nu stiu cat de vechi este dar mi se pare foarte foarte tare. realist as spune
Ce se mai joaca?
Collapse
X
-
Call of Duty Modern Warfare 3 - Cel mai bun joc pe care l-am jucat in ultimi 12 ani, cea mai buna grafica, cel mai bun storyline (trebuie sa jucati toata seria Modern Warfare pt a fi inteleasa), cele mai bune efecte. Un joc care merita sa fie cumparat.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
In 4 -5 ore de play, se termina jocul pe parte de storyline (Modern Warfare3). Mai ramane Black Ops si alte cateva mod-uri, pentru a-l termina 100%.
Ca o comparatie cu Battlefield 3, MW3 este cu o liga peste.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
NFS The RUN, abia a aparut de 2 zile. S-a terminat cu smecheria, GATA! Destul de pretentios la cerintele de sistem. Ca joc, e o premiera pentru NFS, incepand cu anul 1997 si pana la NFS Shift.
Grafica, masini, actiune si peisaje de-ti taie rasuflarea.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Ciudat, la mine nu zice asa ceva si nu are sens pentru ca jocul incepe fix de unde se termina mw2. Daca culegi "laptop-urile" din fiecare misiune, ajungi la un 60%. 100% ajungi cu tot cu Black Ops.
LE: M-am uitat acum: Pe modul single player scrie sa incepi cu povestea de unde se termina MW2, nu e vorba de nici o salvare.Last edited by darksid3; 24 November 2011, 12:24.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment

si battlefield 3 are cerinte destul de pretentioase.

Comment