Daca este cineva care se pricepe la ceasuri,am primit acest ceas si nu stiu care este valoarea sa.Precizez ca este de provenienta dubioasa !
Cine Se Pricepe La Ceasuri ?
Collapse
X
-
Dupa parerea mea poate costa intr-un magazin, undeva intre 150 / 200 euro. Este un ceas clasic , si te-as recomanda sa nu-l vinzi . Poarta-l tu.
L.E.- banuiesc ca nu-i placat cu aur, nu-i asa? Astfel se schimba foaia.Last edited by FLORYN; 6 February 2009, 12:54., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Daca nu e fals ( facatura , copie ca astea seamana super bine cu originalul ) e destul de valoros . GF ( Gianfranco ) sunt cautate de cunoscatori . Cauta un expert , un evaluator ceva sa te lamuresti .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
E superb ceasul, uite aici un link, nu zice nimic de pret, dar e ceva ca al tau...http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-B..._FERRE-36.htmlniciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Multumesc baieti ! Se pare ca este original 100%,de fapt nu exista aceasta firma de ceasuri,este facut cu mecanism Elvetian, special ,pentru Gianfranco Ferre.Nu va spun de unde l-am cumparat,cred ca va dati seama,oricum a costat cat un fake ordinar.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View Postam primit acest ceas si nu stiu care este valoarea sa.Precizez ca este de provenienta dubioasa !
Deci...cumparat sau primit?Last edited by 77sky; 9 February 2009, 23:55.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
daca l-a cumparat de la tigani, este de provenienta dubioasa. daca l-a primit, la fel. inclin spre a doua varianta, ca l-a primit. ca nu cred ca dadea pe el 1 mil la un tigan care i-a iesit in cale cu elDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostL-am primit in probe sa ma documentez,daca am vazut ca este bun am dat 200 de roni,eu am vrut sa dau 100 da nu a muscat,comerciantul. Oricum dadeam si 300,expertul mi-a spus ca valoreaza cam 400 de euroi.
P.S. Buna afacereaLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment