Poliţia Vrea Să Interzică Detectoarele De Radar

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    am detectro si il voi tine in asina si daca se va scoate in afara legii

    e folositor nu sunt un vitezoman dar uite un exemplu concludent :

    aserara pa la 23:30 ma intorceam din serbia in moravita ( primul sat in romania) stateau baietii la panda drum nu gol super gol daca trageai cu mitraliera furata din depozitul de langa bucuresti unicu lucru care nimereai era militianu cu radaru drum drept vro7-8 km sa mergi cu 50 e enervant daca nu piuia detectorul mergeam undeva pe la 70-80 probabil .... ...


    ps ma lumineaza si pe mine cineva ce e cu functia aia vg2
    ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
    YO2MKL
    sigpic

    Comment


    • #77
      O mare tampenie daca ei cred ca asta ii solutia de a stopa rata mortalitatii pe soselele din Romania sau nu mai fac destui bani probabil sunt afectati si ei de criza

      Comment


      • #78
        vg2 e o functie a detectorului, care atunci cand e activata determina oprirea detectorului cand "simte" ca e "citit" de radarul politiei. face asta ca sa nu fie el descoperit. ingenios, nu? asta e un rezumat la rezumat, cauta un manual de utilizare de la un detector cu vg2, e explicat mai in detaliu acolo.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

        Comment


        • #79
          Din cauza măcelului de pe şosele
          Viteza şi depăşirile neregulamentare – soldate cu 42 de accidente cu cel puţin doi morţi
          Intenţia Poliţiei Rutiere de a interzice din nou detectoarele de radar a declanşat un veritabil scandal, dar cauza acestei propuneri este una cât se poate de obiectivă: carnagiul cumplit produs pe şoselele României în primele cinci luni ale anului. Comisarul-şef Dumitru Jianu, directorul Direcţiei Poliţiei Rutiere (DPR), a declarat ieri, în exclusivitate pentru Gândul, că motivul propunerii făcute de instituţia pe care o conduce este creşterea explozivă a numărului accidentelor cu cel puţin doi morţi produse din cauza vitezei excesive sau a depăşirilor neregulamentare. Din ianuarie şi până în mai s-au produs, numai din aceste două cauze, 42 de accidente “colective”, în care şi-au pierdut viaţa doi sau mai mulţi oameni.
          La o analiză mai atentă, bilanţul oferă detalii cumplite: nu mai puţin de şapte accidente cauzate de viteza excesivă sau de depăşirile făcute aiurea s-au soldat cu câte patru morţi, iar în aceste condiţii poliţiştii de la Rutieră cred că trebuie eliminate “jucăriile” care-i fac pe şoferi să apese acceleraţia la podea fără frica de a primi o amendă usturătoare. De altfel, şeful Poliţiei Rutiere spune că detectoarele de radar sunt interzise în cam toate ţările vest-europene, unele dintre ele adoptând şi măsuri punitive destul de dure. Spre exemplu, în Olanda, şoferul prins cu detector de radar plăteşte o amendă de 4000 de euro, iar aparatul se confiscă pe loc.
          Din punctul de vedere al poliţiştilor de la Rutieră, experienţa acumulată în perioada în care folosirea detectoarelelor de radar a fost permisă arată clar că posesorii unor asemenea instrumente devin un pericol grav pentru ceilalţi participanţi la trafic, expunându-şi în plus şi propria persoană unor riscuri foarte mari. Convins că nu poate fi prins de poliţişti, un posesor de detector circulă cât de tare îi permite maşina, fapt care îl determină să depăşească mult mai des decât ar face-o în mod normal, dacă ar respecta limitele legale de viteză. Situaţia devine foarte periculoasă în special în sate, unde până şi o căruţă care circulă regulamentar devine o veritabilă capcană pentru o maşină care aleargă cu peste 120 de kilometri la oră.
          Culmea este că nici măcar nu-i deloc sigur că propunerea poliţiştilor de la Rutieră va fi adoptată. Comisarul-şef Jianu spune că, pe baza situaţiei operative, DPR a avansat la Ministerul Internelor şi Reformei Administrative un proiect care, în funcţie de decizia ministrului Cristian David, va fi sau nu înaintat Parlamentului. Chiar dacă MIRA va trimite proiectul în Parlament, nu e deloc sigur că parlamentarii vor fi de acord cu interzicerea detectoarelor de radar.
          Sursa
          Attached Files

          Comment


          • #80
            Dar de cei care-si iau permisul pe spaga cu ajutor Politiei Romane nu zice nimic?
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

            Comment


            • #81
              Gata poate sa-l interzica ca si-a dat duhul al meu detector . Chitaie in continuu. Adio draga panarama.
              Cel mai lent 1,6 8v

              Comment


              • #82
                Originally posted by darksid3 View Post
                Dar de cei care-si iau permisul pe spaga cu ajutor Politiei Romane nu zice nimic?
                De aici ar trebui sa inceapa militia sa faca curatenie,de la "radacina",daca se vor intr-adevar rezultate,nu masuri de suprafata.Credeti ca interzicerea detectoarelor va rezolva problema accidentelor?Inainte de legalizarea lor nu erau accidente?Sau nu erau folosite?Dar e mai simplu sa tranteasca o lege de interzicere a detectoarelor decat sa "taie" ACOLO,de unde pleaca atatia pseudosoferi.Ar pica mai multe capete din militie si super-instructorii de care ne lovim zi de zi pe sosea.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

                Comment


                • #83
                  Pai tocmai asta e problema. Politia si cei de sus nu au interes sa faca ceva util si sa taie raul din radacina, ci doar sa dea impresia ca se implica si ca fac ceva.
                  Computer, did we bring batteries?... Computer?...

                  Comment


                  • #84
                    eu am detector,si unul destul de scump,dar sunt absolut de acord ca se interzica acest tip de aparate,la cati cretini sunt pe soselele din Romania si la ce drumuri avem,numai de viteza nu e loc,bine ar fi sa se ocupe si de putregaiul din politia romana nu numai de noi soferi.

                    Comment


                    • #85
                      ca sa isi poate face bugetul in continuare recurg la tot felul de magarii! pot sa faca acelasi lucru fara sa interzica detecoarele! ar trebui gasita o metoda prin care cel care e amendat sa si plateasca amenda! cunosc pe cineva care are amenzi de 30 000 lei RON si imi zicea ca nici nu o sa le plateasca vreodata! si sunt ca el multi altii...
                      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google