loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • @cos_min_i - Pai du-te si cu ea la o intalnire, doua si poate ii place, o sa vada si masinile altora...La mine a fost mai simplu: impreuna cu Fane-CL, am luat sotiile, plus fetita mea si am mers la Regionala din iunie de la Mioveni si le-a placut! Asa ca nu mai sunt(mari) probleme!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

    Comment


    • Originally posted by mumus View Post
      wow....si daca va citi si ea pe aici?
      "da-ti peste gura"

      Comment


      • O sa-i faca boxele alea ovale,rotunde!Ai grija,ca pe mine m-a auzit razand de ceea ce era pe aici si a venit sa vada.A ras,dar ce bataie mi-am luat!Au ele un sistem de detectie a faptelor masculine evident nefeminine,care te lasa masca.Cred ca e vorba de paranormal.(Ca si cand ar exista femei normale!!!)

        Comment


        • eu si cand mi-am facut remaparea....din secunda 2 dupa pornirea motorului...ma intrebat : Ce iai facut? ai remapat-o pana la urma ?
          Cand am schimbat serigrafia,cand am schimbat luminile,cand am pus folie..chiar daca era bezna afara,din prima a vazut...noroc ca nu comenteaza...doar la remapare a comentat....era frica ca moare motoru.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

          Comment


          • la mine nu e problema cu ce pun pe masina pana vine vorba de bani....
            sigpic #

            Comment


            • A mea habar nu are ca-i remapata si cand am schimbat luminile in bord s-a prins doar cand a facut altcineva un comentariu de genul "ce ai facut la bord". Dar cel mai tare a fost cand am mers in alt Logan si ma intreba " Dar luminile noastre cum erau inainte sa le schimbi? Tot portocalii? " "Nu nevasta erau rosii ca focul."

              Dar sa stiti ca nestiinta asta a ei este un ghinion. De fiecare data cand ii propun sa mai adaug(schimb) cate ceva la masina raspunsul este clasic "ce asa nu merge."
              Cel mai lent 1,6 8v

              Comment


              • Cristi, nu e ghinion. E noroc adevarat. Poti sa faci cate modificari vrei, ca nu isi da seama. Profita si tu de norocul asta.
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

                Comment


                • Logan 4 ever in cazul in care ai bani in fondul de rezerva, la mine este FSN
                  sigpic #

                  Comment


                  • Hai sa va spun eu ce e aia sotie +logan.Acum o saptamana pleaca seara la servici si-i taie calea un caine.A claxonat si l-a lovit.Credeti ca a ridicat piciorul de pe acceleratie?Cand i-am aratat farul de ceata aruncat din locasul lui a zis"Nu eu!",ca nu-l vazuse ,desi s-a uitat.Si nu ea a fost de vina ci cainele,ca i s-a parut ei ca "s-a cam incordat".Si nici nu s-a dat la o parte cand l-a claxonat!Nemernicul,n-a stat linistit sa-l calce,s-a incordat.
                    Acum,ca a lasat masina chioara,asta e,dar nu putea sa caute un politai?Ce-a avut cu bietul caine?

                    Comment


                    • @BBOGDAN- Tare! Aseara ma suna in coleg de Club sa cobor la radacina blocului si sa fac cca.100 de pasi pana la parculet sa facem o intalnire "fulger"! Sa vezi ce fulgere si tunete verbale, mai in gluma, mai in serios! Si nici n-am fost cu masina, ci pe jos, ca daca plecam cu masina, ramaneam fara loc de parcare!
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

                      Comment


                      • pe mine ma ia cu d-alea..."mie nu-mi dai atentie cat ii dai masinii"
                        din punctul lor de vedere...feminin...masina doar tre sa o cumperi, placute, ulei, filtre nu ii mai trebuie...nu mai zic sa o faci a ta
                        dar cand ii mai dau masina...ca are nevoie pe undeva...din 2 liniute la benzina...se intoarce pe rosu...ii rupe gura la masina

                        Comment


                        • Doua liniute si ti-o aduce zero?ha ha ha ,a mea nu cred ca stie ce-i aia liniuta,sau nu-i pasa.Am si eu o lege privitoare la masina.Am aprobat-o cand dormea ea.Anume,in masina nu se mananca si nu se bea decat apa.Bai fratilor,ii fac un scandal monstru de fiecare data cand o calca,inclusiv in public-nu zice nimic,trece si de victima-dar imediat ce poate face un picnic in masina cu copiii.Si credeti ca da cu aspiratorul?Banuiesc ca a vazut multe filme de groaza cu aspiratoare,"Aspiratorul ucide","Aspiratorul zombie","Ucigasul se intoarce aspirand 2" si alte de-astea.Banuiesc ca prima investitie referitoare la masina va fi o masina de hot-dog pe bancheta in spate!

                          Comment


                          • @bbogdan- E mai ieftin un "sandwichmaker"...Plus un aparat de fabricat inghetata
                            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

                            Comment


                            • mda fraților...astea-s femeile. nu ai ce să le ceri. a mea nu e chiar așa... mă mai înțelege câteodată, știe că-mi place să meșteresc, dar să nu exagerez cu tuningurile.
                              sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

                              Comment


                              • Mesteritul la masina e ultimul lucru pe care mi l-as putea dori.Mai bine sap in gradina.Sau numar bani cand ploua.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google