If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
P.S. Dusterul cu o roata in aer merge mai departe, deci face si incrusare de punti.
cu conditia ca roata sa fie de pe spate si drumul la vale. voi va auziti?
mai iesiti fratilor in lumea reala. am facut probe cu dusterul pe rampa. nu face nimic. ii tii roata cu mana si nu stie sa faca nimic cu ea. aia e o basina, nu ESP de 4x4.
si dupa ce ai mers aia 100 de km pe asfalt, iar blestemi zilele prostului care a proiectat scaunele.
Last edited by skd_ozenel; 19 February 2016, 00:23.
Reason: Automerged Doublepost
nu face nimic cu roata pt ca nu stie si nu poate sa transfere cuplu separat pt fiecare roata in parte degeaba ai 4x4 cu cuplaj electromagnetic daca nu ai si torque vectoring control
duster n-am condus niciodata, doar am fost cu un taxi si m-am simtit ca in loganu meu. iar in offroad cred ca il ajuta doar suspensia si garda si ca e usor si nu ramane impotmolit
in general eu zic ca dusteru full e un pic supraestimat ca si pret nu prea face 19 mii de nici o culoare. platforma de logan, scaune de logan, ai doar suspensia spate independenta si motorul mai potent dar cutia etajata aiurea, prea scurt
iar cutie etajata scurt+aerodinamica proasta= consum mare, egal ca e tce / dci
toti jurnalistii s-au plans de aspectul asta
daca tot a venit vb de scaune...nu esti singurul de aceiasi parere min 3:00
Si numele e fain, Stelvio.
Din pacate Alfa oferea masini la pret mare cat concurenta premium si n-a facut fata. Cred ca si SUV-ul asta o sa coste o caciula de bani, cat X3, Q5...
Daca-l echipeaza cu acelasi sistem de "sunet"- galeria de avacuare cu tot cu sistemul de tobe finale ce este prezent si pe 8c competizione garantat va avea clientela in numar mare.
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment