probabil te cheama acolo sa spui DA ,NU ...DA DA ..asa e .. bine la revedere multumim 
Nu ar fi prima oara
)

Nu ar fi prima oara
)

)
... multumesc tuturor care ati scris aici, sa stiu macar cateva chestii inainte 
o sa revin mai tarziu sa spun ce a fost
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
am asteptat de la 13 la 15:30...dupa 50 min am scapat. din ceea ce i-a dictat judecatoarea celelei care scria deciziile sentintei, nu a reiesit faptul ca ma mai cheama. a spus ca trimite citatie soferului si la inca o persoana, de mine nu a mai zis nimic, asa ca sper ca nu mai am treaba. am aflat ca asta este cel putin a doua infatisare. deci e semn bun ca nu am fost chemat de prima data. urmatoarea infatisare este pe 9 februarie, sper din tot sufletul sa nu mai primesc nici o citatie acasa
. lasand la o parte faptul ca am fost confundat cu unul dintre soferi, respectiv eram trecut in dosar ca si conducator parte implicata in accident, iar soferul era martorul meu, totul a fost cat de cat bine...acuma fac rugaciuni sa nu primesc citatie
oricum nu mai dau declaratii in viata mea...adios
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Teoretic....
. nu mai stie ca aveam de mers la proces, nici nu stia de ce sunt chemat ca martor ca nu stia ca am dat cu subsemnatul la politie ca martor. sper sa nu-si mai aduca aminte in veci amin
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment