multumim, dar e incompatibl cu FC DINAMO BUCURESTI!
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Si Torje e bocitoare de meserie.

Ati vazut asta?
Microbistii romani ar putea urmari partidele din Liga 1 pe un post TV aproape necunoscut, Sport Klub. Directorul statiei, Laszlo Daroczi, a discutat, miercuri, cu presedintele LPF, Dumitru Dragomir, despre posibilitatea transmiterii meciurilor din prima divizie.
Probabil scap de multe meciuri de vazut, n-am in grila RDS Sport Klub si probabil ca nici nu-l vor retransmite, ca-si dau cu tesla-n...propriul DigiSport. Asta e, paguba-n ciuperci.
Ziua DECIZIEI, amînată » Se schimbă regulamentul de licenţiere şi Poli ar putea rămîne în Liga 1! Decizia se dă pe 20 iunie.
Probabil negociaza spaga pe care trebuie s-o dea Iancu.
Ziua DECIZIEI, amînată » Se schimbă regulamentul de licenţiere şi Poli ar putea rămîne în Liga 1! Decizia se dă pe 20 iunie.
Probabil negociaza spaga pe care trebuie s-o dea Iancu.
Comment
-
Pai cu Zicu in teren, deja jucam in 10. Poate scoatem un 1-0. Macar de palmares.
Bancul zilei: Cum gândesc suporterii granzilor din Bucureşti?
-fanii Rapidului: să piardă Răzvan şi să rămână în Giuleşti, deoarece, el este ultimul care a făcut performanţă în “era Copos”.
-fanii Stelei: să piardă Răzvan şi să rămână în Giuleşti, pentru că, în cei trei ani când s-a aflat la Rapid, Steaua a câştigat cele mai importante dueluri şi s-au clasat mereu peste rivali în ierarhia finală.
-fanii dinamovişti: să bată Razvan, numai aşa, Dinamo nu poate fi împiedicată să câştige titlul, asta după ce în 2004/2005 şi 2008/2009, Răzvan Lucescu “a trimis” medaliile în Ghencea, respectiv la Urziceni (Dinamo-Rapid 2-2, et.26; Dinamo-Braşov 0-2, et.33).
Comment
-
noi vs ei......trist..ne meritam locu in balcani
La 20:10 a apărut pe gazon Tătăruşanu. Aplauze. Cînd să le răspundă fanilor, stelistul a fost primit cu vechea scandare împotriva echipei din Ghencea de către peluza rapidistă. Crainicul a intervenit. Din 2.000 de piepturi s-a auzit iar "România! România!". Apoi iar cîteva "bezele" pentru Steaua. Ca la noi.
Intră bosniacii. Ai noştri fluieră. Măcar aici nu mai sînt tabere. Galeria lor domină încă stadionul: "Bosnia! Bosnia!". Ei n-au decît o iubireNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
numai eu stiu cate perechi de adidasi am rupt in scaunele din TEMPLU la ratarile astuia! Nici nu vreau sa-l vad...Ianis Zicu are cioc si pene!Originally posted by mr.K View PostA venit si ziua cu meciul nationalei. Trist e ca am ajuns sa jucam cu Zicu. Asa de slabi suntem.
Zicu s-a nascut obosit, parca-l vad pe teren mergand pe calcaie.
.
Inca un motiv sa spun ca tu esti campion mondial detasat la batut campii!Originally posted by Eu4yas View PostE prea bun Oli sa ramana in mocirla asta.
Cred ca Romania va lua bataie.
....ce dreacu a facut OLI de e asa bun, e Sir Alex Ferguson, e Lippi, e Capelo, Mircea Lucescu....pe ce baza spui tu ca e asa bun ratatul asta? Ce a castigat....daca iesi din tara si intrebi de OLI, a auzit cineva de el...doamneeeeeeee! Am prieteni buni, suporteri stelisti care mergeau pe stadion, nu samantari ca tine, care au aruncat fularele in el sa plece din ghencea si tu o ti una si buna....parca are fusta al dreacu!
A pierdut Romania....asa e! Daca erau mai multi jucatori de la steaua intelegeam ca trebuie sa piarda, dar asa?!
@Diessel....super tare faza cu poporosanu
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH! a meritat fraieru, ala nu are ce cauta la nationala, avem portari cu mult, MULT prea MULT peste el! omu e bun la steaua...sa stea acolo!

Comment
-
macar a fost un meci altfel decat celelalte, bravo Marica pentru cele 2 goluri date, Mutu e ........... iar Torjica inca se ineaca in lacrimi si nu e in stare sa de gol singur cu portarul, ce sa zic un meci placut fata de ce am vazut pana acuma, hai Romania
Comment
-
Mai lasati-l frate pe Torje in pace, nu e datoria lui sa dea gol....bine ca a reusit multiplul campion mondial Sapunaru sa dea gol de la 11 metrii! Torje sus, Torje jos....e un pusti foarte talentat cu un viitor superb! Faptul ca a plans denota cat de devotat este fotbalului, meseriei lui....stiu ca pentru multi dintre vOI e greu de inteles asta datorita faptului ca va domina mentalitatea, "timpu trece leafa merge"!Last edited by PCH; 4 June 2011, 11:32.
Comment

Comment