doi, nu ma reprezinta. N-am fost la primul tur; nu stiu daca voi merge la al 2 lea.

LE.
                              Nu doresc sa fac alte comentarii pe marginea acestui subiect, fara inceput si mai ales fara sfarsit.
                              Multumesc.
                              Last edited by IancuMIC; 14 November 2014, 22:38.
                              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Ar trebui sa mergi. Democratia inseamna exprimarea votului, indiferent cu cine votezi. Uita-te la americani.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google