@bbogdan- La ultima treaba te ajut si eu
M-am uitat pe urma cine a avut curajul sa intre si sa se spovedeasca! Putini, tare putini
Ii numeri pe deshtele de la doua maini si un picior...Surpriza mare a fost cand am intalnit-o si pe Bluee, care a postat ceva, dar dupa aia i-a trecut si n-a mai aparut...
. Apropo de cei ce zic ca la ei e armonie. Le dau dreptate, dar sa stie ca armonie e doar cand vrea ea! Apropo, dupa nunta, la vreo 2, 3 luni maxim incep sa se schimbe lucrurile in casa, putin, cate putin!
)

". Spre norocul meu, pot spune cu convingere ca situatia asta nu se va schimba nici dupa ce lucrurile vor deveni serioase, daca vor deveni.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment