Ce se mai joaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu stiu cat de vechi este dar mi se pare foarte foarte tare. realist as spune

Comment

• Call of Duty Modern Warfare 3 - Cel mai bun joc pe care l-am jucat in ultimi 12 ani, cea mai buna grafica, cel mai bun storyline (trebuie sa jucati toata seria Modern Warfare pt a fi inteleasa), cele mai bune efecte. Un joc care merita sa fie cumparat.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• acum 10 minute l-am terminat...superb jocul...

Comment

• te-ai jucat non-stop? ca abia a aparut. si battlefield 3 are cerinte destul de pretentioase.
          sigpic

Comment

• In 4 -5 ore de play, se termina jocul pe parte de storyline (Modern Warfare3). Mai ramane Black Ops si alte cateva mod-uri, pentru a-l termina 100%.
            Ca o comparatie cu Battlefield 3, MW3 este cu o liga peste.

Comment

• Subscriu si eu la MW3. Jocul e genial.

Desi si sunt un alt tip astept Diablo 3 si Mass Effect 3. SC2 Heart of the Swarm un pic mai tarziu.

Comment

• NFS The RUN, abia a aparut de 2 zile. S-a terminat cu smecheria, GATA! Destul de pretentios la cerintele de sistem. Ca joc, e o premiera pentru NFS, incepand cu anul 1997 si pana la NFS Shift.
                Grafica, masini, actiune si peisaje de-ti taie rasuflarea.

Comment

• C.O.D. MW3 pe calculatorul meu se misca foarte bine in comparatie cu Batllfield 3. urmeaza NFS The Run acum.
                  sigpic

Comment

• Problema e ca si NFS The Run e tot pe engine-ul Battlefield 3, adica Frostbite 2, e posibil sa ai latenta chiar si pe Low graphics.

Comment

• @Bodanel : si eu astept Diablo3. Dar dupa dezamagirea Disciples 3 (stiu ca nu-s din acelasi gen) m-am invatat minte sa nu mai am asteptari.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Pana la diablo3, care o sa fie o mizerie, joaca skyrim.
                        E super !
                        Keyboard error or no keyboard present.
                        Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

• calculatorul meu zice pas la NFS the run
                          am terminat single player COD MW3. in acesta se continua MW2?
                          sigpic

Comment

• Toata seria Modern Warfare are legatura, MW3 fiind finalul.

Comment

• deci am facut 51% din MW3 si sub imaginea aceea de SP scrie ca sa continui cu salvarea de la MW2. asa ceva am mai vazut la Mass Effect 2, unde continuam povestea cu personajele din ME1
                              sigpic

Comment

• Ciudat, la mine nu zice asa ceva si nu are sens pentru ca jocul incepe fix de unde se termina mw2. Daca culegi "laptop-urile" din fiecare misiune, ajungi la un 60%. 100% ajungi cu tot cu Black Ops.

LE: M-am uitat acum: Pe modul single player scrie sa incepi cu povestea de unde se termina MW2, nu e vorba de nici o salvare.
                                Last edited by darksid3; 24 November 2011, 12:24.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google